sharif linux را محض خنده گذاشتم
من اساسا با این نوع گفتمان به شدت مشکل دارم و به هیچ وجه نمیتونم تحملش کنم. این جمله از اون جملاتی است که من رو شدیدا آزار میده و شک ندارم که سایر ناظران و کاربران سایت هم با من هم عقیده هستند...
قطعا شما هم این جمله رو کاملا تصادفی و سهوی نوشتید...
اینجا باید تمرین کنیم و یاد بگیریم که با هم بخندیم نه اینکه به هم بخنیدم...
من نسبت به توزیعاتی که به سرعت ورژن عوض میکنند از جمله redhat fedore core,ubuntu,... انتقاد دارم !
میتونید از نسخه های LTS اوبونتو استفاده کنید. نسخه های LTS هر دو سال یکبار منتشر میشن و پشتیبانی طولانی مدت دارند...
و اما در مورد این نوع نظرسنجی ها:
-----
خوب قاعدتا منعی وجود نداره! هر کسی میتونه نظر سنجی (با رعایت قوانین سایت) درست کنه و راجع به موضوعاتی رای گیری کنه ولی به نظر من این نوع نظرسنجی کار نمیکنه. یعنی فایده ای به حال هیچ کس نداره! نه تازه کار نه کهنه کار!
حاصل این بحثها وقتی مفید خواهد بود که کاربری بتونه از لابلای این بحثها چیزی پیدا کنه که نیازش رو رفع کنه. ممکنه کسی دنبال یک توزیع مناسب برای سرور باشه یکی برای سیستمهای خانگی یکی برای کارهای Enterprise یکی برای سیستمهای با سخت افزار پایین یکی برای کاربران رومانیایی یکی برای استفاده روی موبایل یکی برای استفاده روی Mainframe یکی برای کارهای گرافیکی یکی برای موسیقی گوش دادن و... و یکی هم بیاد بگه چطور میشه یک توزیع رو جوری سفارشی کرد که به درد خیلی از این موارد بخوره.
به نظر من این نوع نظرسنجیهای یک خطی فقط وقتی کار میکنند و به درد میخورن که ما مثلا بخواهیم لینوکس رو با ویندوز یا هر سیستم غیرآزاد دیگه به رای بگذاریم... اون وقت به نظرم همه با هم باید رای بدیم که نشون بدیم لینوکس هم کاربران قابل ملاحظه ای داره...