انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما بزرگترین مشکل که باعث می شود افراد کمتری به سمت لینوکس یبایند و به سمت ویندوز بروندچیست ؟

سخت بودن آن نسبت به ویندوز
0 (0%)
پشتیبانی کم تولید کنندگان سخت افزار  به نسبت ویندوز
3 (14.3%)
محیط گرافیکی ضعیف تر نسیت به ویندوز
0 (0%)
جا نیفتادن آن بین افراد عادی
12 (57.1%)
نداشتن معادل مناسب برای برخی از نرم افزار ها
1 (4.8%)
ترکیبی از موارد فوق
5 (23.8%)

مجموع آرای اعضا: 21

بستن رای گیری: 28 آبان 1386، 12:21 ب‌ظ

نویسنده موضوع: نظر سنجی : بزگترین مشکل لینوکس  (دفعات بازدید: 11741 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
نظر سنجی : بزگترین مشکل لینوکس
« : 28 مهر 1386، 12:21 ب‌ظ »
امیدوارم این نظر سنجی بتواند بخشی از دلایل استفاده نسبتا کم افراد عادی از لینوکس را مشخص کند و این انجمن بتواند در صورت لزوم پشتیبانی بیشتری از بخش مورد نظر داشته باشد ;)
بنی آدم اعضای یکدیگرند        که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار     دگر عضو ها را نماند قرار

آفلاین minootux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
پاسخ به: نظر سنجی : بزگترین مشکل لینوکس
« پاسخ #1 : 28 مهر 1386، 12:24 ب‌ظ »
سلام

لطفا نداشتن معادل مناسب برای بعضی از نرمافزارها رو هم اضافه کن

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 28 مهر 1386، 12:27 ب‌ظ »
ممنون یاد آوری کردی  ;) اضافه کردم.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 28 مهر 1386، 02:22 ب‌ظ »
سلام
ببخشید این رو میگم ولی هیچ کودوم از گزینه های نظرسنجی درست نیست . ما همه اونها رو داریم فقط داریم تنبلی می کنیم . همین !!
و برای تمام گزینه امکانات بسیار وسیعی هست که ازشون هیچ اطلاعی نداریم. لطفا در انتخاب گزینه های نظر سنجی نهایت دقت رو به عمل بیارین . ممنونم و موفق باشید

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
« پاسخ #4 : 28 مهر 1386، 02:30 ب‌ظ »
سلام
ببخشید این رو میگم ولی هیچ کودوم از گزینه های نظرسنجی درست نیست . ما همه اونها رو داریم فقط داریم تنبلی می کنیم . همین !!
و برای تمام گزینه امکانات بسیار وسیعی هست که ازشون هیچ اطلاعی نداریم. لطفا در انتخاب گزینه های نظر سنجی نهایت دقت رو به عمل بیارین . ممنونم و موفق باشید

شما خیلی آتشت تنده
من که هنوز برای خیلی از نرم افزارها معادل خوب پیدا نکردم

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 28 مهر 1386، 02:51 ب‌ظ »
سلام
آقای پیشگوی نظر شما قابل احترام است اما تمام این گزینه ها را با مشورت دوستان و با استفاده از تجربه شخصی خودم تهیه کردم. البته این را نمی گویم که یگم امکان اشتباه وجود نداره اما من این گزبنه ها را از دید افراد تازه کار بیان کردم و گرنه اگر قرار بود این نظر سنجی بین افرادی باشد که نسیتا حرفه ای هستند مشکلی را برای لینوکس ذکر نمی کردند.
الیته دوستان دیگر که این تاپیک را می خوانند و نظری موافق یا مخالف دارند نیز می توانند نظر بدهند. ;)
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1386، 02:54 ب‌ظ توسط googerdi »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #6 : 28 مهر 1386، 03:09 ب‌ظ »
پاسخ خیلی ساده است!‌هیچکدام. چون برای تمام موارد بالا راه حل وجود داره و هیچکدوم مساله غیر قابل حلی نیست. لین ها برای کسی ضعف یا مشکل لینوکس به حساب میاد که:
۱- یک انسان متعلق به جهان سوم است.
۲- در تایید مورد اول یک انسان صد در صد مصرف کننده است و هیچ تمایلی به تولید ندارد.
۳- به هیچ عنوان از دنیای کامپیوتر چیزی بیشتر از تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی نمی داند.
۴- در تمام زندگی خود چیزی پیچیده تر از ویندوز ۹۸ یا ۲۰۰۰ ندیده است تا زیبایی را درک کند.
۵- در مورد سخت افزار هیچ نوع اطلاعاتی ندارد مگر همان اطلاعاتی که فروشندگان بازار رضا در اختیار مشتریان قرار می دهند.
۶- تاکنون سعی نکرده معنای واقعی پشتیبانی را دریابد و آپدیت های مضر مایکروسافت را به صرف اینکه آپدیت نامیده می شود پشتیبانی می نامد.
۷- نمی داند معنای آزادی چیست و دوست دارد هر آنچه که دیگران می گویند باشد.
۸- دلایل به حدی زیاد است که از برشمردن باقی آن خودداری می کنم.

اگر کسی می خواد جواب بدهد که من یه دو آتیشه طرفدار لینوکسم و ضد ویندوز به خودش زحمت نده چون من خودم اعتراف می کنم که هستم! زیستن در دنیای آزاد در حد و اندازه هر انسانی نیست حال اگر تعداد بیشماری دوست دارند جزئی از اجتماع افراد عادی باشند خود داند اما آنچه که اکثریت دنبال می کنند همیشه و الزاما درست و حقیقت نیست...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
« پاسخ #7 : 28 مهر 1386، 03:18 ب‌ظ »
عزیز برادر شما اینجا قراره یک مشکل رو حل کنی
اینجا کسی نمی خواد به لینوکس توهین کنه، بلکه می خواهیم یک مسله (فراگیر کردن لینوکس در ایران) رو حل کنیم و بستن چشم و باز کردن دهان برای این موضوع اصلا راه حل درستی نیست.   ;D
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1386، 03:20 ب‌ظ توسط soleymani1980 »

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #8 : 28 مهر 1386، 03:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
شما خیلی آتشت تنده
مثلا چی؟
ولی بحث داره به انحراف میره٬ منم نمیتونم گزینه مورد نظرمو پیدا کنم:
به نظر من عدم اطلاع از وجود چیزی به اسم linux, بذار منظورمو بهتر بیان کنم:خیلی ها رو میشناسم که نمیدونن حق انتخاب چیز دیگه‌ای رو هم دارن٬ وقتی رفتن کامپیوتر خریدن روش windows بوده
اصلا فکر میکنن یک کامپیوتر یعنی یک کیس+مونیتور+کیبورد+موس+یک دکمه که باهاش میشه اینو روشن کرد٬ فیلم نگا کرد٬ بازی کرد و احتمالا چت کرد
شما میپرسی:
نقل‌قول
افراد عادی
خب افراد عادی اینجورین دیگه بدم نیست ;)
شاید کسایی که از لینوکس استفاده میکنن غیر عادی باشن!
به هر حال من که به نظرم هنوز باست رو گزینه‌هاش کار بشه.
Humanity to others...

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 28 مهر 1386، 03:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
البته اگر کمی سخت گیر نباشید گزینه مورد نظر شما هم توی گزنیه ها است ;)
نقل‌قول
به نظر من عدم اطلاع از وجود چیزی به اسم linux, بذار منظورمو بهتر بیان کنم:خیلی ها رو میشناسم که نمیدونن حق انتخاب چیز دیگه‌ای رو هم دارن٬ وقتی رفتن کامپیوتر خریدن روش windows بوده
اصلا فکر میکنن یک کامپیوتر یعنی یک کیس+مونیتور+کیبورد+موس+یک دکمه که باهاش میشه اینو روشن کرد٬ فیلم نگا کرد٬ بازی کرد و احتمالا چت کرد
شما میپرسی:
خب افراد عادی اینجورین دیگه بدم نیست
البته دوست من یکی از اهداف جامعه لینوکس گسترش آن است و فراموش نکنیم که همه ما روزی فرد عادی تلقی می شدیم این جامعه لینوکس بود که ما را با لینوکس اشنا کرد. بنابراین ما نیز به عنوان اعظای جدید این جامعه برای همه گیر شدن آن باید تلاش کنیم.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 28 مهر 1386، 03:40 ب‌ظ »
پاسخ خیلی ساده است!‌هیچکدام. چون برای تمام موارد بالا راه حل وجود داره و هیچکدوم مساله غیر قابل حلی نیست. لین ها برای کسی ضعف یا مشکل لینوکس به حساب میاد که:
.
.
.
تمام موارد فوقکه دوستمون نوشتن مورد تایید بنده هست . موفق باشید

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 28 مهر 1386، 03:44 ب‌ظ »
البته باید یگویم که حدث می زدم این تاپیک بحث انگیز باشد و موافق و مخالف های زیادب داشته باشد ;D
۱- یک انسان متعلق به جهان سوم است.
۲- در تایید مورد اول یک انسان صد در صد مصرف کننده است و هیچ تمایلی به تولید ندارد.
۳- به هیچ عنوان از دنیای کامپیوتر چیزی بیشتر از تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی نمی داند.
۴- در تمام زندگی خود چیزی پیچیده تر از ویندوز ۹۸ یا ۲۰۰۰ ندیده است تا زیبایی را درک کند.
۵- در مورد سخت افزار هیچ نوع اطلاعاتی ندارد مگر همان اطلاعاتی که فروشندگان بازار رضا در اختیار مشتریان قرار می دهند.
۶- تاکنون سعی نکرده معنای واقعی پشتیبانی را دریابد و آپدیت های مضر مایکروسافت را به صرف اینکه آپدیت نامیده می شود پشتیبانی می نامد.
۷- نمی داند معنای آزادی چیست و دوست دارد هر آنچه که دیگران می گویند باشد.
۸- دلایل به حدی زیاد است که از برشمردن باقی آن خودداری می کنم.

اگر کسی می خواد جواب بدهد که من یه دو آتیشه طرفدار لینوکسم و ضد ویندوز به خودش زحمت نده چون من خودم اعتراف می کنم که هستم! زیستن در دنیای آزاد در حد و اندازه هر انسانی نیست حال اگر تعداد بیشماری دوست دارند جزئی از اجتماع افراد عادی باشند خود داند اما آنچه که اکثریت دنبال می کنند همیشه و الزاما درست و حقیقت نیست...
به نظر من نه افراط درست است نه تفریط و نباید خود را با عناوینی از جکله من ضد ویندوزم یا من ضد لینوکسم یخوانیم. لینوکس طرفدار منطق و آزادی است و نباید احساسی برخورد کرد.
در ضمن شما درست می گویید که همیشه حق با اکثریت نیست اما من همچین حرفی را نزدم. اگر حدود 7٪ از دنیا تنها با لینوکس کار می کنند آن هم در حالی که قدرت وبرتری لینوکس بر ویندوز در خیلی از زمینه ها واضح است نشان می دهد که مشکلی وجود دارد اما این مشکل لزوما و کاملا از لینوکس نیست. بنابراین یهتر است راه و چاره ای پیدا کنیم تا لینوکس هم در ایران به اندازه ویندوز شناخته شده و استفاده شود.

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #12 : 28 مهر 1386، 04:01 ب‌ظ »
مشکلات که خیلی زیاده ولی لزوما مربوط به خود سیستم عامل گنو/لینوکس نیستند .
نقل‌قول
شما خیلی آتشت تنده
مثلا چی؟
شما میپرسی:
نقل‌قول
افراد عادی
خب افراد عادی اینجورین دیگه بدم نیست ;)
من با قسمتی از حرفات در مورد عدم اطلاع موافقم.یه مشکل دیگه هست . دیروز یه نفر داشت ازم حرف می کشید که مثلا من برنامه نویسم یا طراحم یا سایت دارم ! فکر میکرد یه هکرم که با لینوکس کار میکنم !!! کلی قسم و آیه آوردم که بابا من همون کارایی رو که با ویندوز میکردم با لینوکس انجام میدم ! اصلا هم حرفه ای نیستم جون خودم  ;D
به هر حال خیلی ها هنوز نمیدونن لینوکس چیه و چرا باید از ویندوز دل کند .
دوم اینکه بعضی ها اونقدر با لینوکس اخت شدن که مشکلی نمیبینن . اینم طبیعیه :)
به هر حال همیشه آزادی سرکوب شده ::)
@cybertux
no sign

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 28 مهر 1386، 04:02 ب‌ظ »
درسته ولی من حاضر نیستم کسایی بیان به طرف لینوکس که کمروشو بشکنن . اومدن همه افراد به طرف آزادی صلاح نیست چون همه جنبشو ندارن و میان همه چیز رو به هم میزنن.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #14 : 28 مهر 1386، 04:17 ب‌ظ »
[quote! فکر میکرد یه هکرم که با لینوکس کار میکن][/quote]
شایدم درست میگفت ;) اخه بین هکر با کرکر فرق داره٬ میدونی که کسایی که کدها رو develop میکنن میگنن یجورایی هکرن
نقل‌قول
درسته ولی من حاضر نیستم کسایی بیان به طرف لینوکس که کمروشو بشکنن . اومدن همه افراد به طرف آزادی صلاح نیست چون همه جنبشو ندارن و میان همه چیز رو به هم میزنن
ولی پیشکو جان اینقدرم سخت نگیر! اینجا windows نیست که همه چیز -مثل حق استفاده- دست یه نفر باشه٬ برا همین حالا این دفه رو اجازه بده  ;) شوخی کردم سخت نگیر
Humanity to others...