انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چه چبزی نصب کنم؟  (دفعات بازدید: 2618 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین j4b3r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
چه چبزی نصب کنم؟
« : 30 مهر 1386، 06:11 ب‌ظ »
سلام
من یه تازه واردم می خوام اوبونتو نصب کنم یکم تحقیق کردم گفتن اوبونتو نصب کن
الان چند تا سوال دارم
1. من laptop دارم ایا راحت رویه lap top نصب میشه( کارت گرافیک ati و cpu core 2 dou و رم 1 گیگ)
2. اگه با lap top مشکل نداره کدوم نسخه رو نصب کنم (من تا الان با لینوکس کار نکردم)
فقط یه تم اوبونتو برا ویندوز ریختم که خیلی قشنک بود
3.ایا باید هاردم رو فرمت کنم؟ من دو تا درایو دارم یکی xp  و vista همین
لازم داره فرمت کنم؟
و خلاصه هر چی راهنمایی به ذهنتون میرسه بهم بگین
 \\:D/

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: چه چبزی نصب کنم؟
« پاسخ #1 : 30 مهر 1386، 08:57 ب‌ظ »
1- بله نصب ميشه
2- براي شروع همين اوبونتو را استفاده كنيد. منم اول با همين شروع كردم  :D
3- بايد يك پارتيشن در حدود 10 گيگ خالي بگذاريد كه وقتي فرمت بشه ميشه ext2 , ext3...

راهنمايي هم كه بايد كار كنيد تا ببينيد چه مشكلي داريد و سوالتان را در Forum بگذاريد.

براي اولين باري كه نصب ميكنيد توصيه ميشه يك Back up  از فايل هاي ضروريتان بگيريد  ;)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 30 مهر 1386، 09:41 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
از این که می بینم می خوای به دنیای لینوکس‌(اوبونتو) وارد بشی خوشحالم.
عرض کنم خدمتتون که از نظر نصب مشکلی نخواهی داشت به خصوص با اومدن نسخه ۷.۱۰ که همین تازگی ها منتشر شده است. لینوکس دارای دو نسخه سرور و دسکتاپ هست که طبیعتا نسخه دسکتاپ به کار شما خواهد آمد. Ubuntu desktop
احتیاجی نیست که کل هارد رو فرمت کنید البته اگر هاردتان دارای بیش از یک پارتیشن است‌(البته اکثر LT ها یک پارتیشن با حجم زیاد دارند) که اگر این طور است آن را فرمت کنید. حتما یک پشتیبان از اطلاعاتی که می خواهید نگهداری کنید مانند عکس و موسیقی و... تهیه کنید.
اوبونتو نه تنها برای شروع کننده ها که برای حرفه ای ها کاملا مناسب و کارآمد خواهد بود. اگر با مکینتاش کار کرده باشید محیط آن برای شما چندان نا آشنا نخواهد بود. کلیه نرم افزارها و به طور کلی پشتیبانی از اوبونتو رایگان است و شما حتی می توانید سی دی رایگان و اورجینال آن را هم دریافت کنید که شرکت تولید کننده هر کجای دنیا باشید برایتان می فرستد. اگر اینترنت پر سرعت هم داشته باشید که عالی است.
هیچ مشکل خاصی نخواهید داشت و مطمئن باشید لینوکس (اوبونتو) آن عالم ناشناخته ای که اکثر کاربران ویندوز می دانند نیست. تنها پیشنهاد من برای شما این است که برای موفقیت و احساس رضایت از داشتن اوبونتو صبر پیشه کنید. برای اینکه اطلاعات کافی را در مورد اوبونتو به دست آورید به لینک های زیر مراجعه کنید که برخی به زبان فارسی است:
http://wiki.ubuntu-ir.org/FAQ
https://help.ubuntu.com/community/Installation/SystemRequirements
https://help.ubuntu.com/community/GraphicalInstall
http://wiki.ubuntu-ir.org/UbuntuFeistyInstallation (آموزش نصب فارسی که برای تمام نسخه ها یکسان است)
http://ubuntuforums.org/
http://wiki.ubuntu-ir.org/
موفق باشی. هر سوالی که داشتی می توانی در همین انجمن مطرح کنی دوستان کمک خواهند کرد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین j4b3r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #3 : 30 مهر 1386، 10:01 ب‌ظ »
سلام
قربون مرامتون
من یه دراروم 100 گیگ هست و یکی 10 پارتیشن بندی میکنم بعد اوبونتو رو نصب میکنم دی وی دی هم سفارش میدم بیاید برام
احتمالا پنج شنبه نصب میکنم  نصب کردم خبرتون میکنم ولی خداییش هیچ انجمنی تا الان به این سرعت به سوالاتم پاسخ نداده بود
راستی من الان vps دارم  ان شا الله اگه سرور گرفتم اوبونتو رو اونجا هم نصب میکنم راستی خبر دادم نصب کردم باید جشن بگیریداااااااااا
چون یه دوست به دوستاتون اضافه شدهههههههههههههه
خودتون رو آماده کنید برا جشن \\:D/

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 آبان 1386، 12:36 ب‌ظ »
اگر منظورت اینه که ۱۰ گیگ می خوای برا اوبونتو در نظر بگیری به عقیده من خیلی خیلی کم است!‌الان پارتیشن های من به این صورت است:
System 30 GB
Home 30 GB
Swap 4 GB
-------

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #5 : 01 آبان 1386، 05:50 ب‌ظ »
اگر منظورت اینه که ۱۰ گیگ می خوای برا اوبونتو در نظر بگیری به عقیده من خیلی خیلی کم است!‌الان پارتیشن های من به این صورت است:
System 30 GB
Home 30 GB
Swap 4 GB
اشکان جان سلام
به نظر من ۱۰گیگ کم نیست! مگه می خواد چه کار کنه باهاش ! شما ۴گیگ swap ست کردی ؟!!!!!!!!! :o فکر می کنید اینقدر لازمه ؟ دستور زیر رو بزنید و ببینید که چقدرش داره استفاده می شه  ;) !
free -m
برای من ۳.۵گیگ پارتیشن روت رو گذاشتم و ۲.۵گیگ پارتیشن home برای swap  هم ۰.۵ گیگ. هیج مشکلی هم ندارم باهاش. تازه مقدار رم من خیلی هم نیست. 512MB هست ولی همیشه مقدار زیادی از swap خالیه.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 آبان 1386، 02:34 ب‌ظ »
سام نلیکم مهدی!
والا من از دید خودم گفتم چون باورت می شه که من الان از همون ۳۰ گیگم فقط ۸ تاش خالیه!!!!!!!!!!!!!! و ۲ گیگ رمی که دارم هم دو برابرش فضای مجازی گذاشتم محض اطمینان هه هه هه هه هه  :D اما باور کن ۱۰ گیگ برای کل سیستم و درایو خونگی و رم مجازی کمه ها!!!  ;)
-------

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #7 : 08 آبان 1386، 12:39 ق‌ظ »
نقل‌قول
System 30 GB
Home 30 GB
Swap 4 GB
بابا چی کار کردی؟
نظر منو بخوای (البته نخواستی) با این حجم هارد و با رم ۲ گیگت این کارو میکردی هارد کم نمی‌آوردی:
  • / 5G
  • ~ 58.5G
  • swap .5G

تازه  5G. و هم  گفتم یه وقت بهت بر نخوره! وگرنه swap میخوای چیکار؟
Humanity to others...