سلام
من پس از یه مدتی که در رابطه با لینوکس و توزیع های مختلف اون مطالعه داشتم تصمیم گرفتم از ویندوز به لینوکس و در ابتدا به توزیع اوبونتو مهاجرت کنم البته قصد داشتم تا سیستم عامل ویندوز رو هم در کنار لینوکس داشته باشم تا به یکباره به لینوکس مهاجرت نکرده باشم.
1-
مشکل من از نصب اوبونتو و قسمت پارتیشن بندی درایو ها شروع شد به طوری که من از فضایی که در هاردم طبق چیزی که در پنجره ی نصب ابونتو نوشته بود free پارتیشن هام رو انتخاب کردم و انجام دادم.
در انتها ابونتو به درستی نصب شده بود اما بعد از اینکه من در بوت ویندوز ۷ ام رو انتخاب می کردم با یه صفحه ی آبی که همون صفحه ی مرگ هم تلقی می شه روبرو شدم
این رو بگم که من از خود ابونتو به درایو ویندوزم و فایل هاش دسترسی دارم اما به درایو های دیگه ام خیر!!
gparted رو از software center نصب کردم اما پارتیشن اون درایو هام رو ندیدم در عوض دو تا پارتیشن دیگه دیدم که حجمشون خیلی ناچیزه
و بعید می دونم که اون ها باشند
اطلاعات مهمی در داخل اون درایو دارم که اگه دوستان راهنمایی کنن و بگن راهی برای برگشتش هست و همچنین برگشت ویندوزم هست یا خیر سپاسگزار خواهم بود.
2-
مشکل بعدی من عدم نصب برنامه ها در uuntu software center
وقتی می خوام نرم افزاری رو نصب کنم با این ارور مواجه میشم:
An unhandlable error occured
There seems to be a programming error in aptdaemon, the software that allows you to install/remove software and to perform other package management related tasks.
Details:
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 961, in simulate
trans.unauthenticated = self._simulate_helper(trans)
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 1085, in _simulate_helper
return depends, self._cache.required_download, \
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/apt/cache.py", line 226, in required_download
pm.get_archives(fetcher, self._list, self._records)
SystemError: E:I wasn't able to locate file for the sun-java6-bin package. This might mean you need to manually fix this package.
من ازونجایی که طراح وب هستم در همین رابطه خواستم که از aptana برای کارهای ویرایشم و غیره استفاده کنم
طریقه ی نصبش رو از طریق لینک زیر دنبال کردم
http://maketecheasier.com/install-aptana-studio-in-ubuntu-intrepid/2009/03/23ولی نصب نشد.
اما اصرار در نصبش کردم چند بار که فکر می کنم مشکل از همین جا باشه
منتظر راهنماییتون هستم