انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دستم به دامنتون! اوبونتوم به فنا رفت!  (دفعات بازدید: 2532 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
اومدم پیشنهادات مندرج در این لینک رو اجرا کنم.
http://linuxreview.ir/1390/07/22-things-to-do-after-installing-ubuntu-11-10
دقیقا بعد از اجرای شماره ۴ هم اون داشبورد کشویی سمت چپ ناپدید شد و هم گزینه‌های منوی بالایی. الان هیچ کاری نمی‌تونم بکنم. حتی دکمه شات‌داون هم ندارم! فایرفاکس رو هم به کمک آپن ویت یکی از فایل‌های روی دسکتاپم باز کردم.
یکی کمکم کنه.  :(
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.شما یه سری به این لینک ها بزنید.شاید مشکلتون حل شد.

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1746777
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,28037.msg193127.html#msg193127
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
یک توصیه عمومی به لینوکسی هایی که تازه اومدن به این دنیا اینه: کاری که متوجه نمی شین رو اول یاد بگیرین بعد انجام بدین. لینوکس یک دنیای بزرگه برای چیز یاد گرفتن. الان نمی گم دقیقا مورد تو بوده ولی کلا نباید هر دستوری که توی اینترنت می بینین رو اجرا کنین. اگر دوست دارین روزی حرفه ای لینوکس باشین دستوراتی که می بینین رو بخونین و ببینین برای چی ادعا که کار می کنن و بعد اگر به نظرتون معقول بود، انجامشون بدین (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران، مورد ۱۷:
نقل‌قول
برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

یک عنوانی مناسب‌تر برای این تاپیک می‌تونه این باشه:
«ناپدید شدن منوهای بالا و سمت چپ اوبونتو»

یکی از مهمترین خوبی‌های یک عنوان خوب، اینکه که نفرات بعدی که مشکل مشابهی دارن و به دنبال تجربیات شما هستن، راحت‌تر می‌تونن موضوع رو پیدا کنن (فکر نمی‌کنم کسی تو گوگل از کلیدواژهای "دستم به دامنتون" استفاده کنه و منظورش حل مشکل ناپدید شدن منوهاش باشه). البته عنوان خوب، خوبی‌های دیگه‌ای هم داره، مثلا اینکه من با دیدن عنوان این تاپیک و اینکه تخصصی در موردش ندارم، دیگه وارد این تاپیک نمی‌شم و وقت خودمو تلف نمی‌کنم و خیلی چیزای دیگه.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
دوستان عزیز این دوستمون الان به راهنمایی ما نیاز دارد نه به نصیحت ما.

اول کمک کنیم مشکل ایشون حل بشه بعد قوانین رو به ایشون یاد اوری کنیم.

(من خودم اوایل حتی خیلی بد طرح موضوع می کردم ولی اونقدر تو انجمن گشتم که راه افتادم.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
نرم افزار آزاد و گنو/لینوکس یک فرهنگ است (: همونقدر که حل مشکلات فنی مهمه، پیشبرد این فرهنگ هم مهمه (:

اگر اهل خوندن و پیشرفت تو این فرهنگ باشه همون یک توصیه من باعث می شه هیچ وقت به مشکل مشابهی نرسه (((:

اما اگر بخواد این مشکل رو حل کنه هم چشم (: بهترین کار اینه که یک یوزر بسازی و با یوزر جدید لاگین کنی ببینی این مشکل هنوز هست یا نه. بعد متوجه می شی که این مشکل توی تنظیمات شخصی ات درست شده یا توی کل سیستم. بعد می تونیم راهنمایی بهتری بکنیم.

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
سلام

1- یوزر عوض کن

2- هر کاری توی این لینک گفته بکن
http://www.webupd8.org/2011/12/unity-3d-launcher-top-panel-doesnt-load.html

3- از ترمینال گنوم 3 نصب کن از اون استفاده کن.

اگه نشد اوبونتو به وای رفته پاک کن از اول نصب کن برای یونتی هم از برنامه مخصوص خودشه استفاده کن. my unity)(

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
توی همون لینک بخش نظرات و توی پست توضیح داده شده که توی برخی سیستم ها این مشکل به دلیل عدم سازگاری مناسب یونیتی و کامپیز با هم پیش میاد...
گفته شده که یه یوزر جدید بسازین. ضمنا روش ریست کردن یونیتی هم گفته شده... اصولا سه چهار روش اونجا گفتن... شما امتحان کردی اینا رو؟

نقل‌قول
ولی کلا نباید هر دستوری که توی اینترنت می بینین رو اجرا کنین.

دست شما درد نکنه دیگه جادی عزیز  :) یه جوری میگین انگار لینوکس ریویو....
شوخی بود صرفا  ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
اختیار دارین (: ولی بحث «مطلقا هر جا که باشه» است (: لینوکس دنیای چیز یاد گرفتنه و کسی که می خواد لینوکس یاد بگیره باید هر دستوری که می زنه رو درک کنه مگر اینکه یکی باشه که فقط لینوکس رو به عنوان یک سیستم بی دردسر بخواد که خب اونم دیگه انگولک نمی کنه (:

در مورد کامنت بالایی هم این دو نکته رو بگم:

* سعی کن بفهمی چیکار می کنی تا حرفه ای بشی (: کپی پیست دستور فقط سیستم عاملت رو غیرقابل درک تر می کنه
* دوباره نصب کردن سیستم عامل روش ویندوزی حل مشکل است (: اگر علاقمندی لینوسک یاد بگیری مشکل رو کشف و حل کن

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
اختیار دارین (: ولی بحث «مطلقا هر جا که باشه» است (: لینوکس دنیای چیز یاد گرفتنه و کسی که می خواد لینوکس یاد بگیره باید هر دستوری که می زنه رو درک کنه مگر اینکه یکی باشه که فقط لینوکس رو به عنوان یک سیستم بی دردسر بخواد که خب اونم دیگه انگولک نمی کنه (:

* سعی کن بفهمی چیکار می کنی تا حرفه ای بشی (: کپی پیست دستور فقط سیستم عاملت رو غیرقابل درک تر می کنه
* دوباره نصب کردن سیستم عامل روش ویندوزی حل مشکل است (: اگر علاقمندی لینوسک یاد بگیری مشکل رو کشف و حل کن

حق با شماست.. کاملا موافقم  ;)
[/color]

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.
آقا میدنم که این دکمه تشکر رو گذاشتن که قضیه +۱ ها جمع بشه و ملت نیان بگن دمت گرم و....
ولی خداییش نتونستم این پست رو نقل قول نکنم و ایول نگم به جادی:
یک توصیه عمومی به لینوکسی هایی که تازه اومدن به این دنیا اینه: کاری که متوجه نمی شین رو اول یاد بگیرین بعد انجام بدین. لینوکس یک دنیای بزرگه برای چیز یاد گرفتن. الان نمی گم دقیقا مورد تو بوده ولی کلا نباید هر دستوری که توی اینترنت می بینین رو اجرا کنین. اگر دوست دارین روزی حرفه ای لینوکس باشین دستوراتی که می بینین رو بخونین و ببینین برای چی ادعا که کار می کنن و بعد اگر به نظرتون معقول بود، انجامشون بدین (:

دوستان عزیز این دوستمون الان به راهنمایی ما نیاز دارد نه به نصیحت ما.

اول کمک کنیم مشکل ایشون حل بشه بعد قوانین رو به ایشون یاد اوری کنیم.

(من خودم اوایل حتی خیلی بد طرح موضوع می کردم ولی اونقدر تو انجمن گشتم که راه افتادم.)
دوست من.مشکل این دوستمون به راحتی با یه یوزر ساختن حل میشه. حالا یا اینکه میزکار رو عوض کنه مثلا تو گنوم۳ لاگین کنه یا حتی اگه نمیتونه لاگین کنه میتونه با rescue mode بیاد بالا یه یوزر بسازه. ولی اینی که جادی گفت واقعا عالیه. ببین من دقیقا ۳ ساله که شروع کردم لینوکس رو.ولی الان بنظرم هیچی بلد نیستم.واقعا با کپی پیست آدم هیچی نمیشه!! این حرف جادی رو تازه ۶ ماهه که فهمیدم فکر کن.امیدوارم موفق باشین و به سرعت پیشرفت کنین.
+۱۰۰۰ جادی
« آخرین ویرایش: 10 دی 1390، 07:20 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول
کاملا موافقم. بعضی‌ها خودشون رو تو یه رقابت کودکانه میبیند و فکر می‌کنند اگر ۱۰ شد ۲۲ یعنی یه پست بهتر ارائه کردند و مثلا برنده شدن. امیدوارم کاربری که به تازگی به سمت لینوکس اومده با دنبال کردن اون پست ازش فراری نشه.

!!!!!!!!!!!!!!!
عجب...

امیدوارم مشکلت با راهکارهایی که گفته شد حل بشه varg جان. اگر نشد (که میشه) بگو تا با هم راه حل بهتری براش پیدا کنیم.  ;)
[/color]

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
سلام

اگه تو این تاپیک پست نداشتم مثل یک خواننده رد میشدم. اما مجبور شدم این پست رو هم ارسال کنم...

چند وقتی هست که دارم یک مقاله مینویسم راجب زیاد صحبت کردن ایرانی ها در هر زمینه و هر جایی که احتیاج زیادی نیست.

این صحبتهای زیاد و بی مورد بقدری هست که یک صفحه طنز (پ نه پ) تبدیل به یک سایت و منجر به نشر یه کتاب با همین عنوان شد.

صحبتهای شما بسیار ارزشمند است اما با گفتن این مطالب برای کسی که اولویت تفکری اولش بهینه کردن سیستمش هست چیزی بغیر از کم کردن شخصیت شما در بر نخواهد داشت.

اگر از نظرتان این مطالب بیان شده داری اهمیت است تاپیکی ایجاد کنید به هر عنوان که صلاح میدانید. با کمک همه و استفاده از تجربیات عزیزان این مطالب بصورت کلاسه بندی و قوانین یک خطی در ویکی سایت قرار بگیره تا به اصطلاح شما فرهنگ واز نظر من ملظومات ابتدایی باعث بروز این مشکلات نشود.

هرچند این مشکلی که برای این عزیزمان پیش آمده ایراد نرم افزاری است و برای حرفه ای ترین ها هم پیش آمده و اصلا به کپی پیست ربطی ندارد.

جسارت بنده را ببخشید ناچاره به درج این مطلب شدم شاید این تاپیک را در مقالم کپی پیست کنم.

البته شایان ذکر است که من هم همرنگ شما شده و در تاپیک رفع مشکل مطلب بی ربط نوشتم. هرچند قبلا مختصر بهترین راه حل را برای یک مبتدی بیان کرده بودم.

باز هم بابت جسارتم پوزش میطلبم...

یاحق.................

« آخرین ویرایش: 11 دی 1390، 12:17 ق‌ظ توسط SAMADALDIN »