انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات من پس از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1139 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Movement

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکلات من پس از نصب اوبونتو
« : 17 شهریور 1390، 01:09 ق‌ظ »
سلام
من پس از یه مدتی که در رابطه با لینوکس و توزیع های مختلف اون مطالعه داشتم تصمیم گرفتم از ویندوز به لینوکس و در ابتدا به توزیع اوبونتو مهاجرت کنم البته قصد داشتم تا سیستم عامل ویندوز رو هم در کنار لینوکس داشته باشم تا به یکباره به لینوکس مهاجرت نکرده باشم.
1-
مشکل من از نصب اوبونتو و قسمت پارتیشن بندی درایو ها شروع شد به طوری که من از فضایی که در هاردم طبق چیزی که در پنجره ی نصب ابونتو نوشته بود free پارتیشن هام رو انتخاب کردم و انجام دادم.
در انتها ابونتو به درستی نصب شده بود اما بعد از اینکه من در بوت ویندوز ۷ ام رو انتخاب می کردم با یه صفحه ی آبی که همون صفحه ی مرگ هم تلقی می شه روبرو شدم
این رو بگم که من از خود ابونتو به درایو ویندوزم و فایل هاش دسترسی دارم اما به درایو های دیگه ام خیر!!
gparted رو از software center نصب کردم اما پارتیشن اون درایو هام رو ندیدم در عوض دو تا پارتیشن دیگه دیدم که حجمشون خیلی ناچیزه
و بعید می دونم که اون ها باشند
اطلاعات مهمی در داخل اون درایو دارم که اگه دوستان راهنمایی کنن و بگن راهی برای برگشتش هست و همچنین برگشت ویندوزم هست یا خیر سپاسگزار خواهم بود.
2-
مشکل بعدی من عدم نصب برنامه ها در uuntu software center
وقتی می خوام نرم افزاری رو نصب کنم با این ارور مواجه میشم:
An unhandlable error occured
There seems to be a programming error in aptdaemon, the software that allows you to install/remove software and to perform other package management related tasks.

Details:
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 961, in simulate
    trans.unauthenticated = self._simulate_helper(trans)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 1085, in _simulate_helper
    return depends, self._cache.required_download, \
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/apt/cache.py", line 226, in required_download
    pm.get_archives(fetcher, self._list, self._records)
SystemError: E:I wasn't able to locate file for the sun-java6-bin package. This might mean you need to manually fix this package.

من ازونجایی که طراح وب هستم در همین رابطه خواستم که از aptana برای کارهای ویرایشم و غیره استفاده کنم
طریقه ی نصبش رو از طریق لینک زیر دنبال کردم
http://maketecheasier.com/install-aptana-studio-in-ubuntu-intrepid/2009/03/23
ولی نصب نشد.
اما اصرار در نصبش کردم چند بار که فکر می کنم مشکل از همین جا باشه
منتظر راهنماییتون هستم

« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1390، 01:10 ق‌ظ توسط Movement »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
پاسخ به: مشکلات من پس از نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 17 شهریور 1390، 02:14 ق‌ظ »
1. برای تاپیک عنوان مرتبط با محتوا انتخاب کنین ;)
2. برای موضوعات متفاوت ، تاپیکای متفاوت ایجاد کنین
1+2=> سریعتر به جواب میرسین

نقل‌قول
مشکل من از نصب اوبونتو و قسمت پارتیشن بندی درایو ها شروع شد به طوری که من از فضایی که در هاردم طبق چیزی که در پنجره ی نصب ابونتو نوشته بود free پارتیشن هام رو انتخاب کردم و انجام دادم.
این رو بگم که من از خود ابونتو به درایو ویندوزم و فایل هاش دسترسی دارم اما به درایو های دیگه ام خیر!!
gparted رو از software center نصب کردم اما پارتیشن اون درایو هام رو ندیدم در عوض دو تا پارتیشن دیگه دیدم که حجمشون خیلی ناچیزه
و بعید می دونم که اون ها باشند
با دیسک لایو بیاین بالا ببینید چه پارتیشن‌هایی رو میشناسه؟
روال نصبتون رو با این فیلم چک کنین: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17772.0.html
از وضعیت درایوهاتون در قبل و بعد از نصب اوبونتو یه توضیح کاملتری بدین لطفا

مشکل بعدی من عدم نصب برنامه ها در uuntu software center
وقتی می خوام نرم افزاری رو نصب کنم با این ارور مواجه میشم:
An unhandlable error occured
There seems to be a programming error in aptdaemon, the software that allows you to install/remove software and to perform other package management related tasks.

Details:
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 961, in simulate
    trans.unauthenticated = self._simulate_helper(trans)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 1085, in _simulate_helper
    return depends, self._cache.required_download, \
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/apt/cache.py", line 226, in required_download
    pm.get_archives(fetcher, self._list, self._records)
SystemError: E:I wasn't able to locate file for the sun-java6-bin package. This might mean you need to manually fix this package.
sudo apt-get install -f
sudo dpkg --configure -a
اگه نشد سافتورسنتر رو آپدیت کنین:
نقل‌قول
sudo apt-get install software-center

اگه نشد خروجی دستور زیر رو بذارین:
نقل‌قول
sudo apt-get update
محتویات source.list رو هم بذارین بهتره.

آفلاین Movement

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1390، 12:08 ب‌ظ »

sudo apt-get install -f
sudo dpkg --configure -a
اگه نشد سافتورسنتر رو آپدیت کنین:
نقل‌قول
sudo apt-get install software-center

اگه نشد خروجی دستور زیر رو بذارین:
نقل‌قول
sudo apt-get update
محتویات source.list رو هم بذارین بهتره.
[/quote]
در رابطه با دستور اول گفت که باید دستور دوم رو اجرا کنم دستور دوم رو زدم اتفاق خاصی نیفتاد
دستور سوم یعنی sudo apt-get install software-center به صفحهی زیر منتهی شد

کد sudo apt-get update هم بعد از انجام یه پروسه کوتاه کد
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
رو نمایش داد.
ومشکل من حل نشد

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1390، 12:41 ب‌ظ »
sudo dpkg --configure -aبعد از دستور بالا دستور زیر رو دوباره اجرا کردین؟
sudo apt-get install -f
نقل‌قول
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
sudo gedit /var/lib/dpkg/availableاگه نشد:
sudo rm /var/lib/dpkg/lockدوتا مدیر نصب با هم فعال نیستند؟
sudo killall apt-get
sudo killall aptitude
sudo -s
killall -l
یکی از اینا باید جواب بدن؟!