انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دانلود خودکار + خاموشیدن رایانه پس از پایان بارگیری  (دفعات بازدید: 2584 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
راهنمای دانلود خودکار + خاموشیدن رایانه پس از پایان بارگیری
نخست ویراست : محمد عباسی

============================================
روش فروش برخی فراهم آورندگان نت در ایران بر این است که سرعت بالا و حجمی مرزبسته به کاربران میدهند . البته که این کار سود و زیانی دارد
سود آن در این است که کاربری که کارش تنها وبگردی است با سرعت بالا سرگرم کارش است . زیانش اینکه کاربر باید همواره حجم دریافته / فرستاده اش را بپاید .
کمپانی ها برای خوشامد کاربران زمانی از شبانه روز نت را به رایگان ( البته با سرعت پایین تر از معمول ) در دسترس کاربران میگذارند . این زمان بیشتر نیمه شب تا آغاز روز پسین است ( 6 تا 8 ساعت ) .
در زیر روش سامان دهی بارگیری هامان را می آموزانم تا از این چند ساعت بیشینه سود را بریم :

نکته : پیوند ها و لینک های پرونده هاتان باید سرراست باشد یا اگر که از مراکز بارگذاری ( رپید شیر - فایل سرو ) میخواهید پرونده ای را به این روش بگیرید باید حساب Premium آن مرکز را داشته باشید .
نکته دوم : بجای فرمان wget میتوانید aria2c بنویسید . aria2 به جای یک نخ بارگیری دو یا چند نخ میسازد و بدین روش میکوشد تیزتر پرونده ها را بگیرد . البته که با نت زیر 1 مگابیت هیچ تفاوتی نخواهید دید .
نکته : بارگیری از رپید و فایل سرو و مانند اینها را بنده پیش از این با aria1 آزموده ام . بدین گونه باید پیوند ها را بسازید :
http://USERNAME:PASSWORD@www.fileserve.com/file/FOLAN.rarاین روش را با aria2 و wget نیازموده ام لاکن 99 درسد باید به همین روش پاسخ گیرید .
========================================
پرونده ای با نام dl.txt بسازید . درونش پیوند ( لینک ) پرونده هایی که میخواهید از نت بگیرید را بنویسید .
پرونده ای با نام dl.sh ساخته ( با دسترسی 777 ) درونش بنویسید :
shutdown -h +480 ;
wget -c -P /home/USER/ -i /home/USER/dl.txt ;

480 برابر است با هشت ساعت ( 8*60=480 ) . 480 یعنی 8 ساعت پس از این  دستگاه را خاموش کن .

برای اینکه کار بارگیری هر شب سرساعت انجام شود از کرون بهره میبریم . گیریم هر شب ساعت 2 نیمه شب میخواهیم کار بارگیری آغاز شود :
sudo apt-get install cron
sudo su
crontab -e
01 02 * * * /home/USER/dl.sh
با این کار هر شب ساعت 02:01 نخست فرمان میدهد 8 ساعت پس از این رایانه را خاموش کن ( گیریم زمان رایگان
شبانه تان هشت ساعت باشد ) و در این زمان پیوند هایی که در dl.txt گذاشته ام را بگیر .

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
سپاس دوست عزیز ! امکان پذیر هست که سیستم اتوماتیک روشن بشه ؟ هدف خروج از standby یا hibernate هست .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
بسیار عالی.
فقط یک نکته و یک اشکال؛
*برای تنظیم زمان خاموش شدن نیازی به ضرب دقیقه در ساعات نیست. فرمت نوشتن زمان به صورت زیر نیز صحیح است.
مثلا برای ساعت شش و پنجاه و نه دقیقه:
shutdown -h 06:59
*اما اشکال اینکه این تنظیمات crontab عملی نیست. چون ابتدا وارد ریشه شده‌اید و بعد تنظیمش کرده‌اید. پس تنها زمانی کار می‌کند که خود نیز ریشه باشیم. فکر می‌کنم به این دلیل به این نحو نوشته‌اید که shutdown برای اجرا نیاز به سطح دسترسی ریشه دارد. بنده این مشکل رو اینطوری حل می‌کنم:echo 'ROOT PASSWORD'|sudo shutdown -h 06:59;
aria2c -c -j4 -x5 -i /home/USER/dl.txt -d "/PATH TO/DOWNLOAD DIRECTORY/";

crontab نیز بدون وارد شدن به ریشه تنظیم شود.
راستی این تنظیم aria2 رو به تجربه به دست آورده‌ام و بهترین پاسخ را از آن می‌گیرم  ;)
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
echo PASSWORD | sudo را میدانستم لاکن shutdown -h 06:59 را نمیدانستم
سپاس

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
برای اینکه کار بارگیری هر شب سرساعت انجام شود از کرون بهره میبریم . گیریم هر شب ساعت 2 نیمه شب میخواهیم کار بارگیری آغاز شود :
چه طوری ساعت 2 کامپیوتر خودش روشن بشه؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
سیستم عامل به گمانم در این کار ناتوان باشد چرا که هنگامی که رایانه خاموش است باید یک جنباننده و محرکی از بیرون آن را روشن کند و خود در این کار ناتوان است.
شاید بتوان از روی بایوس این کار را کرد یا که یک زمان سنج بسازیم  و یک کلید را با ان زمان سنج سر ساعت معین ببندیم و آن کلید  به تخته مادر وصل باشد و دستگاه را روشن کند .

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ببخشید حتی اگر sleep هم باشد نمیشه مثلا دستورش را به ترمینال بدیم و بگیم سر این ساعت از حالت suspend خارج شود و رمز را فرا خوانی کرده و دانلود را آغاز کند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
عرض کردم هنگامی که اسلیپ هم باشد سیستم عامل در حافظه بار نیست تا بتواند فرمانی بدهد . باید فرمان از جایی بیاید که :
1 - نیاز به برق نداشته باشد
2 - بتواند دستگاه را روشن کند .
هر دو این ویژگی ها در بایوس هست . گزینه ای در بایوس است که با تخته کلید یا مودم یا کارت شبکه میتوان دستگاه را روشن کرد (‌ سیگنال که به این ابزار ها فرستاده میشود بایوس دستگاه را روشن میکند )‌