انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس یا ویندوز؟  (دفعات بازدید: 4269 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ به: لینوکس یا ویندوز؟
« پاسخ #15 : 28 شهریور 1390، 04:18 ب‌ظ »
با کمال احترام باید بگم صحبتی که درباره فتوشاپ شد کاملا از رو تعصب و چیزی کمتر از جوکه  ;D

مثل این میمونه من چون با پژو حال میکنم بگم از بنز بهتره  ;D

یکی از مشکلات من با لینوکس هم نبود برنامه هاست . اگر بتونم مشابه برنامه هام رو با همون قدرت پیدا کنم که دیگه مرض ندارم تو ویندوز کوفتی بمونم  :-X
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1390، 04:21 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
« پاسخ #16 : 28 شهریور 1390، 07:55 ب‌ظ »
اگر بتونم مشابه برنامه هام رو با همون قدرت پیدا کنم که دیگه مرض ندارم تو ویندوز کوفتی بمونم  :-X
لازم نیست توی ویندوز بمونی
فتوشاپ در اوبونتو (به نظر من که گیمپ خیلی خیلی قوی تره فقط متاسفانه این آموزش یکم قدیمیه ;D)
لینک:http://www.shahvar.net/1389/09/22/installing-photoshop-cs5-me-on-ubuntu-10-10

البته با play on linux بهتر تره
sudo apt-get install playonlinuxفکر کنم دریمویور توی play on linux باشه و اما آموزش playonlinux  :
لینک:http://azadrah.net/2011/08/playonlinux4-released-with-wine-64bit-support
نصب در آرچ:
yaourt playonlinux
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1390، 07:58 ب‌ظ توسط h2010n »

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #17 : 28 شهریور 1390، 09:27 ب‌ظ »
این آموزش رو داشتم تو آرشیوم ، ممنون بازم ... مشکل فقط فتوشاپ نیست ...

من یک انتقادم هم دارم !

وقتی کسی به یک پشتیبان فارسی زبان مراجعه میکنه به نظرم نباید ارجاع داده بشه به منابع خارجی ! چون اگر منبع خارجی میخواست گوگل زود تر جواب میده یا کلا مبحث رو توی فروم خارجی مطرح میکرد ؛ شاید ربطی نداشته باشه ولی به نظرم یکی از ضعف هایی که تمام توزیع ها تو ایران دارند پشتیبانی ضعیف به زبان فارسی هست . اگر یک مشکل درباره ویندوز داشته باشید هرجا سوال کنید ده ها نفر پاسختون رو ارائه میکنند ، راه ها ، برنامه ها ، ترفند ها و ... ولی خود من یک مشکل با نت دارم نه تو فروم های خارجی نه فارسی راه حلی براش پیدا نکردم ! پشتیبانی لینوکس تو فروم های خارجی فوق العاده قدرتمنده ولی تو ایران به همون اندازه ضعیف نتیجه این میشه افرادی مثل من که در اول راه هستند ترجیح بدن تو ویندوز بمونند یا هرچقدر هم مثل من علاقه و تمایل داشته باشند که مهاجرت کنند و بارها خطر کنند و سختی ها رو به دوش بکشند ولی باز هم اینقدر مشکلات وجود داره که آدم مجبوره تو ویندوز بمونه  ::)

جایی پیدا نکردم اینجا پست کردم ، اگه جای بدیه ببخشید ، البته تا حدودی ربط داره ! یکی از مزیت های ویندوزه  ;D

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 28 شهریور 1390، 10:30 ب‌ظ »
این آموزش رو داشتم تو آرشیوم ، ممنون بازم ... مشکل فقط فتوشاپ نیست ...

من یک انتقادم هم دارم !

وقتی کسی به یک پشتیبان فارسی زبان مراجعه میکنه به نظرم نباید ارجاع داده بشه به منابع خارجی ! چون اگر منبع خارجی میخواست گوگل زود تر جواب میده یا کلا مبحث رو توی فروم خارجی مطرح میکرد ؛ شاید ربطی نداشته باشه ولی به نظرم یکی از ضعف هایی که تمام توزیع ها تو ایران دارند پشتیبانی ضعیف به زبان فارسی هست . اگر یک مشکل درباره ویندوز داشته باشید هرجا سوال کنید ده ها نفر پاسختون رو ارائه میکنند ، راه ها ، برنامه ها ، ترفند ها و ... ولی خود من یک مشکل با نت دارم نه تو فروم های خارجی نه فارسی راه حلی براش پیدا نکردم ! پشتیبانی لینوکس تو فروم های خارجی فوق العاده قدرتمنده ولی تو ایران به همون اندازه ضعیف نتیجه این میشه افرادی مثل من که در اول راه هستند ترجیح بدن تو ویندوز بمونند یا هرچقدر هم مثل من علاقه و تمایل داشته باشند که مهاجرت کنند و بارها خطر کنند و سختی ها رو به دوش بکشند ولی باز هم اینقدر مشکلات وجود داره که آدم مجبوره تو ویندوز بمونه  ::)

جایی پیدا نکردم اینجا پست کردم ، اگه جای بدیه ببخشید ، البته تا حدودی ربط داره ! یکی از مزیت های ویندوزه  ;D
مشکل دیگه ای هست بگو حلش کنیم
ولی هیچ وقت این جمله رو یادت نره اگه  می خواهی واقعا موفق باشی و همیشه از لینوکس استفاده کنی و از لینوکس لذت ببری:
مردان مرد هنگامی که به مشکل بر می خورند یا راهی پیدا میکنند یا راهی میسازند
(ببخشید تاپیک منحرف شد)

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #19 : 29 شهریور 1390، 12:19 ق‌ظ »
چه کار گرافیکی شما در لینوکس نمی توانید انجام دهید.

gimp و inkscape با هم می توانند نیازهای هر فردی را حل کنند مخصوصا bibble5 که پولی هم هست.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Sepehr Keyhani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
    • Rondweb
« پاسخ #20 : 29 شهریور 1390، 03:05 ق‌ظ »
نقل‌قول
(ببخشید تاپیک منحرف شد)
دشمنت شرمنده مهم اینه که بحث به جایی پیش رفت که من کلی چیز یاد گرفتم
راستی از میز کار  KDE خوشم نیومد میز کار بهتری هست؟
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1390، 03:08 ق‌ظ توسط Sepehr Keyhani »

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #21 : 29 شهریور 1390، 03:42 ق‌ظ »
نقل‌قول

همیشه اسم لینوکس رو میشنوم یا همین جمله میافتم .

نقل‌قول
gimp و inkscape با هم می توانند نیازهای هر فردی را حل کنند مخصوصا bibble5 که پولی هم هست.

این برنامه ها اصلا قابل مقایسه نیستند ! باور کنید از رو تعصب نمیگم چون اصلا تعصبی ندارم ! داشتم اینجا نبودم .

میگم این میزه کار گنوم به سمت مک نرفته !؟ ( تا حدودی )

آفلاین Sepehr Keyhani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
    • Rondweb
« پاسخ #22 : 29 شهریور 1390، 11:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
میگم این میزه کار گنوم به سمت مک نرفته !؟ ( تا حدودی )
اولین بار که مک رو دیدم فکرکردم اوبونتو بعد با اون علامت سیب نصف و نیمه فهمیدم مک هستش!

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #23 : 29 شهریور 1390، 12:00 ب‌ظ »
والا من فقط این مشکلام حل بشه با تمام سختیهاش میسازم :

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,22592.msg165352.html
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1390، 12:02 ب‌ظ توسط YPSD »

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 29 شهریور 1390، 12:57 ب‌ظ »
با عرض پوذش! من فکر می کنم شما با این نرم افزار ها خصوصا Bibble آشنا نیستید! Gimp + Plugins هاش خیلی خوب کار می کنه و کار رو راه می اندازه و اگر ویژگیی رو که خواستید با plugin هم رفع نشد bibble یک نرم افزار پولی برای عکاسان حرفه ای است که امکاناتی همچون Adobe lightroom دارد. در کل فکر می کنم یا گرافیست نیستید! یا با این نرم افزار ها بلد نیستید کار کنید و به فتوشاپ و محصولات آدوب عادت دارید. می شه چند مورد نام ببری که مثلا تو این نرم افزار ها نمی توان آن را انجام نداد. من خودم با اینها دارم پول در می آرم اونم حرفه ایش :)
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1390، 01:05 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #25 : 29 شهریور 1390، 01:23 ب‌ظ »
انکار نمیکنم باهاشون کار نکردم و خیلی دربارشون اطلاعت ندارم ولی تا جایی که دیدم امکانات گسترده ای ندارن ، شاید تو بعضی کار ها قوی باشند ولی فتوشاپ تو هرکاری که شما بخواید باهاش انجام بدید بهترین و اولین گزینه هست ( تایپیک شد فتوشاپ یا Bibble  ;D ) البته منم به زودی مجبورم با همینا کار کنم چون دیگه واقعا از ویدوز خسته شدم . من برای طراحی وب از فتوشاپ استفاده میکنم امیدوارم مشابهینش تو لینوکس کارم رو راه بندازن  \\:D/

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 30 شهریور 1390، 09:37 ق‌ظ »
نقل‌قول
(ببخشید تاپیک منحرف شد)
دشمنت شرمنده مهم اینه که بحث به جایی پیش رفت که من کلی چیز یاد گرفتم
راستی از میز کار  KDE خوشم نیومد میز کار بهتری هست؟
میزکار های زیادی هستند اما  تم مورد علاقه شما+آیکون های مورد علاقه شما+KDE یک چیز دیگست
به صورت کلی وقتی شما یا گروه آرت ورک توزیعتان همینطوری بنشینید و هیچ کاری از جمله نصب تم و آیکون نکنید همه ی میز کار ها مثل گنوم و کادی ای زشت هستند دیدن این لینک ها هم ضرری ندارد
لینک:http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12108.0.html
لینک:[/url]linkhttp://linuxreview.ir/1390/06/improve-kde-arch/]
لینک:[url=http://kde-look.org/]http://kde-look.org/

میز کار های سبک تر هست اما زیبا تر فکر نکنم
و اگر خیلی به ویندوز ۷ علاقه دارید (توجه: در اوبونتو + گنوم)
لینک:[/url]http://ubuntu.freeblog.ir/archives/727[url]
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1390، 01:06 ب‌ظ توسط h2010n »

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 30 شهریور 1390، 06:35 ب‌ظ »
خوشبختانه منم طراح وبم و بیشتر کارهام رو اینها راه می اندازند. و هیچ مشکلی ندارم. البته گیمپ بدون پلاگبنهاش مثل فایرفاکس بی پلاگین می مونه :) بعد از پلاگینی مثل Save for web مشابه امکانی که در فتوشاپ هم هست خیلی کمک می کنه به آدم یا یه سری فیلتر و ....