سلام به همه لینوکس کاران عزیز.
من حدود 1 هفتست که دارم روی لینوکس تحقیق میکنم تا ببینم چطور سیستم عاملیه یه سری چیزا یاد گرفتم و خیلی چیزها هم نفهمیدم و یه سری سوالات هم تو ذهنم ایجاد شده.
من همه کارامو با ویندوز انجام میدم حدودا 5 سال پیش خواستم لینوکس رو امتحان کنم به این خاطر نسخه ای از فدورا رو نصب کردم و بعد از چند روز پاکش کردم(البته نه اینکه بگم فدورا به درد نمیخوره نه چون اصلا با حال و هوای لینوکس آشنایی نداشتم) اما اینبار میخوام با اطلاعات وارد لینوکس بشم .تا حالا خیلی مطلب در مورد توزیع های مختلف و خود لینوکس و ... خوندم اما یک سری سوال دارم که امیدوارم بی جوابم نذارید.
1.آیا نرم افزارهای سه بعدی مثل مایا روی لینوکس قابل اجراست؟؟
2.آیا اینکه میگن لینوکس هنگ نداره درسته؟؟(چون یکی از دلیلی که میخوام کم کم از ویندوز دور بشم کند شدن و اتفاقات الکی و ناگهانی که هم سرعت را ه اندازی نرم افزار هارو پایین میاره هم اعصاب خورد کنه)
3.آیا واقعا لینوکس ویروس نمیگیره؟؟
4.برای کسی مثل من که دائم در حال نصب و حذف نرم افزارهای مختلف لینوکس میتونه جایگزین ویندوز بشه؟
5.ویندوز ایرادات زیادی داره ( کند شدن و خطاها و ایرادات الکی و ...) ولی واقعا کار راه انداز هست حداقل برای من ، آیا واقعا لینوکس میتونه خیاله منو از نظر هنگ کردن و ایرادات الکی راحت کنه یا نه؟؟(من طوری از ویندوزم محافظت میکنم که با توجه به اینکه دائم در حال نصب و حذف برنامه هستم و هی کار می کشم ازش بعد از 7 - 8 ماه مجبور میشم تعویض کنم)
6.راستی یه سوالی آیا واقعا برای انجام برخی کارها حتما به صورت خط فرمانی عمل کنیم؟؟
1.شاعر میگه تا بلندر داری غم نداری
2.لینوکس هنگ نداره اما کرش داره (کرش خیلی خیلی کن و بیشتر در گنوم اتفاق میافته)
3.نه (مگه اینکه خودتون یک ویروس بگیرید و بعد کامپایلش کنید)
4.هر کسی یک سلیقه داره اما از نظر من بله
5.اگه نخواید خیلی کار های خفن بکنید من تضمین می کنم تا 100 سال از لینوکستون به خوبی استفاده کنید
6.بیشتر کار ها در لینوکس هم در خط فرمان هستند هم در گرافیکی اما مثلا کسی راه دوساعته ی گرافیکی رو به راه 1 دقیقه ای خط فرمان ترجیح نمیده به صورت کلی اگه یک ماه با لینوکس کار کنید دیگه حضر نمیشید کار هاتون رو گرافیکی انجام بدید
به نظر من شما باید از آریوس یا اوبونتو یا مینت استفاده کنید