انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

كدامیك از توزیعات زیر را بیشتر دوست دارید؟

ubuntu
16 (55.2%)
kubuntu
2 (6.9%)
xubuntu
1 (3.4%)
edubuntu
0 (0%)
open suse
1 (3.4%)
fedora core
0 (0%)
debian
4 (13.8%)
red hat enterprise
0 (0%)
parsix
2 (6.9%)
knoppix
0 (0%)
mandriva
1 (3.4%)
slackware
0 (0%)
sharif linux
0 (0%)
gentoo
2 (6.9%)
سایر
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 29

نویسنده موضوع: نظرسنجی : كدام توزیع  (دفعات بازدید: 5152 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
نظرسنجی : كدام توزیع
« : 29 مهر 1386، 08:48 ب‌ظ »
تا جاداشت توزیعات مختلف را  گذاشتم فكر نكنم چیزی مونده باشه ***
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1386، 07:52 ب‌ظ توسط Mehdi »
بنی آدم اعضای یکدیگرند        که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار     دگر عضو ها را نماند قرار

lomion

• مهمان
من روی صورت مساله یه کم سوال دارم... توی یه فروم اوبونتو این سوال رو کردن یه ذره عجیبه... باز اگه بین توزیعهای خانواده‌ی اوبونتو باشه بهتره میشه (که توی این فروم هست)

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
البته منظور من توزیع غیر از ابونتو هم است و به این دلیل تمام ویرایش های مختلف ابونتو را گذاشتم که کسی اعتراض نداشته باشه وگرنه منظور من توزیعات دیگر است. ;)
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1386، 09:40 ب‌ظ توسط googerdi »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: نظرسنجی : كدام توزیعات
« پاسخ #3 : 29 مهر 1386، 09:50 ب‌ظ »
من دبیان رو دوست دارم بعد جنتو

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
پاسخ به: نظرسنجی : كدام توزیع
« پاسخ #4 : 29 مهر 1386، 09:59 ب‌ظ »
من همشون رو دوست دارم ولی اول اینترنت پر سرعت رو دوست دارم بعد جنتو بعد دبیان بعد پارسیکس و بعد اوبونتو و خانوادش و به شدت از RPM ی ها بدم میاد ;)

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 مهر 1386، 10:07 ب‌ظ »
منم Debian

من نسبت به  توزیعاتی که به سرعت ورژن عوض میکنند از جمله redhat fedore core,ubuntu,...  انتقاد دارم !
راستی کسی نگه تو فروم ایونتو اومدی ازش هم انتقاد می کنی اما من نظرم را گفتم.
دبیان را هم به همین دلیل دوست دارم. در ضمن کامل است و 3 DVD داره که اینهم عامل دیگه ای است ;D
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1386، 10:10 ب‌ظ توسط googerdi »

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
« پاسخ #6 : 29 مهر 1386، 10:46 ب‌ظ »
من هم حدود ۲ سال هست که با Debian کار می‌کنم . از زمانی که sarge اومد .
حدود ۶ ماه می‌شه که برای Desktop از ubuntu استفاده می‌کنم . ازش راضی هم هستم .
به قول دوستان توزیع‌های deb base بهم بیشتر حال می‌ده ! ;) :P

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #7 : 30 مهر 1386، 03:24 ق‌ظ »
مندریوا خیلی وقته که شدیدا بهم حال داده
منی که deb base رو با دنیا عوض نمی کردم زدم تریپ rpm

حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #8 : 30 مهر 1386، 09:53 ق‌ظ »
sharif linux را محض خنده گذاشتم ;D
من اساسا با این نوع گفتمان به شدت مشکل دارم و به هیچ وجه نمیتونم تحملش کنم. این جمله از اون جملاتی است که من رو شدیدا آزار میده و شک ندارم که سایر ناظران و کاربران سایت هم با من هم عقیده هستند...
قطعا شما هم این جمله رو کاملا تصادفی و سهوی نوشتید...

اینجا باید تمرین کنیم و یاد بگیریم که با هم بخندیم نه اینکه به هم بخنیدم...

من نسبت به  توزیعاتی که به سرعت ورژن عوض میکنند از جمله redhat fedore core,ubuntu,...  انتقاد دارم !
میتونید از نسخه های LTS اوبونتو استفاده کنید. نسخه های LTS هر دو سال یکبار منتشر میشن و پشتیبانی طولانی مدت دارند...

و اما در مورد این نوع نظرسنجی ها:
-----
خوب قاعدتا منعی وجود نداره! هر کسی میتونه نظر سنجی (با رعایت قوانین سایت) درست کنه و راجع به موضوعاتی رای گیری کنه ولی به نظر من این نوع نظرسنجی کار نمیکنه. یعنی فایده ای به حال هیچ کس نداره! نه تازه کار نه کهنه کار!

حاصل این بحثها وقتی مفید خواهد بود که کاربری بتونه از لابلای این بحثها چیزی پیدا کنه که نیازش رو رفع کنه. ممکنه کسی دنبال یک توزیع مناسب برای سرور باشه یکی برای سیستمهای خانگی یکی برای کارهای Enterprise یکی برای سیستمهای با سخت افزار پایین یکی برای کاربران رومانیایی یکی برای استفاده روی موبایل یکی برای استفاده روی Mainframe یکی برای کارهای گرافیکی یکی برای موسیقی گوش دادن و... و یکی هم بیاد بگه چطور میشه یک توزیع رو جوری سفارشی کرد که به درد خیلی از این موارد بخوره.

به نظر من این نوع نظرسنجیهای یک خطی فقط وقتی کار میکنند و به درد میخورن که ما مثلا بخواهیم لینوکس رو با ویندوز یا هر سیستم غیرآزاد دیگه به رای بگذاریم... اون وقت به نظرم همه با هم باید رای بدیم که نشون بدیم لینوکس هم کاربران قابل ملاحظه ای داره...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 مهر 1386، 10:16 ب‌ظ »
من اساسا با این نوع گفتمان به شدت مشکل دارم و به هیچ وجه نمیتونم تحملش کنم. این جمله از اون جملاتی است که من رو شدیدا آزار میده و شک ندارم که سایر ناظران و کاربران سایت هم با من هم عقیده هستند...
قطعا شما هم این جمله رو کاملا تصادفی و سهوی نوشتید...

اینجا باید تمرین کنیم و یاد بگیریم که با هم بخندیم نه اینکه به هم بخنیدم...

بله من هم با خندیدن به کسی مخالفم ولی به کسی که به من و دوستانم میخندد می خندم. من می دانم چه شد و در آن پروژه چه گذشت. تنها بودجه ای که از جیب من و شما بود را به باد دادند. البته خود مسولین نیز مقصر اصلی بودند چون فقط دنیال صدا ی بلند بودند نه کار (لینوکس ملی  >:() خوی شما قضاوت کنید اگر کسی یا کسانی این کار ها را انجام دهند آیا شما به آن ها نمی خندید. ???

و اما در مورد این نوع نظرسنجی ها:
-----
خوب قاعدتا منعی وجود نداره! هر کسی میتونه نظر سنجی (با رعایت قوانین سایت) درست کنه و راجع به موضوعاتی رای گیری کنه ولی به نظر من این نوع نظرسنجی کار نمیکنه. یعنی فایده ای به حال هیچ کس نداره! نه تازه کار نه کهنه کار!

حاصل این بحثها وقتی مفید خواهد بود که کاربری بتونه از لابلای این بحثها چیزی پیدا کنه که نیازش رو رفع کنه. ممکنه کسی دنبال یک توزیع مناسب برای سرور باشه یکی برای سیستمهای خانگی یکی برای کارهای Enterprise یکی برای سیستمهای با سخت افزار پایین یکی برای کاربران رومانیایی یکی برای استفاده روی موبایل یکی برای استفاده روی Mainframe یکی برای کارهای گرافیکی یکی برای موسیقی گوش دادن و... و یکی هم بیاد بگه چطور میشه یک توزیع رو جوری سفارشی کرد که به درد خیلی از این موارد بخوره.

به نظر من این نوع نظرسنجیهای یک خطی فقط وقتی کار میکنند و به درد میخورن که ما مثلا بخواهیم لینوکس رو با ویندوز یا هر سیستم غیرآزاد دیگه به رای بگذاریم... اون وقت به نظرم همه با هم باید رای بدیم که نشون بدیم لینوکس هم کاربران قابل ملاحظه ای داره...

الیته شما درست می گویید و یهتر بود به طور تخصصی تر مطرح می شد. اما من به این فکر می کردم که شاید اگر کسی نظر خاصی هم داشته یاشد به صورت پاسخ بیان کند ;)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #10 : 30 مهر 1386، 11:09 ب‌ظ »
بله من هم با خندیدن به کسی مخالفم ولی به کسی که به من و دوستانم میخندد می خندم. من می دانم چه شد و در آن پروژه چه گذشت. تنها بودجه ای که از جیب من و شما بود را به باد دادند. البته خود مسولین نیز مقصر اصلی بودند چون فقط دنیال صدا ی بلند بودند نه کار (لینوکس ملی  >:() خوی شما قضاوت کنید اگر کسی یا کسانی این کار ها را انجام دهند آیا شما به آن ها نمی خندید. ???
۱. ما اینجا به هیچ کس نمیخندیم! حتی به کسانی که به ما میخندند.
۲. حتی اگر در جریان بند بند اتفاقاتی که افتاده هم هستید اینجا به هیچ وجه جای مناسبی برای طرح این مسائل نیست.
۳. بودجه‌ای که خرج شده خروجیهایی داشته که قطعا ریز و تمام جزئیاتش موجوده.
۴. بنده و شما قاضی نیستیم! اینجا هم دادگاه نیست و ما صلاحیت رسیدگی به تقصیر کسی رو نداریم.
۵. بر اساس شنیده‌ها و شایعات یکطرفه قضاوت نکنید.
۶. شریف لینوکس هیچ ارتباطی به/با لینوکس فارسی ندارد و شما دارید یک ادعای واهی رو مطرح میکنید.
۷. من از چند سال پیش در جریان برخی از پروژه‌های انجام شده بودم و به نظرم کار خنده‌داری انجام نشده. پروژه‌هایی که امروزه شما بدون اینکه خبر داشته باشید دارید ازشون استفاده میکنید و به‌به و چه‌چه میکنید... قبول کنید که جسته گریخته فقط یه سری شایعه شنیدید...
۸. بد نیست به اتفاق کاربران سایت بریم یک تئاتر کمدی. اونجا شاید بتونیم کمی با هم بخندیم :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #11 : 30 مهر 1386، 11:40 ب‌ظ »
نقل‌قول
من می دانم چه شد و در آن پروژه چه گذشت. تنها بودجه ای که از جیب من و شما بود را به باد دادند. البته خود مسولین نیز مقصر اصلی بودند چون فقط دنیال صدا ی بلند بودند نه کار (لینوکس ملی  Angry)
نقل‌قول
بودجه‌ای که خرج شده خروجیهایی داشته که قطعا ریز و تمام جزئیاتش موجوده
ممکنه یکم شفاف‌تر صحبت کنید؟
برا شروع من این مطلب رو link اگر چه نویسندش آدم خیلی باسوادی هست و تو ایران کمتر نهادی آمار درستی بیرون نمیده٬ اما ایشون هیچ مرجعی معرفی نکردن٬ ولی اگر واقعا این اتفاق افتاده ما بجای خنده باس گریه کنیم
نقل‌قول
حتی اگر در جریان بند بند اتفاقاتی که افتاده هم هستید اینجا به هیچ وجه جای مناسبی برای طرح این مسائل نیست.
نا سلامتی اینجا یه فورم تخصصی هست.
نقل‌قول
ما اینجا به هیچ کس نمیخندیم! حتی به کسانی که به ما میخندند
دقیقا!
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1386، 12:56 ق‌ظ توسط arash.oio »
Humanity to others...

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #12 : 30 مهر 1386، 11:46 ب‌ظ »
من همشون رو دوست دارم ولی اول اینترنت پر سرعت رو دوست دارم بعد جنتو بعد دبیان بعد پارسیکس و بعد اوبونتو و خانوادش و به شدت از RPM ی ها بدم میاد ;)
آی گفتی ! در بقیه ی زمینه ها کاملا موافقم  ;D
@cybertux
no sign

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #13 : 30 مهر 1386، 11:49 ب‌ظ »

نقل‌قول
برا شروع من این مطلب رو link اگر چه نویسندش آدم خیلی باسوادی هست و تو ایران کمتر نهادی آمار درستی بیرون نمیده٬ اما ایشون هیچ مرجعی معرفی نکردن٬ ولی اگر واقعا این اتفاق افتاده ما بجای خنده باس گریه کنیم
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
تو خود حدیث مفصل بخوان ....

@cybertux
no sign

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #14 : 01 آبان 1386، 12:59 ق‌ظ »

نقل‌قول
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
تو خود حدیث مفصل بخوان ....

واقعا باس ببخشین٬ اشکال از من بود٬ که تصحیح شد :P
Humanity to others...