انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سریعترین سرور برای گرفتن آپدیت ها  (دفعات بازدید: 1242 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
سریعترین سرور برای گرفتن آپدیت ها
« : 28 مهر 1390، 03:19 ب‌ظ »
سلام.
می خواستم بپرسم سریعترین سرور برای آپدیت سیستم برای لینوکس مینت دبیان (LMDE) کدوم سروره؟ الان سرور پیشفرض سرور مینت هست.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
پاسخ به: سریعترین سرور برای گرفتن آپدیت ها
« پاسخ #1 : 28 مهر 1390، 11:18 ب‌ظ »
من خودم LMDE دارم الان یه 6-7 ماهی میشه. تا جایی که من میدونم دو تا انتخاب بیشتر ندارید. یا از سرورهای دبیان استفاده کنید یا از سرورهای مینت. که سرور مینت برای افزایش پایداری طراحی شده و یکم تاخیر داره و سرور دبیان به روزتره ولی امکان باگ دار بودن برنامه ها توش بیشتره.جفتشونم به نظر من سریع هستن.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #2 : 02 آبان 1390، 10:13 ق‌ظ »
من خودم LMDE دارم الان یه 6-7 ماهی میشه. تا جایی که من میدونم دو تا انتخاب بیشتر ندارید. یا از سرورهای دبیان استفاده کنید یا از سرورهای مینت. که سرور مینت برای افزایش پایداری طراحی شده و یکم تاخیر داره و سرور دبیان به روزتره ولی امکان باگ دار بودن برنامه ها توش بیشتره.جفتشونم به نظر من سریع هستن.
حالا تو این چند ماه استفاده ازش راضی هستی؟ چون من دیشت پاکش کردم و بجاش اوبونتو 11.10 رو نصب کردم.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #3 : 02 آبان 1390، 03:10 ب‌ظ »
ببین من تازگیا خیلی توزیع های مختلفیو امتحان کردم (آرچ و جنتو و چاکرا و اوبونتو نسخه lts) ولی LMDE رو خیلی دوست دارم چون با نیازهای من سازگارتره. مثلا من دوست دارم سیستمم پایدار باشه. بتونم بدون نصب مجدد آخرین نسخه برنامه هارو داشته باشم. تعداد برنامه های موجود توی مخزن زیاد باشه.
البته دور از انصافه که نگم جنتورم خیلی دوست دارم و روی کامپیوتری که باهاش مدل سازی میکنم نصب هست. ولی راحتی انجام کارها توی LMDE به نظرم یه چیز دیگست. درضمن چند مورد مشکلی که داشتم رو هم تو این مدت ریپورت کردم و توسعه دهنده ها خیلی کمکم کردن و مشکلات رو به صورت پایه ای حل کردن تا بعد من کسی به مشکل مشابه برنخوره. یعنی میخوام بگم که دولوپرهای خیلی خوبی پشت مینت و دبیان هستن (البته اینجا بیشتر منظورم دولوپرهای دبیان بود).

اوبونتو برای من اومد نداشته. امیدوارم برای شما خوب کار کنه.