انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کارت صدا .. realtek  (دفعات بازدید: 6392 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
کارت صدا .. realtek
« : 30 مهر 1386، 04:06 ب‌ظ »
با سلام

اوبونتو ۷.۱۰
لب تاب
کارت صدا : آنبورد realtek ... که خودش اینطور نشون میده : realtek id 268 (OSS Mixer

صدایی بخش نمیکنه ...

لطفا راهنماییم کنید

متشکرم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: کارت صدا .. realtek
« پاسخ #1 : 30 مهر 1386، 05:20 ب‌ظ »
با ALSA هم تستش کنید. اگه حل نشد مشخصات کامل Laptop و خروجی دستور lspci رو برامون بگذارید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 30 مهر 1386، 08:32 ب‌ظ »
با تشکر
روی alsa اینطور بود که نوشته بود
HDA INTEL ALSA MIXER و دوتا حالت داشت ..یکی مستر یکی هم pcm ... هردوتا رو انتخاب کردم ولی صدایی درنیومد !!
داخل ترمینال نوشتم اون دستور رو
اینو داد :

$ lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Mobile PM965/GM965/GL960 Memory Controller Hub (rev 0c)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation Mobile PM965/GM965/GL960 PCI Express Root Port (rev 0c)
00:1a.0 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Contoller #4 (rev 03)
00:1a.1 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #5 (rev 03)
00:1a.7 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB2 EHCI Controller #2 (rev 03)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller (rev 03)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 1 (rev 03)
00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 2 (rev 03)
00:1c.5 PCI bridge: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 6 (rev 03)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #1 (rev 03)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #2 (rev 03)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #3 (rev 03)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB2 EHCI Controller #1 (rev 03)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge (rev f3)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801HEM (ICH8M) LPC Interface Controller (rev 03)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801HBM/HEM (ICH8M/ICH8M-E) IDE Controller (rev 03)
00:1f.2 SATA controller: Intel Corporation 82801HBM/HEM (ICH8M/ICH8M-E) SATA AHCI Controller (rev 03)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) SMBus Controller (rev 03)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8400M GS (rev a1)
02:00.0 Network controller: Intel Corporation PRO/Wireless 4965 AG or AGN Network Connection (rev 61)
06:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8101E PCI Express Fast Ethernet controller (rev 01)
07:09.0 FireWire (IEEE 1394): Ricoh Co Ltd R5C832 IEEE 1394 Controller (rev 05)
07:09.1 Generic system peripheral [0805]: Ricoh Co Ltd R5C822 SD/SDIO/MMC/MS/MSPro Host Adapter (rev 22)
07:09.2 System peripheral: Ricoh Co Ltd R5C843 MMC Host Controller (rev 12)
07:09.3 System peripheral: Ricoh Co Ltd R5C592 Memory Stick Bus Host Adapter (rev 12)
07:09.4 System peripheral: Ricoh Co Ltd xD-Picture Card Controller (rev 12)
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1386، 08:38 ب‌ظ توسط Lenovo »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 30 مهر 1386، 10:27 ب‌ظ »
خروجی دستور زیر رو برامون بزار
aplay -l
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 30 مهر 1386، 10:30 ب‌ظ »
دستور زیر رو اجرا کنید
sudo cp /etc/modprobe.d/alsa-base /etc/modprobe.d/alsa-base_backup
gksudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base

و بعد تو فایلی که باز میشه دنبال options snd-hda-intel model=ref بگردید. اگر پیداش کردید به جاش بنویسید options snd-hda-intel model=3stack و اگر پیدا نشد همین رو انتهای فایل بنویسید و ذخیره کنید.
اگر مشکلتون حل نشد لطفا نام و مشخصات دقیق Laptop رو هم بدید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 01 آبان 1386، 06:26 ق‌ظ »
خروجی دستور زیر رو برامون بزار
aplay -l

متشکرم

اینهم خروجی دستور :

**** [left]List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: Intel [HDA Intel], device 0: HDA Generic [HDA Generic]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: Intel [HDA Intel], device 6: Si3054 Modem [Si3054 Modem]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
[/left]

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 01 آبان 1386، 06:30 ق‌ظ »
دستور زیر رو اجرا کنید
sudo cp /etc/modprobe.d/alsa-base /etc/modprobe.d/alsa-base_backup
gksudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base

.......

با تشکر از جنابعالی .

اونی که فرمودین رو داخل فایلی که بازشد نبودش
طبق فرمایش شما  در آخر فایل اضافش کردم
هنوز صدایی به گوش نمیرسه !  ](*,)

عجیبه ! اوبونتو خودبخود شبکه و وایرلس و همه چیز به این سختی رو تشخیص داد ... توی بخش صدا مونده !

درمورد مدل کامبیوتر :
HD Pavillion DV 6500
اگه این کافی نیست ُ..اجازه بدین وقتی داخل ویندوز رفتم اطلاعات سخت افزاری دقیق ترش رو بیدا کنم ..چون توی لینوکس نمیدونم کجا نوشته این چیزهارو ...

از اینکه بیگیری میکنید ممنونم

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #7 : 01 آبان 1386، 06:54 ب‌ظ »
اول دستور زیر رو اجرا کن
sudo modprobe snd-hda-intelو بعدش
sudo gedit /etc/modulesو کلمه snd-hda-intel رو به آخر این متن اضافه کن. بعدش دستور زیر رو اجرا کن
sudo alsamixer و مطمئن شو که صدای هیچ کدوم از قسمت ها بسته نیست. وقتی این کارا رو کردی برو و یک فایل صوتی پخش کن (راستی مطمناً codecهای مربوطه رو نصب کردین دیگه ؟؟) ببین صدای کارتت در میاد یا نه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 02 آبان 1386، 08:15 ق‌ظ »
واقعا ممنون که با صبر و حوصله بیگیری میکنید
بسیارخب .. الان اون فایلم اینطوری شده ... ریستارت هم کردم

fuse
lp
sbp2
snd-hda-intel

حالا اون دستور رو هم اجرا کردم ... که این شکل اومد ..

۱ - منظورتون چه کدکهایی ست ؟ چون اول که روی فایلهای mp3 دابل کلیک میکردم که خطا میگیرفت و کدک میخواست .. بعدن که گفت بذار آبدیت کنم .. درست شد .. یعنی player میآید و اجرا میشوند و قشنگ داره بخشش میکنه ولی بصورت صامت !!!!

۲- قطع بودن صدا رو از کجاها چک کنم ؟ یکی همین آیکان بلندگو هستش که اون درسته .. یکی هم داخل خود player که اون هم درسته ...

۳- راستی الان اون یکی دستور هم به اون فایلی که دوستمون ادمین گفتند رو هم اضافه کردم .. اون همونجا بمونه ؟!!  منظورم اینه :
options snd-hda-intel model=3stack
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1386، 08:22 ق‌ظ توسط Lenovo »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #9 : 02 آبان 1386، 09:43 ق‌ظ »
دوست عزیز من هنوز شک دارم که شما کدک ها رو به طور کامل نصب کرده باشید !! برای اطمینان شما اول کدک های لازم رو نصب کن . شما باید بسته ی ubuntu-restricted-extras رو از طریق برنامه Synaptic یا از طریق خط فرمان با دستور زیر نصب کنید :

sudo aptitude install ubuntu-restricted-extras

آفلاین m_torabi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • هرچه علمم فزون میگردد جهلم بیشترهویدامیشود
« پاسخ #10 : 02 آبان 1386، 09:49 ق‌ظ »
 آیا فایلهای صوتی (mp3-wave و...)رو بدون هیچ خطا ویا درخواست کد مورد نظر اجرا میکنی وصدا پخش نمیشه یا اینکه اصلاً فایل اجرا نمیشه ؟

چه فایلها یی رو وبا چه نرم افزاری اجرا می کنید ؟
چو ایستاده ای دست افتاده گیر

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 02 آبان 1386، 11:02 ق‌ظ »
دوست عزیز من هنوز شک دارم که شما کدک ها رو به طور کامل نصب کرده باشید !! برای اطمینان شما اول کدک های لازم رو نصب کن . شما باید بسته ی ubuntu-restricted-extras رو از طریق برنامه Synaptic یا از طریق خط فرمان با دستور زیر نصب کنید :

دستورتون رو اجرا کردم ... یک فایل ۴۲ مگابایتی رو دانلود کرد و نصب کرد که گفت وقتی اکسترکت بشه ۱۲۰ مگ میشه .. حالا درهرصورت .. کارش رو ادامه داد .. تا اینکه رسید به این قسمت که داخل تصویر قراردادم ... دیگه اینجا هرچقدر اوکی زدم اتفاقی نیافتاد .. منم بنجره ترمینال رو بستم !!

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 02 آبان 1386، 11:09 ق‌ظ »
آیا فایلهای صوتی (mp3-wave و...)رو بدون هیچ خطا ویا درخواست کد مورد نظر اجرا میکنی وصدا پخش نمیشه یا اینکه اصلاً فایل اجرا نمیشه ؟

چه فایلها یی رو وبا چه نرم افزاری اجرا می کنید ؟

بدون خطا و درخواست کدک اجرا میکنم ولی صدایی بخش نمیشه .

mp3 , avi رو که وقتی دابل کلیک میکنم خودبخود با Totem 2.2.20 اجرا میشوند .

ببینید ... یک سری دکمه های کنترل مدیابلیر روی خود لب تاب هستش ... که خب یکیشون مربوط به mute کردن صداست ... کلا وقتی داخل لینوکس هستم این دکمه قرمز میشه .. قرمز یعنی وقتی رویش بزنیم که mute بشه .. آبی وقتیست که mute نباشه .. داخل لینوکس همیشه قرمزه ... ولی جالبه که با این حال وقتی روی این دکمه میزنم اون گرافیک مربوط به بلندگوی داخل لینوکس رو نشون میده که روی اسکرین ظاهر میشه و اونجا درست نشون میده یعنی با یک بار فشار دادن mute و باردیگر به حالت بخش صدا برمیگرده .

آفلاین Lenovo

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 02 آبان 1386، 11:21 ق‌ظ »

خب ..بحمدالله بعد از اجرای این دستور حالا دیگه برنامه سینابتیک هم اجرا نمیشه و ارور میده  \\:D/

دستوری که توی شکلش میگه اجرا کنم هم فک کنم روت یوزر میخواد .... ولی از من که موقع نصب بسوردی برای رووت نگرفت ..آیا دیفالت بسوردی برای رووت وجود داره ؟ چیست ؟
به عبارت ساده تر : الان چه خاکی به سرم بریزم !!!  ::)

تصویر خطا :

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #14 : 02 آبان 1386، 11:31 ق‌ظ »

دستورتون رو اجرا کردم ... یک فایل ۴۲ مگابایتی رو دانلود کرد و نصب کرد که گفت وقتی اکسترکت بشه ۱۲۰ مگ میشه .. حالا درهرصورت .. کارش رو ادامه داد .. تا اینکه رسید به این قسمت که داخل تصویر قراردادم ... دیگه اینجا هرچقدر اوکی زدم اتفاقی نیافتاد .. منم بنجره ترمینال رو بستم !!

سعی کنید از طریق ترمینال نصبش کنید :
cd /var/cache/apt/archives

sudo dpkg -i *.*
در هنگام نصب java با زدن کلید Tab میتونید بروی ok برید و اینتر رو بزنید.