0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من هم از آسیاتک سرویس دارم و اصلاً نیاز به نصب مودم نداشتم !!! مودم من corecess 3115 هست و از نوع روتر (پورت اترنت) هست. شما چه مشکلی دارین ؟ برای شما از نوع USB هست ؟
نقلقول از: سید مهدی در 24 مهر 1386، 12:28 قظمن هم از آسیاتک سرویس دارم و اصلاً نیاز به نصب مودم نداشتم !!! مودم من corecess 3115 هست و از نوع روتر (پورت اترنت) هست. شما چه مشکلی دارین ؟ برای شما از نوع USB هست ؟بله مال من هم مدل usb هستش یعنی تا وصلش کردید شناختش بدون هیچ کاری؟اگه میشه دقیقا بگید چه کار کردید ممنون
نقلقول از: sia1368 در 24 مهر 1386، 12:47 قظنقلقول از: سید مهدی در 24 مهر 1386، 12:28 قظمن هم از آسیاتک سرویس دارم و اصلاً نیاز به نصب مودم نداشتم !!! مودم من corecess 3115 هست و از نوع روتر (پورت اترنت) هست. شما چه مشکلی دارین ؟ برای شما از نوع USB هست ؟بله مال من هم مدل usb هستش یعنی تا وصلش کردید شناختش بدون هیچ کاری؟اگه میشه دقیقا بگید چه کار کردید ممنونمودم من از نوع USB نیست و اترنت هست. یعنی به کارت شبکه ام وصل می شه. برای همین نیاز به انجام هیچ تنظیمی برای مودمم نبود. فقط برای کارت شبکه ام IP و Gateway و DNS تنظیم کردم و به اینترنت وصل شدم.
خوش به حالت خیلی دوست داشتم به لینوکس مهاجرت می کردم ولی انگار قسمت نیست تمام آموزشها و نکات و کلا هرچیزی که تو اینترنت وجود داشت رو هم خوندم ولی انگار نمیشه حالا تا رسیدن ubuntu 7.10 هم صبر می کنم اگر اون هم مودمم رو نشناخت دیگه بیخیال لینوکس میشم
من این مودم رو نصب کردم.به یکی قول داد ه بودم که آموزشش رو بزاریم.سریعا این کار رو انجام میدمچند روز فرصت بدید تا به سیستم خودم دست پیدا کنم