کار با دیتابیس تو پایتون خیلی آسونه .
آقای بیاضی شدیدا سرشون شلوغه و واقعا نمی تونن برسن .
من خودم وقتی کار مهمی دارم مجبورا بهش زنگ میزنم و ازش راهنمایی می خوام .خودم هم وقت کنم براتون آموزشش رو می ذارم.
به هر حال دوستان عزیز به اطلاعتون برسونم که : من کد نویسی رو به همت خدا و یاری دوستانی همچون آقایون مهدی بیاضی ، محمد بوذاری ، میلاد راستان ، مولا پهنادیان و شاید باور نکنید آقای بهداد اسپهبد ( هم کمک کردن) شروع کردم
و در حال حاضر همراه کد نویسی در حال طراحی اینترفیس اون هستم که کار سختی هستش چون دارم کل صفحه رو خودم دستی کار می کنم تا زیباتر و کارپسند تر باشه و تمام کد نویسی ها مو دارم طبقه بندی و کم و کمتر می کنم تا دوستانی که دلشون می خواد راحت تر تو سورس کد بگردن .
این نرم افزار با زبان پیش فرض انگلیسی ارائه خواهد شد تا ارزش بین المللی شدن نرم افزار افزایش پیدا کنه و هر کسی از هر جای دنیا بتونه برنامه رو ارتقا بده.
قسمت زبان کلا از سورس کد
جدا خواهد بود و دوستان به هر زبانی که مایلن باشن می تونن ترجمه کنن و هم اینکه
یک مژده ، این هستش در نظر دارم طراحی اینترفیس رو هم دستی ست کنم تا کاربر هر جور که دلش خواست صفحه نمایشی برنامه رو ویرایش کنه . مثلا جای کلید ها رو عوض کنه . تا حد امکان سعی می کنم این کار رو بکنم ولی تو نسخه های ابتدایی فکر نکنم . حالا ببینم چی میشه .
از آقای بیاضی و میلاد راستیان و سایر دوستان که مشوق من بودن بسیار سپاسگذارم .
در ضمن اینکه اصلا نمی دونم اولین نسخه این نرم افزار کی ریلیز بشه . باید اساس کاری ها درست بشه تا هنگام ارتقای نرم افزار به مشکلی بر نخورم و برای همین دارم نهایت تلاش خودم رو می کنم .
موفق و موید باشید.