انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات یک کاربر که هنوز به ابونتو کوچ نکرده  (دفعات بازدید: 2733 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
سلام دوستان من تازه در انجمن عضو شدم
فکر می کنم تنها شما می تونید راهنمایی و کمکم کنید
من با ویندوز 7کار می کنم
کامپیوترم به یک ویروس خیلی خیلی وحشتناک گرفتار شده هر چقدر هم ویندوز رو عوض کردم تاثیری نداشت تا اینکه به فکر نصب ابونتو افتادم
من قبلا با اوبونتو کار می کردم اما به دلیل وابستگی ام به برخی نرم افزار های ویندوز اوبونتو رو گذاشتم کنار
حالا سوال من اینه 1میشه اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کرد
2-میشه در اوبونتو نرم افزار های اتوکد و فتوشاپ رو نصب کرد چون من فقط به خاطر همین هاست که به اوبونتو نمی رم
3اگر ابونتو رو در کنار ویندوز نصب کنم درایو های ویندوز در ابونتو نمایش داده می شند
من چهار تا درایو دارم سه تاش پره هر سه تا هم توشون فایل های ارزشمندی هست و برام خیلی مهم اند فقط یک درایو دارم تو7هست می خوام این درایو رو اختصاص بدم به اوبونتو و ویندوز رو ببوسم بذارم کنار اما نرم افزار های فتوشاپ اتوکد رو اصلا نمی تونم ترک کنم خیلی مهم اند
خواهشا یک راهنمایی بکنید

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
سلام.
۱-بله میشه هردو رو در کنار هم داشت
۲-با  برانامه های مختلفی مثل PlayOnLinux یا Wine میشه هر برنامه ای که روی ویندوز هستش رو روی اوبونتو هم اجرا کرد.
۳-همه درایو ها مونت میشن(یعنی میشه کاملا ازشون استفاده کرد)
عشق است دنیای متن باز

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی
یک سوال دیگه دارم
اگر اوبونتو رو در فلشم نصب کنم می تونم توش نرم افزار های ابونتو مثل پلیر ها و مرورگر ها رو هم نصب کنم یعنی در اوبونتوی liveمیشه از نرم افزار ها استفاده کرد
فرمت درایو های من ntfsاست بدون دردسر میشه در اوبونتو از شون استفاده کرد یعنی نرم افزار یا دستور خاصی داره یا نه خودش نشون میده
با واین هر نرم افزاری نصب میشه؟؟؟
یعنی هر چی دلم بخواد از نرم افزار های ویندوز مثلا اتوکد و فتوشاپ و گوگل ارث رو می تونم نصب کنم

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
نقل‌قول
میشه در اوبونتو نرم افزار های اتوکد و فتوشاپ رو نصب کرد چون من فقط به خاطر همین هاست که به اوبونتو نمی رم

نقل‌قول
فرمت درایو های من ntfs است بدون دردسر میشه در اوبونتو از شون استفاده کرد یعنی نرم افزار یا دستور خاصی داره یا نه خودش نشون میده
گنو/لینوکس‌ها من جمله اوبونتو با NTFS مشکلی ندارن. برای اوبونتو برای مونت خودکار هنگام بالا امدن سیستم باید مختصات درایوNTFS رو بذارید توی فایل fstab که خیلی ساده است. پیشنهاد می کنم به جای اوبونتو از Arios استفاده کنین.

نقل‌قول
با واین هر نرم افزاری نصب میشه؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,18422.msg139107.html#msg139107

گوگل ارث واسه اوبونتو بدون واین قابل نصبه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,23862.0.html
« آخرین ویرایش: 28 فروردین 1391، 08:28 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
اصلا به این فکر نباشید که می‌تونید نرم‌افزارهایی مثل اتوکد و فتوشاپ رو در اوبونتو به راحتی استفاده کنید، بهترین راه اینه که اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنید و یا از ویندوز در یک ماشین مجازی در لینوکس استفاده کنید!

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
خیلی ممنون از همه دوستان فکر نمی کردم جوابمو اینقدر زود بگیرم
خب اما هنوز یه سوال تو ذهنم هست
اگر اوبونتو رو در فلشم نصب کنم می تونم توش نرم افزار های ابونتو مثل پلیر ها و مرورگر ها رو هم نصب کنم یعنی در اوبونتوی liveمیشه از نرم افزار ها استفاده کرد

منظورم اینه که اوبونتوی live رو میشه توش نرم افزار اضافه نصب کرد

اوبونتوی live چقدر فضا از فلش رو اشغال می کنه من فلش چهار گیگ دارم خوبه؟؟

البته من فعلا منتظر اوبونتوی 11.10هستم
به نظر شما منتظر بمونم که بیاد یا نه نسخه قدیمی رو دانلود کنم؟

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
رو  لایو میشه ، نرم افزار نصب کرد ولی اگه روی سی‌دی لایو باشه بعد ریستارد حذف میشه ولی اگرusb فلش لایو تهیه کرده باشید و فضایی برای نصب نرم افزار و فایل‌ها گذاشته باشید نرم افزارهای نصب شده باقی می‌مونه.

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
خیلی ممنون از دوستان گل
اوبونتو در usbچقدر فضا اشغال می کنه می خوام یه فلش مموری بخرم چهار گیگ خوبه؟؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
خیلی ممنون از دوستان گل
اوبونتو در usbچقدر فضا اشغال می کنه می خوام یه فلش مموری بخرم چهار گیگ خوبه؟؟

من الآن اوبونتو رو روی درایو مجازی نصب دارم. حدود 4.7 گیگ فضا گرفته پس یعنی حداقل فلش 8گیگ باید بخری. نکته بعدی هم که خیلی مهمه سرعت هستش. پیشنهاد شخصی من اینه که اگه میخوای اوبونتو لایو رو فلشت داشته باشی حتما فلشت usb3 باشه که البته بالطبع مادربردت هم باید usb3 رو پشتیبانی کنه.

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
خب تا اینجا که راهنمایی دوستان منو به اوبونتو کشوند اما از کجا اوبونتو رو تهیه کنم من با این اینترنتی که دارم اصلا نمی تونم اوبونتو رو دانلود کنم از کجا تهیه اش کنم از اینترنت که نمی تونم؟؟؟؟؟
دوست دارم فردا اوبونتو تو دستم باشه یعنی میشه خریدش برای فروش هست؟؟؟؟؟

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
من با این اینترنتی که دارم اصلا نمی تونم اوبونتو رو دانلود کنم
اگه اینترنت درست درمونی ندارید اکید توصیه می‌کنم Arios رو نصب کنید که می‌تونید از اینجا دانلودش کنید یا از اینجا بخریدش.
کلمه‌ی «آریوس» را می‌توان «سیستم‌عاملی از  ایران» ترجمه کرد. آریوس یک سیستم‌عامل آزاد و رایگان بر پایه‌ی توزیع گنو/لینوکس اوبونتو است و صد در صد با آن سازگار و هماهنگ است. آنچه‌ آریوس را از سایر توزیع‌های مبتنی بر گنو/لینوکس اوبونتو متمایز می‌کند ظاهر منحصر به فرد و بهینه آن و نرم‌افزارهای کاربردی فراوانی است که در آن گنجانده شده است. با نصب آریوس به گنجینه‌ای از نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای برای اجرا و ویرایش انواع فایل‌های صوتی و تصویری، نرم‌افزارهای اداری، ابزارهای وبگردی، بازی‌ها و… دست پیدا خواهید کرد به طوری که پس از نصب برای اکثر کارهای روزانه و بعضی کارهای پیچیده‌تر نیازی به نصب نرم‌افزار اضافی نخواهید داشت. آریوس تمامی قالب‌های صوتی و تصویری را پشتیبانی می‌کند و برای لذت بردن از موزیک و ویدیو و تماشای فیلمهای DVD آماده است. کار کردن با آریوس بسیار ساده است. این سیستم‌عامل یک ریمستر از اوبونتو است که با دقتی فراوان و برای فراهم آوردن تجربه‌ای متفاوت طراحی شده است تا بدون نیاز به اتلاف زمانی طولانی برای تنظیم سیستم، در فضایی منحصر به فرد و زیبا، به سرعت به کارایی مورد نظر خود برسید. آریوس همچنین برای کاربران ایرانی‌اش تقویم خورشیدی، بهترین قلم‌های فارسی، واژه‌نامه‌ی انگلیسی به فارسی، مجموعه‌ای از اشعار شاعران ایرانی و محیطی کاملا آماده برای نوشتن اسناد فارسی‌ فراهم کرده است.

نقل‌قول
دوست دارم فردا اوبونتو تو دستم باشه یعنی میشه خریدش برای فروش هست؟
برای دانلود به یک کافی نت صبح سفارش بدید > عصر برید تحویل بگیرید => سریع‌تر از این فکر نکنم بشه ;)

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
خب تا اینجا که راهنمایی دوستان منو به اوبونتو کشوند اما از کجا اوبونتو رو تهیه کنم من با این اینترنتی که دارم اصلا نمی تونم اوبونتو رو دانلود کنم از کجا تهیه اش کنم از اینترنت که نمی تونم؟؟؟؟؟
دوست دارم فردا اوبونتو تو دستم باشه یعنی میشه خریدش برای فروش هست؟؟؟؟؟

اگه مثل من اینترنت درست و حسابی نداری میتونی اوبونتو رو همراه با مخازنش بصورت آفلاین رو بخری. البته شخصا بهت پیشنهاد میکنم که وایسی تا نسخه جدید اوبونتو بیاد و همراه با مخازنش بخریش، کاری که خودممم دارم انجامش میدم.

اگرم خیلی عجله داری که میتونی همون کاری که Dreamجان گفتن رو انجام بدی.

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
دوستان من ابونتو رو گیر آوردم اما با محیط نصب آَشنا نیستم و می ترسم بزنم هاردم رو فرمت کنم
چون یه بار خواستم رد هت نصب کنم با محیط نصب آشنا نبودم زدم هاردمو فرمت کردم
می خواستم بگم می تونم یه درایو 20گیگی اختصاص بدم به ابونتو و در این درایو اوبونتو رو نصب کنم
و اگر این کا رو بکنم ویندوزم که در یک درایو دیگه هست هم بوت میشه یا نه

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
من چهار تا پارتیشن دارم می تونم
می تونم سه تا پارتیشن دیگه داشته باشم؟؟؟؟
اون چهار تا یکیش ویندوزه و سه تای دیگه اطلاعتم هستند و 20گیگ فضا هست که پارتیشن بندی نکردم می تونم این 20گیگ رو به سه قسمت تبدیل کنم و یعنی اینکه جمعا7پارتیشن داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
دوستان من ابونتو رو گیر آوردم اما با محیط نصب آَشنا نیستم و می ترسم بزنم هاردم رو فرمت کنم
چون یه بار خواستم رد هت نصب کنم با محیط نصب آشنا نبودم زدم هاردمو فرمت کردم
می خواستم بگم می تونم یه درایو 20گیگی اختصاص بدم به ابونتو و در این درایو اوبونتو رو نصب کنم
و اگر این کا رو بکنم ویندوزم که در یک درایو دیگه هست هم بوت میشه یا نه

با استفاده از این آموزش خودم که تونستم به راحتی اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کنم http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,5613.0/topicseen.html
جواب سوالتون هم بله هست (هردوتاش)

من چهار تا پارتیشن دارم می تونم
می تونم سه تا پارتیشن دیگه داشته باشم؟؟؟؟
اون چهار تا یکیش ویندوزه و سه تای دیگه اطلاعتم هستند و 20گیگ فضا هست که پارتیشن بندی نکردم می تونم این 20گیگ رو به سه قسمت تبدیل کنم و یعنی اینکه جمعا7پارتیشن داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روی همون 20گیگ اوبونتو رو نصب کنبن، دلیلی نداره که باز اون رو چند قسمتش کنین! ???