در مورد مشکل کامپیوتر منزلتون باید بگم که مشکلش از یک bugای هست که در درایور کارت گرافیکی وجود داره و لازم هست که سورس درایور رو بگیریم و patch کنیمش تا مشکل رو حل کنه. خیلی ها این مشکل رو داشتن و با پچ کردن و کامپایل کردن درایور کارت گرافیکی مشکلشون برطرف شده. تا اینجای کار که مشکل خاصی نیست ولی مشکل اصلی اینه که اصلاً سورس درایور رو نتونستم پیدا کنم. هر چقدر هم سرچ کردم نتونستم سورسش رو پیدا کنم
با جناب آقای مهدی حسن پور هم که در مورد مشکل شما صحبت کردم ایشون فرمودند که بهتره صبر کنید و ببینید که در gutsy این ارور بر طرف شده یا نه. حالا شما گاتسی رو نصب کنید و ببینید که مشکل برطرف شده یا نه.
در مورد این مشکل شما هم تا جایی که می دونم اصلاً معقول نیست که نصب سیستم عامل با یک کارت گرافیکی باشه و بعد کارت گرافیکی رو عوض کنیم. شما وقتی که از داخل بایاس اول دستگاه، کارت گرافیکی آن-بوردتون رو غیر فعال می کنید و مانیتور رو به کارت GeForce وصل می کنید و سیستم رو روشن می کیند، اصلاً می تونید هیج چیزی روی صفحه مانیتور ببینید ؟ اگه بله، وقتی که می خواهید سیستم رو از روی سی دی لایو اوبونتو بوت کنید، دقیقاً چه اتفاقی می افته ؟