انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما بزرگترین مشکل که باعث می شود افراد کمتری به سمت لینوکس یبایند و به سمت ویندوز بروندچیست ؟

سخت بودن آن نسبت به ویندوز
0 (0%)
پشتیبانی کم تولید کنندگان سخت افزار  به نسبت ویندوز
3 (14.3%)
محیط گرافیکی ضعیف تر نسیت به ویندوز
0 (0%)
جا نیفتادن آن بین افراد عادی
12 (57.1%)
نداشتن معادل مناسب برای برخی از نرم افزار ها
1 (4.8%)
ترکیبی از موارد فوق
5 (23.8%)

مجموع آرای اعضا: 21

بستن رای گیری: 28 آبان 1386، 12:21 ب‌ظ

نویسنده موضوع: نظر سنجی : بزگترین مشکل لینوکس  (دفعات بازدید: 11731 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
پاسخ به: نظر سنجی : بزگترین مشکل لینوکس
« پاسخ #15 : 28 مهر 1386، 04:36 ب‌ظ »
بله همه جنبه ندارن و بدون تردید همه هم قانع نمی شن ویندوز را ول کنند و بیایند سراغ لینوکس ولی 7٪ توی کل دنیا(توی ایران کمتر هم است) خیلی کم است و باید سعی شود این درصد افزایش یابد.
چرا کسی که از کامپیوتر خود یه عنوان DVD Player , Playstatio , ... استفاده می کند این کار ها را تو لینوکس انجام ندهد. الیته پر واضح است که کسی که لینوکس را یاد می گیره دنبال بقیه مواردشم می ره ولی اینجوری هم لینوکس کار کردنم ممکنه.
لینوکس بایر همه گیر شود زیرا :
1- ببینید دوستان ما تو کشور مشکل کپی رایت داریم و و عدم پیشرفت صنعت نرم افزار هم ریشه تو این مسأله داره که اگر می شد قانون کپی رایت را رعایت کرد خیلی اتفاقات می افتاد. خیلی ها نمی تونند هزینه گران نرم افزار ها را بدهند و برای آن ها قابل قبول نیست که به اندازه پول سخت افزارشون باید نرم افزار بخرند. خوب دولت هم به این قضیه واقف است و می داند که اکثر مردم قدرت خرید نرم افزار رو ندارند و بی خیال کپی رایت شده. اگر لینوکس همه گیر شود آنگاه قانون کپی رایت را هم می شود وضع کرد.
2- صنعت فیلم و موسیقی همه به همون دلیل فوق دچار مشکل است.
3- احیانا تا چند سال دیگر عضو سازمان تجارت جهانی می شویم و دیگر اونجا مجیوریم کپی رایت را رعایت کنیم و ...
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1386، 04:38 ب‌ظ توسط googerdi »
بنی آدم اعضای یکدیگرند        که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار     دگر عضو ها را نماند قرار

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #16 : 28 مهر 1386، 07:06 ب‌ظ »
خوب ببین دوست من .
من هیچ موقع از لینوکس به عنوان اسباب بازی استفاده نمی کنم منظورم پخش فیلم و گوش دادن به موسیقی هستش
کاربرای خوب لینوکس از اونها فقط برای سرگرمی برای کارای بزرگشون استفاده میکنن . مثلا دارن روی یه پروژه عظیم برنامه نویسی کار می کنن و به یه موسیقی گوش میدن
نه اینکه مثل بسیاری از کاربرای ویندوز فقط کارشون گوش دادن به ام پی تری و شو،یا فیلم باشه
لینوکس این چیزی نیست که ما بهش نگاه می کنیم . درتسه که درخواستها و امیال کاربرا متنوع هستش و نه تو دنیای اپن سورس و لینوکس
من برای این لینوکس یاد نگرفتم که بتونم باهاش موسیقی و فیلم ببینم و مطمئن هستم کاربرای بسیار زیادی هم تو این فروم با این عقیده من همراه هستن.
کاربرایی که از ویندوز میان سراغ لینوکس باید فرهنگ سازی استفاده روشون پیاده سازی بشه.
من خیلی به ندرت لینوکس رو پیشنهاد میکنم چون وقتی میان کلی ضرر میزنن به دنیای اپن سورس
بهتره لینوکس رو به کاربرای حرفه ای و عالی کامپیوتر پیشنهاد بدیم تا کاربرای معمولی که از دنیای ویندوز چیزی یاد نگرفتن چه بخوان تو لینوکس یاد بگیرن

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #17 : 28 مهر 1386، 07:15 ب‌ظ »
پیشگوی عزیز یه پست دیگم بزار بذار تا به ۲۰۰۰ برسه با دسته گل بیایم تبریک بگیم \\:D/
خودشم ناراحت نکن ;)  اینقدم انحصارطلب نباش ::)
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1386، 07:48 ب‌ظ توسط arash.oio »
Humanity to others...

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 28 مهر 1386، 10:57 ب‌ظ »
آقای پیشگوی نزدیک به 17 سال است که پروژه لینوکس آغاز شده است وبه نظر من اگر الان به این سطح رسیده نتیجه تلاش افرادی بوده است که خاسته اند بگویند لینوکس یعنی آزادی و یا همین شعار توانستند به توسعه لینوکس بپردازند . آن ها نگفتند لینوکس برای من است گفتند لینوکس برای  برای من و توست و اگر می بینید ubuntu سعی کرده ویرایش ها گوناگونی از آن را در اختیار مهندسین توسعه گر ها کودکان و حتی ادیان مختلف قرار دهد ناشی از این تفکر است.
الیته ما در دنیایی زندگی می کنیم که معتقد به آزادی بیان هستیم و من هم یه نظر شما احترام می گزارم اما مخالف آن هستم.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #19 : 28 مهر 1386، 11:10 ب‌ظ »
خوب ببین دوست من .
من هیچ موقع از لینوکس به عنوان اسباب بازی استفاده نمی کنم منظورم پخش فیلم و گوش دادن به موسیقی هستش
کاربرای خوب لینوکس از اونها فقط برای سرگرمی برای کارای بزرگشون استفاده میکنن . مثلا دارن روی یه پروژه عظیم برنامه نویسی کار می کنن و به یه موسیقی گوش میدن
نه اینکه مثل بسیاری از کاربرای ویندوز فقط کارشون گوش دادن به ام پی تری و شو،یا فیلم باشه
لینوکس این چیزی نیست که ما بهش نگاه می کنیم . درتسه که درخواستها و امیال کاربرا متنوع هستش و نه تو دنیای اپن سورس و لینوکس
من برای این لینوکس یاد نگرفتم که بتونم باهاش موسیقی و فیلم ببینم و مطمئن هستم کاربرای بسیار زیادی هم تو این فروم با این عقیده من همراه هستن.
کاربرایی که از ویندوز میان سراغ لینوکس باید فرهنگ سازی استفاده روشون پیاده سازی بشه.
من خیلی به ندرت لینوکس رو پیشنهاد میکنم چون وقتی میان کلی ضرر میزنن به دنیای اپن سورس
بهتره لینوکس رو به کاربرای حرفه ای و عالی کامپیوتر پیشنهاد بدیم تا کاربرای معمولی که از دنیای ویندوز چیزی یاد نگرفتن چه بخوان تو لینوکس یاد بگیرن
ّآفرین!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 28 مهر 1386، 11:19 ب‌ظ »
البته باید یگویم که حدث می زدم این تاپیک بحث انگیز باشد و موافق و مخالف های زیادب داشته باشد ;D
...پاسخ خیلی ساده است!‌هیچکدام. چون....[/b][/color]
به نظر من نه افراط درست است نه تفریط و نباید خود را با عناوینی از جکله من ضد ویندوزم یا من ضد لینوکسم یخوانیم. لینوکس طرفدار منطق و آزادی است و نباید احساسی برخورد کرد.
در ضمن شما درست می گویید که همیشه حق با اکثریت نیست اما من همچین حرفی را نزدم. اگر حدود 7٪ از دنیا تنها با لینوکس کار می کنند آن هم در حالی که قدرت وبرتری لینوکس بر ویندوز در خیلی از زمینه ها واضح است نشان می دهد که مشکلی وجود دارد اما این مشکل لزوما و کاملا از لینوکس نیست. بنابراین یهتر است راه و چاره ای پیدا کنیم تا لینوکس هم در ایران به اندازه ویندوز شناخته شده و استفاده شود.
درسته حق با شما است. نه افراط نه تفریط. اما به عقیده من ویندوز اصلا زمینه ای نداره برای افراط و تفریط. در ویندوز خبری نیست که اصلا بتوان افراط و تفریط کرد. ویندوز سال هاست که به پایان عمر خودش رسیده منتها همین ویندوز آنقدر کاربران را بدون ابتکار بار آورده که دیگر حاضر نیستند کمی سختی را تحمل کنند و به آزادی دست یابند. هرگز سیستم عامل داس رو فراموش نمی کنم که با اون خط فرمان های فوق العاده اش انسان رو تحریک می کرد که فکر کنه و دقیقا بعد از پدید آمدن NC که به نظر من اولین سیستم پنجره ای است، فهمیدم که دنیای کامپیوتر به سمت راحت طلبی پیش خواهد رفت...
-------

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 28 مهر 1386، 11:25 ب‌ظ »
عزیز برادر شما اینجا قراره یک مشکل رو حل کنی
اینجا کسی نمی خواد به لینوکس توهین کنه، بلکه می خواهیم یک مسله (فراگیر کردن لینوکس در ایران) رو حل کنیم و  برای این موضوع اصلا راه حل درستی نیست.   ;D
متاسفانه انتخاب گزینه ها خود نمودی آشکار از بستن چشم و باز کردن دهان است!
-------

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 28 مهر 1386، 11:32 ب‌ظ »
پیشگوی عزیز یه پست دیگم بزار بذار تا به ۲۰۰۰ برسه با دسته گل بیایم تبریک بگیم \\:D/
خودشم ناراحت نکن ;)  اینقدم انحصارطلب نباش ::)
در پاسخ این دوست بسیار عزیزم بگم که ۹۹٪ تاپیکهایی که زدم میشه گفت اسپم هستش و قابل پاک شدن. چون هنوز تازه کار بودم و چیزی زیادی بلد نبودم  :D
اگه قرار بود که برای تعداد تاپیک اینجا بیام که ...
به هرحال من این تاپیک شما رو به فال نیک میگیرم  ;)
موفق باشید  ;D

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 28 مهر 1386، 11:41 ب‌ظ »
اما اجازه بدهید من دلایل این عدم شناخته شده بودن را از نظر خودم بیان کنم:

۱- بی کفایتی و ناکارآمدی عموم مسوولین در زمینه کامپیوتر در ایران (چه دولتی و چه خصوصی)
۲- عدم وجود سودهای کلان مالی از کپی و رایت سی دی در دنیای لینوکس که این خود دست های پنهان زیادی پشت پرده شناساندن نرم افزار در ایران دارد. این عدم سود دهی جریان حرکت به سوی نرم افزارهای غیر آزاد را افزایش می دهد تا سودی حاصل کپی گران شود مسلم است که لینوکس پتانسیل لازم برای این سودجویان را نخواهد داشت.
۳- عدم توجه کافی نشریات و رسانه ها به لینوکس (به خصوص صدا و سیما و مجلات تخصصی کامپیوتر) صدا و سیما که خود مظهر دعوت به استفاده از ویندوز است.
۴- عدم وجود دانش کافی میان عموم مردم جامعه و دسترسی آسان به اطلاعات و اینترنت.
۵- در اکثر موارد در ایران و در جهان استفاده مهمی از کامپیوتر نمی شود و این کالا به عنوان یک عنصر لوکس مورد استفاده قرار می گیرد...

بدیهی است چنین عواملی موجب می شود تعداد کاربران لینوکس کمتر از ویندوز باشد چرا که اصولا کاربران لینوکس معتقد به فلسفه لینوکس هستند و این اعتقاد در سایر کاربران وجود ندارد. به غیر از کاربران حرفه ای اپل مکینتاش که خود اسطوره نوآوری و از طرفداران واقعی لینوکس نیز به حساب می آیند هر چند که سیستم عامل آن ها غیر آزاد است... به زودی در مورد این مطالب مقاله ای با مستندات لازم و کافی خواهم نوشت و در بحثی مستقل و جداگانه مطرح خواهم کرد.
اگر روزی برسد که ویندوز از جهان خداحافظی کند، دنیا هرگز برای بدرقه او به ایستگاه قطار نخواهد رفت...!
-------

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 28 مهر 1386، 11:44 ب‌ظ »
احسنت واقعا از خوندن نظراتی که میدی بسیار لذت می برم . اینقدر  جالب ؟؟ ایول
آقا من پشتت هستم و ازت حمایت می کنم و تمام حرفهایی که گفتی رو تایید می کنم چون واقعا با عقل سلیم جور در میاد. احسنت . آفرین

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
« پاسخ #25 : 28 مهر 1386، 11:49 ب‌ظ »
منم ۱۰۰٪ موافقم  ;D

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #26 : 29 مهر 1386، 09:40 ق‌ظ »
من هم با شما موافقم.
اگر من می گویم که بگزارید افراد عادی هم به طرف لینوکس بیایند برای این است که آزادی را تجربه کنید. شما در این آزادی به آنها کمک کنید و خواهید دید که چه اتفاقی می افتد.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 29 مهر 1386، 02:56 ب‌ظ »
من هم با شما موافقم.
اگر من می گویم که بگزارید افراد عادی هم به طرف لینوکس بیایند برای این است که آزادی را تجربه کنید. شما در این آزادی به آنها کمک کنید و خواهید دید که چه اتفاقی می افتد.
ممنون از ایجاد این تاپیک دوست عزیز.  :)
-------

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #28 : 29 مهر 1386، 03:24 ب‌ظ »
خواهش می كنم ;)

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #29 : 29 مهر 1386، 07:56 ب‌ظ »
آاقا راستی بالاخره ﭺی شد باید به یك نتیﺝه برسیم . البته این دفعه بدون این هم مخالف و موافق ;D