انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب خود به خودی کرنل جدید(حل شد)  (دفعات بازدید: 800 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linuxrace

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • اسلکویر متن باز واقعی
    • دنیای اسلکر های ایرانی
نصب خود به خودی کرنل جدید(حل شد)
« : 11 مهر 1390، 05:12 ب‌ظ »
سلام و درود
من با نرم افزار update manager اوبونتو رو به کلی بروز کردم بعد راه اندازی مججد سیستم تو بخش گراب یه کرنل جدید اومده بود یا یه جورایی نام یه اوبونتو دیگه برای رفتم به داخلش اومده بود یعنی من وقتی اوبونتو رو به کلی بروز کردم خود به خود یه کرنل جدید نصب کرد می خواستم بدونم می تونم موقع بروز کردن اجازه ندم یه کرنل جدید نصب کنه یا یه راه حل دیگه  ..... ???
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1390، 12:02 ب‌ظ توسط linuxrace »
برو قوی شو که در عالم طبیعت ضعیف پایمال است!

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
پاسخ به: نصب خود به خودی کرنل جدید
« پاسخ #1 : 11 مهر 1390، 07:36 ب‌ظ »
علیکم السلام و درود
کار تو لینوکس نشد نداره.
برای این کار هم به نظرم راحت‌ترین روش استفاده از ‪ Synaptic Package Manager‌ (SPM)‬هست.  کافیه SPM رو اجرا کنین و دنبال «linux-image-generic» و «linux-headers-generic» بگردین تا پکیج‌های مربوط به آپدیت کرنل رو پیدا کنین.
برای اینکه از بروزرسانی یک پکیج بخصوص جلوگیری کنین باید نسخه‌ی فعلیش رو قفل (lock) کنین. برای این کار پکیج‌هایی رو که می‌خواین قفل بشن انتخاب کنین و بعد از منوی package روی عبارت lock version کلیک کنین.
اگر مراحل رو درست انجام داده باشین، بعد از بروزرسانی فهرست پکیج‌ها، دیگه نباید شاهد نمایش آپدیت‌های مربوط به پکیج‌های قفل شده باشین.

(البته در روایات لینوکسی اومده که مستحب است هر از گاهی کرنل به‌روز بشه (هم از نظر امنیتی و هم از نظر بهینه شدنِ استفاده از امکاناتِ سخت‌افزاری مفیده))

آفلاین linuxrace

• Jr. Member
  • *
  • اسلکویر متن باز واقعی
    • دنیای اسلکر های ایرانی
« پاسخ #2 : 11 مهر 1390، 07:45 ب‌ظ »
تشکر از توجه شما..... :D

من با بروز کردن کرنل مشکلی ندارم  آخه وقتی که بروز می کنی تو لیست های انتخاب گراب موقع بالا اومد سیستم دو کرنل به نمایش در می آد خوب اگه قرار به بروز کردنه خوب روی همون جای گزین بشه و یه جورایی بروز بشه دیگه...، من یه بار بروز کردم اما الان تو گراب شما در مورد اوبونتو هر چی هست مال من از هرکدوم دو تا شده بود  و من نمی خوام اینگونه باشه روی همون قبلی جایگزین بشه...  تشکر بسیار فراوان ;D

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
« پاسخ #3 : 11 مهر 1390، 08:13 ب‌ظ »
فکر کنم علت اصلیش اینه که کرنل جدید ممکنه با سخت‌افزار شما هماهنگی لازم رو نداشته باشه (مثلا کارت گرافیکتون رو خوب نشناسه)، در این صورت این امکان به شما داده شده که از طریق همون کرنل قدیمی بوت کنین که به نظرم مفیده. (حالا شاید بدرد خورد یه روزی!)

اما اگر واقعا مطمئنین کرنل قدیمی دیگه بدردتون نمی‌خوره، خیلی راحت می‌تونین پاکش کنین، grub2 خودش تشخیص می‌ده که کرنل حذف شده و دیگه نمایشش نمیده. برای حذفش از همون SPM استفاده کنین و فایل‌های generic و header مربوط به کرنل قدیمیتون رو remove کنین.

آفلاین linuxrace

• Jr. Member
  • *
  • اسلکویر متن باز واقعی
    • دنیای اسلکر های ایرانی
« پاسخ #4 : 12 مهر 1390، 12:01 ب‌ظ »
تشکر فراوان......... ;D