سلام.
یک سوال داشتم....اطفا دعوام نکنین که فروم رو نگشتم چون گشتم ولی هرچی بود جواب نداد....
من روی کامپیوتر محل کارم یک کارت گرافیک GeForce 5200 دارم ولی متاسفانه به هیچ وجه نمیتونم اوبونتو رو نصب کنم...حتی live هم بالا نمی یاد و در هنگام بالا اومدن سیستم (منظورم مرحله ای هستش که نوار نارنجی رنگ از چپ به راست در حال پر شدن هستش) سیستم متوقف میشه.......cpu من 32 بیتی هستش...هم به اینترنت سرعت بالا و هم به سی دی هما دسترسی دارم.... میشه کمکم کنین؟؟؟؟
راستشو بخواین میخوام اعتراف کنم.... کامپیوترم کارت گرافیک on Board هم داره....با اون اوبونتو رو نصب کردم و بعد از بالا اومدن ؛ کارت گرافیک GeForce 5200 رو دوباره روش نصب کردم و باز هم بالا نیومد....لطفا نخندین بهم....دوباره با کارت گرافیک on Board اومدم بالا و اول درایورهای این کارت گرافیک و بلافاصله کارت گرافیک GeForce 5200 رو نصب کردم... بعد از اولین restart دیگه کامپیوترم با هیچ کدوم از کارت گرافیک هام بالا نمی یاد.....با GeForce 5200 که در همون مرحله که بالا توضیح دادم متوقف میش و on Board هم بعد از یشروی در مراحل بالا اومدن کامپیوتر error ای میده که میگه xserver مشکل دار شده و بعد هم ۱ کم پیشروی میکنه و یک عالمه چیزی مینوسه که اگه اشتباه نکنم آخرش مینویسه local host و اینجور چیزا....
اگه مشکل منو با کارت گرافیک GeForce 5200 حل کنید ممنون میشم...میشینم دوباره اوبونتو نصب میکنم و از این کارای شاهکار هم دیگه نمیکنم.....
ممنون میشم اگه کمکم کنین...