انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی وایرلس broadcom STA wireless driver-BCM4312  (دفعات بازدید: 3067 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • sudo halt
    • تورکواز
با سلام
من در لپ تاپ دل ۱۵۲۰ این درایور رو رو اوبونتو ۱۱.۱۰ نصب کردم و الان چراغ وایرلسم روشن میشه و با wicd ازش استفاده میکنم ولی نمیتونم از نتورک منیجر خود اوبونتو استفاده کنم چون اون قسمت Enable wireless اش کلا دی اکتیوه انگار نتورک منیجر هنووز نشناخته وایرلس دارم یا نه!خلاصه من میخوام از نت ورک منیجر استفاده کنم تا از اونجا وی*پی*ان وصل شم.
اگه راه حلی ندارین یه وی پی ان کانکشن منیجر که با wicd هم سازگار باشه معرفی کنین...
با تشکر.
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • sudo halt
    • تورکواز
زیاد زووور نزنین  ;D
پیدا کردمم خودم کدشم اینه
بعد نصب broadcom STA wireless driver
lsmod | grep dell
sudo rmmod -f dell-laptop
sudo rfkill unblock all

خیلی به درد بخور بود حال کردم خیلی وقت بود دنبالش بودم از لینک زیر :
http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=10751370&postcount=5

حالا حد اقل بگین این کد چیه؟چیکار میکنه ;)
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • sudo halt
    • تورکواز
زیاد زووور نزنین  ;D
پیدا کردمم خودم کدشم اینه
بعد نصب broadcom STA wireless driver
lsmod | grep dell
sudo rmmod -f dell-laptop
sudo rfkill unblock all
خیلی به درد بخور بود حال کردم خیلی وقت بود دنبالش بودم از لینک زیر :
http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=10751370&postcount=5

حالا حد اقل بگین این کد چیه؟چیکار میکنه ;)