من هم وقتی از فیستی اومدم به گاتسی، همین مشکل رو داشتم. تا بالاخره امروز تونستم درستش کنم. کارای که من کردم و درست شد رو برات می گم. تو هم برو امتحان کن شاید درست بشه.
اول بزن:
sudo chmod 666 /etc/ppp/pap-secrets
sudo chmod 666 /etc/ppp/chap-secrets
تا دیگه اون ارور Permission deny رو بهت نده. بعدش بزن:
sudo gedit /etc/ppp/options
برو اول خط lcp-echo-interval 30 و همچنین lcp-echo-failure 4 کامنت دار کن (یعنی یک علامت # بزار اول خط) و همچنین یک خط باز کن و کلمه multilink رو بنوس توش.
بعد برو به System > Administration > Network و از پنجره ای که باز می شه مودم رو انتخاب کن و دکمه Properties رو بزن. از tab اول که General هست Enabale this connection رو تیک دار کن و username و passwrod و شماره تلفن رو وارد کن. از tab دوم که Modem هست، آدرس مودمت رو وارد کن. از tab سوم هم اون گزینه set modem az default route to internet رو تیک دار کن. وقتی این کارا رو کردی OK رو بزن و تا به پنجره Network Settings برگرده. اگه خوب دقت کنی، می بینی که کنار کلمه Modem Connection یک باکس کوچولو هست که می شه الان تیک دارش کرد. روش کلیک کن تا تیک دار بشه.
وقتی این کارا رو کردی برو ببین می تونی با wvdial یا gnome-ppp یا هر برنامه dialer دیگه ای وصل بشی یا نه. قاعدتاً الان دیگه می تونی با برنامه های dialer وصل بشی
راستی !! ناربه جان فکر نمی کنی که تاپیک رو توی گروه اشتباهی درست کردی عزیز ؟ یک sub-group واسه مشکلات مودم و نصب اونها هست که ! چرا اومدی اینجا !!!