بازم به مشکل بر خوردم وقتی دایرکتری رو می دم بازم همین ارور رو می ده .
media/New Volume/2D football/SorniA
فاصله برای ترمینال یک کاراکتر تعریف شده است. نمی تونید همین طوری بنویسید 2D football باید بزاریدش بین دوتا گیومه. اگه قصد کردین که یک روزی با ترمینال خرفه ای کار کنید سعی کنید پوشه ای که می سازید به جای فاصله از - استفاده کنید که بنظر من خوشگلتر هم میشه.
دیگه اینکه برای رفتن به یک پوشه که توی دایرکتوری فعلی تون نیست اول اون باید یک اسلش باشه: media/
ترمینال به بزرگی و کوچکی حروف هم حساسه پس حالا فرم صحیح میشه:
/media/"New Volume"/"2D football"/SorniA
و نوع فایل پسوند که فعال نیست اما تو پراورتیز نوشته
shell script (application/x-shellscript)
قبلاً که با chmod که فایل را اجرایی کردین(تب پرمیژن را چک کنید ببینید که تیکهای execut حتما باشه). برید روی فایل دابل کلیک کنید و از پنجره ای که باز میشه Open-in-terminal را انتخاب کنید.
و دیگه اینکه اگه بازم نشد فایلتون را با gedit باز کنین و محتویاتش را توی یک فایل متنی دیگه کپی کنید و به اسم filename.sh ذخیره کنید. فایل را Excute کنین و با دابل کلیک به توی ترمینال فرمان بدید.
میشه لینک دانلود فایل را بذارید تا فرایند نصب را تست کنیم؟!
برای قسمت اولی که گفتید دایرکتری باز م شه اما بازم تیک نمی خوره ! ترمینال هم این ها رو من نویسه :
soroush@soroush:~/Desktop$ sudo -s
[sudo] password for soroush:
root@soroush:~/Desktop# nautilus /media/"New Volume"/"2D football"/SorniA
Initializing nautilus-open-terminal extension
Initializing nautilus-gdu extension
** (nautilus:3170): WARNING **: Failed to get the current CK session: GDBus.Error:org.freedesktop.ConsoleKit.Manager.GeneralError: Unable to lookup session information for process '3170'
(nautilus:3170): GLib-GObject-CRITICAL **: g_object_unref: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
Nautilus-Share-Message: Called "net usershare info" but it failed: 'net usershare' returned error 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error No such file or directory
Please ask your system administrator to enable user sharing.
گفتید که با gedit باز کنم باز هم ارور قبلی رو داد !
برای نصب این فایل یکی از فایل های تیم قوتبال دو بعدی است.
این لینک تیم
http://staff.science.uva.nl/~jellekok/robocup/2003/trilearn_base_sources-3.4.tar.gzاست . که وقتی از اکسترکت ( جالب شد به فارسی ! ) کنید داخل پوشه فایل است .