انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تعیین کردن admin برای زیر گروه های مختلف  (دفعات بازدید: 4501 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
سلام خدمت همه عزیزان

یک پیشنهاد !!! همینطور که دارم می بینیم روز به روز به طرفداران اوبونتو و همچنین این فروم اضافه میشه که معمولاً اکثرشون در شروع کار به مشکلاتی بر می خورن. پیشنهادی که دارم اینه که با وجود اینکه دوستان همیشه سعی در پاسخگویی و ارائه راه حل برای مشکلات بقیه دوستان هستن، ولی بهتره از بین استادان و بزرگان این فروم که ید طولایی در لینوکس و اوبونتو و کلاً PROBLEM SOLVING دارند برای هر زیر گروه مختلف (مثلاً نصب و راه اندازی، نرم افزار های چند رسانه ای و ... ) یکی رو admin کنید و وظیفه این admin این باشه که از پیدا شدن جواب سوال برای مشکلات دوستان مطمئن بشن و اگه دیدن که بقیه دوستان نتونستن جوابی برای بعضی از سوال ها پیدا کنن لطف کنن و زحمت پیدا کردن جواب رو بکشن (و خانواده ای رو از نگرانی در بیارن !!  ;) ) یعنی یه جورایی بدونیم یه مرجع مطمئن برای هر تاپیکی که ارسال و مطرح میشه وجود داره.

نظر بقیه دوستان در مورد این پیشنهاد چیه ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
خیلی جالبه. فقط باید نظرتون رو کمی با امکانات و افراد فعالی که وجود دارند بسنجیم... شاید اگر فعلا هم امکانش نباشه برای آینده پیشنهاد خوبیه.
به هر حال با sorena هماهنگی کنید که این پیشنهاد هم جزو موارد بحث تو جلسات IRC باشه...

ممنون :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
نقل‌قول
نظر بقیه دوستان در مورد این پیشنهاد چیه ؟

خب نظرات دوستان نشون می ده که ظاهراً فعلاً نیازی به این کار نیست !

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام
چرا مهدی جان هستش تو جلسه مطرح کنید و اینکه کسانی رو که مد نظر دارید به صورت پیام خصوصی به ناطران انجمن اطلاع بدید همراه با دلایل خودشون تصمیم میگیرن که چیکار میشه کرد .

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
من این پیشنهاد رو برای دوستانی که شاید در ابتدای کار با لینوکس مشکل داشته باشن دادم که از نظر سنجی اینطور برمیاد که ماشالله همه خودشون استاد هستن و نیازی به انجام چنین کاری نیست  ;) :D
ولی از شوخی گذشته، باشه. چندین تا از دوستان و سروران دیگه هم در این مورد باهام صحبت کردن که ایده خوبی هست و با کمک بقیه عزیزان به مرحله اجرا برسونیم.

من که شناخت زیادی از تجربه و سطح دانش دوستان ندارم و واسه همین این من نیستم که بخوام چنین جسارتی بکنم و تصمیم بگیرم و کسی رو معرفی کنم. به نظر من بهتره دوستانی که تجربه‌هایی در زمینه موارد مختلف دارن (حالا هر زمینه‌ای هم که باشه باز مورد نیازه! می خواد فقط تجربه در زمینه بوت شدن سیستم و اشراف نسبی با مسائل و مشکلات اون باشه  ! ) و تمایل به کمک کردن به بقیه دوستان دارن، خودشون پا پیش بزارن و با کمک هم یک گروه نیمچه-ادمین برای هر قسمت درست کنیم.

کیا هستن ؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
منو که کلا بی خیال بشید چون هنوز خیلی خیلی مشکل دارم و می خوام یاد بگیرم . بقیه دوستان خیلی می دونن باید یه نشست اساسی پی ریزی کنیم

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
منو که کلا بی خیال بشید چون هنوز خیلی خیلی مشکل دارم و می خوام یاد بگیرم . بقیه دوستان خیلی می دونن باید یه نشست اساسی پی ریزی کنیم
مهدی جان وقتی شما بخواهی اینطور بگی (یه نگاه هم به تعداد پست‌هات بنداز  ;) ) پس از بقیه دوستان چه توقعی هست ! قرار نیست که هر کس که دانای عالم باشه بخواد بیاد جلو. به هیچ وجه اینطوری نیست. فقط کسی که کمی تجربه در مورد یک یا چند موضوع خاص داره. همین ! قرار نیست سختش کنیم  ;)