انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ما دوستان خوبی نبودیم!‌(در ارتباط با خانم دیبا)  (دفعات بازدید: 5824 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
سلام بر همه  :).
نمی دونم شما هم متوجه این موضوع شدین یا نه؟  ??? اما من فکر می کنم خانم دیبا بعداز آخرین پستشان در مورد هما پروژه ای... دیگه در فروم حضور پیدا      نمی کنند. نمی دونم چرا اما یه جورایی حس می کنم که از ما (همه)‌آزرده شده اند امیدوارم که اشتباه باشه اما با این فرض... ما دوستان خوبی نبودیم.  :(
وگرنه دلیلی نداشت که چنین اتفاقی بیفته. اصلا از شماها کسی متوجه این موضوع شده بود؟  ::)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • آنلاینر|طعم پستهای چشیدنی!
آره،به نظر من هم همینطوره!کاش لااقل بیاد و این پست رو ببینه :(
امیدوارم هر چی زودتر برگرده

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
من فکر نمیکنم اینطور باشه . شاید مشغله دارن .به هر حال اینجا جمع شدیم تا یاد بگیریم و گاهی هم یاد بدیم . برای این کار ناراحتی بی معنی هست .
البته حذف نام کاربری شاید نظر شما رو تایید کنه .
من هم ندیدم توهینی به ایشون بشه . حالا چرا نیستن خدا عالمه  :o
امیدوارم دوباره برگردن.
@cybertux
no sign

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
من که چیزی بلد نیستم ولی همه کسانیکه توی فروم هستن دوستای خوبم هستن که از هر کدومشون خیلی چیزا یاد گرفتم و همه برام مهم هستن... امیدوارم ایشون از دست کسی ناراحت نباشن و بزودی به جمع ما برگردن.....خداکنه این غیبت بخاطر یک سفر تفریحی باشه یا یک مشغله کاری مثبت..... :)
دعا کنیم.....
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
خب هرکسی مشکلاتی برای خودش داره حتما ایشون هم به مشکلاتی بر خورده که امیدوارم زودتر حل شه  :)

ولی نظر شخصی من اینه که یکی وقتی چند وقت پیداش نمیشه، زیاد به خودتون نگیرید ! حتما دوست نداره بیاد !!! (نظر شخصی من هست، دوستان به خودشون نگیرن  ;))

موفق باشید  8)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
Don't judge a book on its cover!
بعید می دونم چیزی شده باشه بابا!مثلا خودمم یه مدت نمی تونستم بیام و بعضیا یه طور دیگه فکر کردن... ;)
اینشالا اگه مشغله یا  مشکلی برای ایشون پیش اومده هم زودی حل شه  [-o<

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
بله! امیدوارم اشتباه کرده باشم  ;)
-------

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
یا علی

آفلاین گويا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام
من هم کمتر اما مدام از کنار شاهد بحث‌ها بودم امیدوارم که هرچه زودتر تصمیمشون عوض بشه . اما دوست عزیز LinuxRevo گویا از این تاپیک هدف روشنتری داشتن: انتقاد از خود. واقعا هم یکی دو کاربر-که من به شحصه اصلا حال و حوصله ی حرف و برف را ندارم پس اسمی نمیبرم- در همان آخرین پست ایشون سنجیده رفتار نکردن... درحالی که نگاه اون به جمع کاربران اوبونتو بسیار صمیمانه تر و دوستانه تر بود. این رو از انتظاراتش فهمیدم.

خب هرکسی مشکلاتی برای خودش داره حتما ایشون هم به مشکلاتی بر خورده که امیدوارم زودتر حل شه  :)

ولی نظر شخصی من اینه که یکی وقتی چند وقت پیداش نمیشه، زیاد به خودتون نگیرید ! حتما دوست نداره بیاد !!! (نظر شخصی من هست، دوستان به خودشون نگیرن  ;))

موفق باشید  8)

منم بتجربه پی بردم گاهی مشکل عمیقتر از اینهاست و این بحث اگه ارزشی داره بواسطه ی رفع ایرادات موجود در فرهنگ اینجاست نه بودن یا نبودن یک نفر

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
سلام
...اما دوست عزیز LinuxRevo گویا از این تاپیک هدف روشنتری داشتن: انتقاد از خود. و....

منم بتجربه پی بردم گاهی مشکل عمیقتر از اینهاست و این بحث اگه ارزشی داره بواسطه ی رفع ایرادات موجود در فرهنگ اینجاست نه بودن یا نبودن یک نفر
بله این مورد در عبارت ما دوستان خوبی نبودیم! کاملا آشکار است...
-------

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام
من هم مثل خانم دیبا ... (بدون شرح : چون چیزی که تابلو هستش جای بحث نیست . خدانگهدار!!)

lomion

• مهمان
رفتن درمان نیست... رفتن ماندن نیست.... رفتن ایستادن نیست... باید ایستاد ... در همین جا و همین حالا در جایی که به کمک هم آمده‌ایم... شاید با رفتن یک ستاره آسمان همچنان پر ستاره بماند ولی ستاره‌ای نخواهد آمد که جای ستاره‌ رفته را باز گیرد...

و روی سخن با همه دوستان هست به عنوان یک عضو از یک جامعه‌ کاربری کوچولو ولی در حال رشد... متاسفانه رسانه‌ای که استفاده می‌کنیم، یک رسانه نوشتاریه.با تمام مزایای یک رسانه نوشتاری و تمام معایب اون. یکی از مشکلات این رسانه، اینه که اصلا نمی‌شه احساس رو توش درست جا داد! (مگه چند تا صورتک که توی انجمن هست.) خداییش هم درسته! آخه چطور می‌شه از ۳۲ تا حرف کوچولوی الفبا توقع داشت که احساس رو بتونن کامل منتقل کنن؟
 حروف نمی‌فهمن که کنار هم قرار گرفتن دال، واو، سین،ت و ی (دوستی) چی درست می‌شه! از نظر اونها و کامپیوترها، این یه چینش از بیشمار چینشهای حروفه. به همین دلیل، به سادگی امکان داره که جملات به صورت مجموعه‌ای از حروف منتقل بشن نه به صورت واقعی پیام. و اینجاست که سو تفاهم پیش میاد. به خصوص اگه مساله مهم باشه... و کاملا هم طبیعیه که پیش بیاد. چون گفتمان هست...

این اون چیزی بود که توی پست اصلی پیش اومده... من فکر می‌کنم هر دوی این دوستان به اپن سورس و لینوکس و ارزشهای اون علاقه دارن و برای اونها احترام قایل هستن... اما یکی می‌خواد راهی جدید رو باز کنه با حرارتی که یک کار جدید می‌طلبه (و چه خوب) و دیگری که این راهها رو دیده و شاید کمی خسته و آزرده از واقعیاته، خواست تا تجربه‌ای که داشته و چیزهایی که دیده‌ رو برای کمک (و نه سنگ‌اندازی) با کلمات بیان کرده (و چه خوب) چون می‌ خواد بگه توی راهی که در جلو وجود داره چه مشکلاتی وجود داره تا همه مراقب باشن و با توجه به این عمل کنن. و به نظر من از اینجا به بعد احساس خودش رو نشون داد... نقص کلمات آشکار شد و یه ستاره از آسمون رفت...

حالا هم صحبت از برگشتن و آرزوی برگشتن هست... درسته ما یک جمع هستیم که با هم کامل‌تر خواهیم بود. شاید عنوان باید طور دیگه‌ای انتخاب می‌شد و طور دیگه‌ای نگاه می شد. عنوانی برای بازگرداندن و نه رنجش. و صحبت از یه برگشتن باشه و نه یه رفتن دیگه... این روشش نیست. این یه فرومه. با ترجمه فارسی قشنگش می شه «تالار گفتگو». به خصوص که این تالار یه ویژگی داره و  مال کسایی هست که با حرکت اوپن سورس آشنا هستن و اکثرا فکری خیلی باز دارن. (حداقل با شناختی کمی که من دارم)

من فکر می‌کنم باید «جور دیگر دید»... باید سعی کنیم کمی بیشتر از زاویه دید همدیگه نگاه بکنیم تا شاید صحبتهای همدیگر رو بهتر بفهمیم و با هم حرکت کنیم. بدونیم که هر زاویه دید یه مکمل هست برای زاویه دیدهای دیگه. و قدرت و فایده انجمن همینه. یکی از نشدن می‌گه و دیگری از شدن. یکی مشکل داره و دیگری راه حل. برای فکرها هم باید همینطوری نگاه کرد تا همه باهم این مسیر رو طی کنیم. یادمون باشه: ما کاربران اوبونتو هستیم و فلسفه‌اش از یادمون نرفته و نباید بره.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
یه سوال: این دیبا که میگین کیه؟ آخه من یه تازه کارم نمیشناسم یه دولوپر خفن بوده؟  ???
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1386، 01:06 ق‌ظ توسط arash.oio »
Humanity to others...

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
حدود ساعت سه نیمه شب بود که کد کاربری خودشون رو پاک کردند و از فروم خداحافظی کردند ](*,) ](*,)
همون موقع پست زدم که: متاسفم، نمی دونم واسه خودم یه بقیه

همون طور هم که گفتند با یک کد کاربری دیگه میان تو جمع ما و من الان مطمئن هستم که در جمع ما هستن :(
از تک تک کسایی که رنجوندنشون دلخورن و .....

به هر حال کاش یاد بگیریم خوب باشیم ](*,)
خوب بودن ایرانی نیست، بین المللیه ;)
سخت نیست اگه لبخند رو لبامون باشه
سخت نیست اگه با طمانینه به سوالات بقیه جواب بدیم
سخت نیست اگه یه کم خویستن دار تر باشیم
سخت نیست اگه تعصبمون رو به جه به کار ببریم
و و و و .....

همه ی این اخلاقای خوب رو غیر مسلمونا هم می فهمن، چه برسه به ..... ](*,) ](*,)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]