انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات یک کاربر که هنوز به ابونتو کوچ نکرده  (دفعات بازدید: 2726 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
ببین چیزایی که الان بهت میگم رو حتما گوش بده:

1. اگر کامپیوترت ویروسی هست تاوقتی که ویروس رو از بین نبردی wine رو نصب نکن چون محیط واین هم ویروسی میشه.
2. ببین این که یه کامپیوتری 4 -5 تا پارتیشن داشته باشه یکم قدیمی شده دیگه. قدیما به خاطر محدودیت سیستم fat مجبور بودیم یه دیسک رو به چند پارتیشن تقسیم کنیم ولی با سیستم فایل های جدید مثل ntfs در ویندوز یا ext4 در لینوکس دیگه این مساله ضرورتی نداره. تا جایی که من فهمیدم شما کلا 3 تا پارتیشن لازم داری. یکی برای نصب اوبونتو یکی برای نصب ویندوز و یکی هم برای اطلاعاتتون. برای دوتای اول هر کدوم 10 تا 100 گیگ کفایت میکنه (بستگی به تعداد برنامه های مورد استفاده) و بیشتر فضای هارد رو  به پارتیشن اطلاعاتتون اختصاص بدید و طبقه بندی اطلاعات رو با پوشه بندی مناسبی حل کنید.
3. برای مهاجرت عجله نکنید. ویندوزتون رو داشته باشید و به صورت منطقی و آهسته و پیوسته جلو برید تا تدریجا بتونید خودتون رو با یه دنیای جدید انطباق بدید. با توجه به اینکه اینترنت درست و حسابی ندارید یکم بیشتر احتیاط کنید. لینوکس کار کردن بدون اینترنت یکم سخت میتونه باشه.
4. لینوکس ویندوز نیست. بیشتر کارها به شکلی متفاوت از ویندوز انجام میشه. شما باید با این مساله کنار بیاید نه اینکه تلاش کنید لینوکس رو مثل ویندوز کنید. این کار ممکن هست ولی عواقبی داره.

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
نقل‌قول
روی همون 20گیگ اوبونتو رو نصب کنبن، دلیلی نداره که باز اون رو چند قسمتش کنین! ???
چون من تو همین انجمن یه آموزش دیدم در رابطه با نصب اوبونتو نوشته بود باید یک درایو نمی دونم swapباشه یکی homeو.......

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
ببین چیزایی که الان بهت میگم رو حتما گوش بده:

1. اگر کامپیوترت ویروسی هست تاوقتی که ویروس رو از بین نبردی wine رو نصب نکن چون محیط واین هم ویروسی میشه.
2. ببین این که یه کامپیوتری 4 -5 تا پارتیشن داشته باشه یکم قدیمی شده دیگه. قدیما به خاطر محدودیت سیستم fat مجبور بودیم یه دیسک رو به چند پارتیشن تقسیم کنیم ولی با سیستم فایل های جدید مثل ntfs در ویندوز یا ext4 در لینوکس دیگه این مساله ضرورتی نداره. تا جایی که من فهمیدم شما کلا 3 تا پارتیشن لازم داری. یکی برای نصب اوبونتو یکی برای نصب ویندوز و یکی هم برای اطلاعاتتون. برای دوتای اول هر کدوم 10 تا 100 گیگ کفایت میکنه (بستگی به تعداد برنامه های مورد استفاده) و بیشتر فضای هارد رو  به پارتیشن اطلاعاتتون اختصاص بدید و طبقه بندی اطلاعات رو با پوشه بندی مناسبی حل کنید.
3. برای مهاجرت عجله نکنید. ویندوزتون رو داشته باشید و به صورت منطقی و آهسته و پیوسته جلو برید تا تدریجا بتونید خودتون رو با یه دنیای جدید انطباق بدید. با توجه به اینکه اینترنت درست و حسابی ندارید یکم بیشتر احتیاط کنید. لینوکس کار کردن بدون اینترنت یکم سخت میتونه باشه.
4. لینوکس ویندوز نیست. بیشتر کارها به شکلی متفاوت از ویندوز انجام میشه. شما باید با این مساله کنار بیاید نه اینکه تلاش کنید لینوکس رو مثل ویندوز کنید. این کار ممکن هست ولی عواقبی داره.
1-نه قصد نصب wine رو ندارم چون ویندوزم رو هم حفظ می کنم و لینوکس رو هم همینطور
2-حتما از توصیه شما در زمینه پارتیشن بندی استفاده می کنم نظر شما راجعبه اون برنامه که در محیط خود ویندوز پارتیشن بندی می کنه چیه؟؟؟؟؟من باهاش یکم کار کردم ظاهرا ضرری نداره؟
3-بله من تا یه مدت لینوکس اوبونتو داشتم و می دونم که باید با مخازن سرو کله بزنم وکلی منتظر بمونم تا یه نرم افزار از اینترنت دانلود نصب بشه ولی فکر می کنم ارزشش رو داره

آفلاین balochkhan

• Newbie
  • *
خب دوستان بالاخره بعد از کلی انتظار نصب شد لینوکس نصب کردم اوبونتو به قول لینوکسی ها از قفس اومدم بیرون
وفعلا دارم لذت می برم
از همه کاربران صمیمانه تشکر می کنم و از مدیران این انجمن واقعا زحمت کش هستند

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
اول از همه تبریک بابت آزاد شدنتون  ;)
دوم اینکه برنامه های پارتیشنبندی ویندوزی به جز MiniTool Partition Wizard نسخه حرفه ای پارتیشن های لینوکسی مخصوصا ext4 رو نمیشناسن. به هر حال قبل اینکه یه بک آپ خوب از اطلاعاتت نگرفتی اقدام به پارتیشن بندی نکن. که خیلی خطناکه. برای پشتیبان گیری هم به هارد خارجی توصیه میشه.
سوم پارتیشن های home و swap اختیاری هستن. شما میتونید لینوکس رو روی یک پارتیشن هم نصب کنید. در مورد شما که ویندوزتون رو میخواید حفظ کنید و 3 -4 تا پارتیشن هم دارید شاید بهتر باشه از این پارتیشن های اضافی صرف نظر کنید. البته خودتون بهتر میتونید تصمیم گیری کنید.

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
سوم پارتیشن های home و swap اختیاری هستن.
آقا من یه سوال دارم.
این پارتیشن swap دقیقا برای چی هستش؟
من طبق روتین نصب که همه جا گفتن این پارتیشن رو ساختم.
عشق است دنیای متن باز

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
سوم پارتیشن های home و swap اختیاری هستن.
آقا من یه سوال دارم.
این پارتیشن swap دقیقا برای چی هستش؟
من طبق روتین نصب که همه جا گفتن این پارتیشن رو ساختم.

برای اینه که اگر Ram سیستم سر ریز کرد سیستم کرش نکنه. یه جورایی میشه گفت حافظه موقتی که روی هارد دیسک ساخته میشه.
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]