انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پایدار ترین نسخه ی اوبونتو و ذخیره ی مخازن دانلود شده برای همیشه  (دفعات بازدید: 3888 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mersadyusuf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام (جواب سلام واجبه)
میخواستم اول بدونم پایداری در اوبونتو به چه معناست (فکر کنید میگن نسخه ی ۱۰.۴ دایدار تر هستش , یهنی چی?)
یعد میخواستم بدونم پایدار ترین نسخه ی اوبونتو کدوم . ایا ۱۰.۴ از ۱۱.۱۰ پایدار تره؟
بعدم میخواستم بدنوم که اگر من تعدادی برنامه  (اگر اشتباه نکنم اسمش مخازن هست) و کود مثل کود ام پی تری  را دانلودکرده باشم و رو ی او بونتو نصبش کرده باشم ایا میتونم اینها رو جایی ذخیره کنم و اگر اوبونتو رو خواستم پاک کنم و دوباره نصب کنم از همان برنامه های قبلی دانلود شده استفاده کنم و دوباره به اینترنت متصل نشم و دانلود نکنم.
ممنون

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
نسخه ۱۰٫۰۴ پایدار هست یعنی ۱۸ ماه برای تهیش وقت صرف شده ( اگر اشتباه نکنم ) و ۳ سال پشتیبانی داره بر خلاف نسخه های معمولی که هر ۶ ماه منتشر میشن .

با برنامه APTonCD
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام (جواب سلام واجبه)
میخواستم اول بدونم پایداری در اوبونتو به چه معناست (فکر کنید میگن نسخه ی ۱۰.۴ دایدار تر هستش , یهنی چی?)
یعد میخواستم بدونم پایدار ترین نسخه ی اوبونتو کدوم . ایا ۱۰.۴ از ۱۱.۱۰ پایدار تره؟
بعدم میخواستم بدنوم که اگر من تعدادی برنامه  (اگر اشتباه نکنم اسمش مخازن هست) و کود مثل کود ام پی تری  را دانلودکرده باشم و رو ی او بونتو نصبش کرده باشم ایا میتونم اینها رو جایی ذخیره کنم و اگر اوبونتو رو خواستم پاک کنم و دوباره نصب کنم از همان برنامه های قبلی دانلود شده استفاده کنم و دوباره به اینترنت متصل نشم و دانلود نکنم.
ممنون

درود

پایداری تعریف مفصلی داره ولی بطور خلاصه میشه گفت که سیستم هرچه صحت عملکرد بالاتر و کرش پایین تری داشته باشه (در سطوح مختلف) پایدارتره...
10.04 نسخه LTS هست و پایداری بیشتری نسبت به 11.10 داره.
برنامه هایی که از اینترنت دانلود می کنید در دایرکتوری var/cash/apt/archive ذخیره میشن(نکته: میتونید با استفاده از برنامه APTonCD پکیج ها رو روی لوح فشرده ذخیره کنید) ...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین mersadyusuf

• Newbie
  • *
ممنون از جوابتون
ای کاش یه لینکی میدادید که بیشتر درباره ی پایداری بدونم
بد ایا مطمعا هستید که ۱۰.۴ از ۱۱.۱۰ پایدار تره (یعنی نسخه های جدید تر چون lts نیستند پایداری کمتری دارند؟ مگه میشه)
لطفا یه لینک خوب با اموزش برنامه ای که پیشنهاد دادید بدهید. (لطفا اخرین نسخش باشه)
ممنون

آفلاین M!lad

• *
ببینید دوستمون خوب توضیح دادن ٬ نسخه ای که هر ۱۸ ماه منتشر میشه بیشتر روش کار شده ٬‌ باگ های کمتری داره در نتیجه پایدار تر هست ...

lts یعنی long time support به معنی پشتیبانی بلند مدت که برای نسخه هایی که هر ۱۸ ماه منتشر میشند صورت میگیره .

برای نصب APTonCD در ترمینال بنویسید

sudo apt-get install aptoncd/code]
برنامه رو بعد از نصب باز کنید رو create کلیک کنید ٬ صبر کنید برنامه های رو سیستم رو لیست کنه روی burn کلیک کنید و محل Image گرفتن رو مشخص و ...
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1390، 05:11 ب‌ظ توسط YPSD »

آفلاین mersadyusuf

• Newbie
  • *
اگر به پشتیبانی باشه که فکر کنم جفتشون تا اوریل ۲۰۱۳ وقت دارند
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88
چرا بعضی ها انقدر دوست دارند با ترمینال کار کنند
نمیشه مثل ویندوز عمل کرد
راستی من داشتم ۱۱.۱۰ دانلود میکردم تا یک گیگو خورده ای دانلود شده بود ولی یدفه برق رفت همش رفت ایا راهی هست؟
اگر نیست اخرین ورژن lts رو به صورت دی وی دی لینکشو بدین.
فکر کنم ۱۰.۰۴.۳ باشه نه؟
چون فکر کنم هم ۱۰.۰۴.۱
۱۰.۰۴.۲
۱۰.۰۴.۳
هستند اگر بالاتر هم هست بگید.
من کامپیوتر خانگی با اینتل دارم و ۳۲  بیتی هم هست (البته شک دارم ۳۲ یا ۶۴)
واقعا ممنون
راستی اگر میشه اول لینک یه برنامه ی دانلود بدید که قابلیت ایست داشته باشه (اگر میتونید یه اموزش اسون هم بدین)
نگید فایر فاکس خوبه!

از همتون ممنونم
خدا خیرتون بده
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1390، 05:42 ب‌ظ توسط mersadyusuf »

آفلاین M!lad

• *
دلیلش این هست که نسخه ۱۰٫۰۴ در تاریخ    July 21, 2011  منتشر شده ولی با این حال فعلا پشتیبانی داره ! پشتیبانی تنها بخشی از موضوع هست همینطور که گفتم رو این نسخه ها بیشتر کار میشه تا با کمترین مشکلات ارايه بشند .

--

نسخه ۱۱٫۱۰ که همش ۷۰۰ مگ هست !

--

به نظر من همین آخرین نسخه رو نصب کنید ! چون LTS ها پایدار تر هستند دلیل نمیشه که این نسخه ها مشکل داشته باشند ... ! برای دانلود :

http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download

نسخه خودتون رو انتخاب کنید ! آخرین نسخه رو برای دانلود بهتون میده ...

---

بهتره برای سوال های دیگتون تایپیک مجزا بزنید ! من تقریبا تمام تایپیک های دانلود منیجر رو خوندم ٬ بهترین چیزی که میتونم بهتون پیشنهاد بدم افزونه downthemall برای فایرفاکس هست که خودم الان از این استفاده میکنم ! در دانلود کمتر از idm‌ نیست البته امکاناتش خیلی کمتره ! ولی به عنوان یک افزونه از فوق العاده هم فرا تره ٬‌ اگر کار با ترمینال رو دوست دارید از wget یا aria2‌ استفاده کنید .

آفلاین kobra

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام به همگی من تازه با لینوکس کار میکنم و نسخه live hacking رو دانلودکردم لطفا بگین این نسخه به درد بخور هست یا نه ( از لحاظ پایداریش هم یه توضیحی بدین )  :o

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
سلام به همگی من تازه با لینوکس کار میکنم و نسخه live hacking رو دانلودکردم لطفا بگین این نسخه به درد بخور هست یا نه ( از لحاظ پایداریش هم یه توضیحی بدین )  :o
اين نسخه يه سري برنامه هاي مورد نياز توي هك را داره تفائتي با ابونتوي معمولي نداره فقط از قبل اين برنامه ها روش نصب شده يعني شما اگه يه ابونتوي معمولي داشته باشين ميتونيد بدون نياز به نصب نسخه لايو هكينگ كار خودتون را راه بيندازين البته اينم بگم كه بيشتر برنامه به درد شبكه و وايرلس هيكينگ ميخوره
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
اگر به پشتیبانی باشه که فکر کنم جفتشون تا اوریل ۲۰۱۳ وقت دارند
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88
چرا بعضی ها انقدر دوست دارند با ترمینال کار کنند
نمیشه مثل ویندوز عمل کرد
راستی من داشتم ۱۱.۱۰ دانلود میکردم تا یک گیگو خورده ای دانلود شده بود ولی یدفه برق رفت همش رفت ایا راهی هست؟
اگر نیست اخرین ورژن lts رو به صورت دی وی دی لینکشو بدین.
فکر کنم ۱۰.۰۴.۳ باشه نه؟
چون فکر کنم هم ۱۰.۰۴.۱
۱۰.۰۴.۲
۱۰.۰۴.۳
هستند اگر بالاتر هم هست بگید.
من کامپیوتر خانگی با اینتل دارم و ۳۲  بیتی هم هست (البته شک دارم ۳۲ یا ۶۴)
واقعا ممنون
راستی اگر میشه اول لینک یه برنامه ی دانلود بدید که قابلیت ایست داشته باشه (اگر میتونید یه اموزش اسون هم بدین)
نگید فایر فاکس خوبه!

از همتون ممنونم
خدا خیرتون بده

اگه از ویندوز استفاده میکنین میتونین با نرم افزار IDM-Internet Download Manager- دانلودتون رو انجام بدین...یا نرم افزار Orbit Downloader

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
یک سوال برای من پیش اومده. من یک هفته‌ست که به ۱۱.۱۰ارتقا دادم (که ای کاش نمی‌دادم) و دائم یه نرم‌افزارم (هربار یه چیز) هنگ می‌کنه و فن لپ‌تاپم بهش خیلی فشار میاد.
خوب اگه همین جور پیش بره که یک سال دیگه من با این سخت‌افزارم نمی‌تونم از ورژن‌های دیگه‌ی اوبونتو استفاده کنم. تکلیف چیه اون وقت؟

این مشخصات سخت‌افزاری منه که توی ۱۱.۱۰ مثل خر تو گل مونده:
Intel Core i3-380M
Intel HD Graphics
2 GB DDR3 Memory
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1390، 01:13 ب‌ظ توسط varg »
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک