۲. حتی اگر در جریان بند بند اتفاقاتی که افتاده هم هستید اینجا به هیچ وجه جای مناسبی برای طرح این مسائل نیست.
البته دوست عزیز اگر اینجا جای بحث بر روی مساپل مربوط به لینوکس نیست پس اینجا چه کار باید کرد. چشم هایمان را که نمی توانیم بر روی حقایق ببندیم. البته من نگفتم که مقصر تمام این اتفاقات برنامه نویسان این پروژه بودند. در واقع شاید مقصر اصلی آن مسوول یا مدیری است که بدون اطلاعات این پول ها را خرج کرده است و فکر کرده چون پول به بچه های شریف داده پس مشکلی بوجود نمی آید و بهترین انتخای را کرده است.
۳. بودجهای که خرج شده خروجیهایی داشته که قطعا ریز و تمام جزئیاتش موجوده.
البته اگر حدود 1 میلیارد خرج هیچ خروجی نداشت که باید به جای بحث در این مورد با هم گریه می کردیم.
۴. بنده و شما قاضی نیستیم! اینجا هم دادگاه نیست و ما صلاحیت رسیدگی به تقصیر کسی رو نداریم.
من و شما قاضی نیستیم ولی بالاخره ما یا فرهنگ حاکم بر لینوکس و ارتباطات آن با یکدیگر آشنا هستیم و می توانیم در مورد چنین مسایلی که حتی خود مسولین نیز آن را پذیرفته اند اضهار نظر کنیم.
۵. بر اساس شنیدهها و شایعات یکطرفه قضاوت نکنید.
بله من توی آون پروژه نبودم اما براساس شنیده ها و شایعات نظری ندادم بلکه بر اساس دیده ها نظر دادم زیرا این صخیت ها را از طرف کسی کردم که توی آن پروژه بود. الیته او تمام این صحیت ها نکرد اما داستان ها را تعریف کرد و گفت چه شد و خروجی چه بود.
۶. شریف لینوکس هیچ ارتباطی به/با لینوکس فارسی ندارد و شما دارید یک ادعای واهی رو مطرح میکنید.
البته بی ارتباط هم نیست اما من می خواستم در مورد لینوکس فارسی صحیت کنم . معضرت خواهی هم می کنم .
راستی شما هم یه این لینک سر یزنید از دوستم هم ممنونم زیرا حد اقل اینجا خیلی مفصل تر بحث شده و کسی هم یه قضاوت نرفته بلکه هر کس یه شخصه می تواند در مورد آن نظر بدهد.
http://shirazi.blogfa.com/post-3.aspx