انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو ۷.۱۰ روی لپ تاپ IBM و مشکل گرافیک!  (دفعات بازدید: 2674 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jafar_tavakolian

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
من یه لپ تاپ IBM thinkpad t60 دارم که مدل کارت گرافیکم ATI 256 هست که روش قبلا دفعات اولی که یادمه لینوکس خواستم نصب کن
با فدورا بود اگه اشتباه نکنم! یه دفعه موقع ای که می خواست Load بشه محیط گرافیکی (‌اون چیزای اولش که مثل ماتریکس Load می شه ...اونا به صورت گنده می یومد و اصلا من نمی فهمیدم چی هستن!‌)
خلاصه محیط گرفیکی هم خودش رو می کشت نمایش نمی داد! هی مثلا راه راه !‌صفحه می شد اما هیچ تصویری توش نبود ( یعنی یه ثانیه راه راه می شد بعد دوباره سیاه می شد!‌ )
بعد از اون هم لینوکس دبیان رو نصب کردم که اون مشکل اون چنانی نداشتم فقط موقع خاموش کردم صفحه که همه اش می زنه OK گنده نشون می داد و همینطور اولی که بخواد صفحه ورود کاربر رو بیاره راه راه می شد اما صفحه کاربر رو می یاورد ! و مشکلی باهاش نداشتم
تا اینکه پارسیکس رو روش نصب کردم و واقعا هیچ مشکلی نداشتم (‌ در ضمن گرافیک من نمی دونم روی لپ تاپ چرا انقدر بد نشون می داد اما روی PC خیلی قشنگ با کیفیت همه چیز Load می شد )
حتی یکی از دوستام یه چیزی به نام Backtrack داشت که می خواست یه بار بهم نشون بده اونم اومد بالا!
حالا بالاخره از یکی از دوستام همین امروز جمعه رفته بودم ورزش اونم هم DVD اوبونتو رو برام آورد و هم سی دی Live اش رو برام آورد!
اما متاسفانه ...
اون صفحه اول آرم خوشگله اوبونتو می یاد و بعد تا یه جایی پر می شه درصد Loading که با یه چیزی که نارنجیه داره پر می شه نشون می ده
بعد می ره تو حالت متنی یه سری می گه فلان چیز جلوش می زنه OK ....
خلاصه می رسه به Gnome Display ( البته من ساده اش رو گفتم!‌ ) بعد یه دفعه دوباره قاطی می کنه هی فونت ها گونده می شه .. بعد نمی فهمم چی شد هی صفحه یه ثانیه راه راه می شه انگار نمی تونه اجرا کنه گنوم رو دوباره همون حالت باقی می مونه توحالت سیاه! و همون چیزایی که جلوش Ok نوشته شده بعدشم هیچی هرچی منتظر می مونم اتفاقی نمی یفته !
حتی من به حالت Text mode هم رفتم و نصب کردم اما باز همچین مشکلی رو داشتم!
می تونید راهنماییم کنید؟
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1386، 09:31 ق‌ظ توسط jafar_tavakolian »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
دستور زیر رو امتحان کردین ؟
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
تو لینک زیر خیلی کامل در مورد Laptop شما توضیح داده! احتمالا یه قسمتهایی تو نسخه جدید اوبونتو حل شده ولی در مورد کارت گرافیکتون قسمت Installing the ATI display drivers مشکلتون رو حل خواهد کرد...
http://www.thinkwiki.org/wiki/Installing_Ubuntu_6.10_(Edgy_Eft)_on_a_ThinkPad_T60

فقط یادتون باشه که باید مخازن اضافی رو تو اوبونتو فعال کرده باشید و به اینترنت دسترسی داشته باشید تا دستورات sudo apt-get install اجرا بشن! اگر ندارید باید فایلها رو جای دیگه دانلود کنید و بعد با dpkg نصبشون کنید... شروع به کار کنید و اگر مشکلی بود بپرسید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین jafar_tavakolian

• Jr. Member
  • *
سلام دوستان
من عرض کردم خدمتتون اصلا به جایی نمی رسم که بخوام چیزی ببینم. همون اول بسم ا... همون اتفاقاتی که گفتم می یفته
دیگه به ترمینال و این جور چیزا نمی رسه! که بخوام فرمان خاصی بزنم  :o
اون مقاله هم مطالعه کردم مرسی خیلی مقاله کاملی بود ! ولی هیف که وضع گرافیکم الان اینجوریه  :( و الی اولین جاییه که همه چیزاشو یاد داده که چطوری نصب کنم

کسی نظری نداره؟

آفلاین jafar_tavakolian

• Jr. Member
  • *
من این لینک رو پیدا کردم اما متاسفانه من دسترسی به ترمینال ندارم! ( طبق دلایل گفته شده خدمتتون )
همون اول که سیستم داره بوت می شه چه دکمه ای رو بزنم که بتونم به ترمینال راه پیدا کنم؟
بعد از اون هم من برفرض این پکیج رو دانلود کردم ( چون اینترنت پر سرعت ندارم ) و بعد چه جوری باید پیداش کنم تا دانلودش کنم؟
حتی می تونم رو سی دی رایتش کنم !
و بعد تو ترمینال ازش استفاده کنم.
خواهش می کنم کمکم کنید دوستان  ::) ::) ::) ::)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
برای داشتن ترمینال کلیدهای Ctrl و Alt و F1 یا F2 یا F3 یا F4 یا F5 یا F6 رو با هم فشار بدید... برای دانلود کردن بسته‌ها هم برید به http://packages.ubuntu.com و اسم بسته مورد نظرتون رو جستجو و دانلودش کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین jafar_tavakolian

• Jr. Member
  • *
لینک نصب درایور رو فراموش کردم
http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Gutsy_Installation_Guide