انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پیام برای mp3  (دفعات بازدید: 2078 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mersadyusuf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
پیام برای mp3
« : 18 شهریور 1390، 12:16 ق‌ظ »
من در تلاش برای نصب ام پی تری بومدم که
با پیام
"MPEG Layer-3 audio decoding technology licensed from Fraunhofer IIS and Thomson"

This product cannot be installed in product other than Personal Computers sold for general purpose usage, and not for set-top boxes, embedded PC, PC which are sold and customized for mainly audio or multimedia playback and/or registration, unless the seller has received a license by Fraunhofer IIS and Thomson and pay the relevant royalties to them

مواجه شدم
حلا ام پی تری اجرا میشه

ولی سوالی دارم
ایا نصب کردن mp3 در اوبونتو کار غیر قانونیی هست
میشه یکی بشتر توضیح بده
ممنون

آفلاین mersadyusuf

• Newbie
  • *
پاسخ به: پیام برای mp3
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1390، 03:04 ب‌ظ »
یکی جواب بده

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #2 : 21 شهریور 1390، 04:38 ب‌ظ »
من در تلاش برای نصب ام پی تری بومدم که
با پیام
"MPEG Layer-3 audio decoding technology licensed from Fraunhofer IIS and Thomson"

This product cannot be installed in product other than Personal Computers sold for general purpose usage, and not for set-top boxes, embedded PC, PC which are sold and customized for mainly audio or multimedia playback and/or registration, unless the seller has received a license by Fraunhofer IIS and Thomson and pay the relevant royalties to them

مواجه شدم
حلا ام پی تری اجرا میشه

ولی سوالی دارم
ایا نصب کردن mp3 در اوبونتو کار غیر قانونیی هست
میشه یکی بشتر توضیح بده
ممنون

نه غیر قانونی نیست اما این تکنلوژی تحت لیسانس Fraunhofer IIS and Thomson هست. و داره می گه برا استفاده های دیگه باید رفت لاینسس خرید و غیره.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین mersadyusuf

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 24 شهریور 1390، 05:59 ق‌ظ »
مثلا چه استفاده های دیگری ?

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #4 : 24 شهریور 1390، 09:55 ق‌ظ »
مثلا چه استفاده های دیگری؟
مثلاً اگه شما هوس کنی که خواننده بشی و بخوای یک البوم با فرمت mp3 بدین بیرون و یا یک دستگاه تولید کنین که فرمت mp3  رو پخش کنه باید پول بریزین تو جیب بنیاد فرانهوفر. ولی برای استفاده‌های شخصی‌تون مالک mp3 این اجازه رو به شما داده که ازش بدون لایسنس استفاده کنین. کلاً برای هر اقدام تجاری لایسنس باید داشت.

نقل‌قول از: WikiPedia
In September 1998, the Fraunhofer Institute sent a letter to several developers of MP3 software stating that a license was required to "distribute and/or sell decoders and/or encoders". The letter claimed that unlicensed products "infringe the patent rights of Fraunhofer and Thomson. To make, sell and/or distribute products using the [MPEG Layer-3] standard and thus our patents, you need to obtain a license under these patents from us." The various MP3-related patents expire on dates ranging from 2007 to 2017 in the U.S. MP3 license revenues generated about €100 million for the Fraunhofer Society in 2005.

* یک مطلب در مورد اینکه کپی‌رایت چقدر میتونه کثیف باشه: Thu Sep 28 2000 at 14:27:51
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1390، 10:09 ق‌ظ توسط Dream »