انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشكل در نصب مودم. (براي 100 مين بار)  (دفعات بازدید: 3618 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
مشكل در نصب مودم. (براي 100 مين بار)
« : 10 آبان 1386، 02:55 ب‌ظ »
سلام
هنگام Connect شدن به اينترنت از طريق Gnome PPP اين ارور را ميدهد.

lomion

• مهمان
پاسخ به: مشكل در نصب مودم. (براي 100 مين بار)
« پاسخ #1 : 10 آبان 1386، 04:13 ب‌ظ »
من حرفه‌ای نیستم ولی var/log/messages/ رو می‌شه بذارید. شاید یه چیزی پیدا بشه.

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
« پاسخ #2 : 10 آبان 1386، 07:28 ب‌ظ »
منم خودم یه مدت این اررور ۱۶ رو می گرفتم از /var/log/messeges هم چیز زیادی دستگیرم نشد. تقریبا مزخرف گفته بود :Dاما من این کاروکرده بودم که تقریبا ۱۰۰ تا درایور نصب کرده بودم  :P!! نمی دونم ممکنه مربوط به اون باشه!!(با توجه به روش آزمایش و خطا ;D) بعد که به دلایلی اوبونتو رو دوباره نصب کردم و فقط یه دونه درایور رو نصب کردم دیگه چشمم به جمال این اررور۱۶ روشن نشد... کار خاصی با مودمتون کردید؟! بگید ببینیم :-k

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #3 : 10 آبان 1386، 09:23 ب‌ظ »
منم خودم یه مدت این اررور ۱۶ رو می گرفتم از /var/log/messeges هم چیز زیادی دستگیرم نشد. تقریبا مزخرف گفته بود :Dاما من این کاروکرده بودم که تقریبا ۱۰۰ تا درایور نصب کرده بودم  :P!! نمی دونم ممکنه مربوط به اون باشه!!(با توجه به روش آزمایش و خطا ;D) بعد که به دلایلی اوبونتو رو دوباره نصب کردم و فقط یه دونه درایور رو نصب کردم دیگه چشمم به جمال این اررور۱۶ روشن نشد... کار خاصی با مودمتون کردید؟! بگید ببینیم :-k

هيچ كار  :'(

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 10 آبان 1386، 11:26 ب‌ظ »
من هم فعلاً دارم با همین مشکل (توی گاتسی) دست و پنجه نرم می کنم. الان هم اومدم توی این ویندوز مزخرف بگردم بلکه بتونم دلیل این ارور رو پیدا کنم.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 11 آبان 1386، 01:16 ق‌ظ »
با pppconfig هم امتحان کردید؟ من pppconfig رو ابزارهای دیگه ترجیح میدم...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #6 : 11 آبان 1386، 12:39 ب‌ظ »
با pppconfig هم امتحان کردید؟ من pppconfig رو ابزارهای دیگه ترجیح میدم...

اين pppconfig كه يه اروره ديگه ميده. من همين دوشنبه ميرم مودم اكسترنال بخرم خيالمو راحت كنم.  ::)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #7 : 11 آبان 1386، 03:36 ب‌ظ »
من هم وقتی از فیستی اومدم به گاتسی، همین مشکل رو داشتم. تا بالاخره امروز تونستم درستش کنم. کارای که من کردم و درست شد رو برات می گم. تو هم برو امتحان کن شاید درست بشه.
اول بزن:
sudo chmod 666 /etc/ppp/pap-secrets
sudo chmod 666 /etc/ppp/chap-secrets
تا دیگه اون ارور Permission deny رو بهت نده. بعدش بزن:
sudo gedit /etc/ppp/optionsبرو اول خط lcp-echo-interval 30 و همچنین lcp-echo-failure 4 کامنت دار کن (یعنی یک علامت # بزار اول خط) و همچنین یک خط باز کن و کلمه multilink رو بنوس توش.
بعد برو به System > Administration > Network و از پنجره ای که باز می شه مودم رو انتخاب کن و دکمه Properties رو بزن. از tab اول که General هست  Enabale this connection رو تیک دار کن و username و passwrod و شماره تلفن رو وارد کن. از tab دوم که Modem هست، آدرس مودمت رو وارد کن. از tab سوم هم اون گزینه set modem az default route to internet رو تیک دار کن. وقتی این کارا رو کردی OK رو بزن و تا به پنجره Network Settings برگرده. اگه خوب دقت کنی، می بینی که کنار کلمه Modem Connection یک باکس کوچولو هست که می شه الان تیک دارش کرد. روش کلیک کن تا تیک دار بشه.
وقتی این کارا رو کردی برو ببین می تونی با wvdial یا gnome-ppp یا هر برنامه dialer دیگه ای وصل بشی یا نه. قاعدتاً الان دیگه می تونی با برنامه های dialer وصل بشی  :)

راستی !! ناربه جان فکر نمی کنی که تاپیک رو توی گروه اشتباهی درست کردی عزیز ؟ یک sub-group واسه مشکلات مودم و نصب اونها هست که ! چرا اومدی اینجا !!!  ;)
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1386، 03:38 ب‌ظ توسط سید مهدی »

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #8 : 11 آبان 1386، 06:42 ب‌ظ »
من هم وقتی از فیستی اومدم به گاتسی، همین مشکل رو داشتم. تا بالاخره امروز تونستم درستش کنم. کارای که من کردم و درست شد رو برات می گم. تو هم برو امتحان کن شاید درست بشه.
اول بزن:
sudo chmod 666 /etc/ppp/pap-secrets
sudo chmod 666 /etc/ppp/chap-secrets
تا دیگه اون ارور Permission deny رو بهت نده.
ولی این خطا ها اصلا مشکلی برا اتصال ایجاد نمیکنن،‌من هروفت میخوام وصل بشم برا این دو تا permission denied میزنه،‌ولی کارشو ادامه میده و وصل میشه!
درضمن میتونین یه sudo قبل از wvdial بزنید همینکارو براتون بکنه،هر چند لازم نیست!

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #9 : 11 آبان 1386، 07:23 ب‌ظ »
اينم مشكل دوميش

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #10 : 11 آبان 1386، 07:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
ولی این خطا ها اصلا مشکلی برا اتصال ایجاد نمیکنن،‌من هروفت میخوام وصل بشم برا این دو تا permission denied میزنه،‌ولی کارشو ادامه میده و وصل میشه!
درضمن میتونین یه sudo قبل از wvdial بزنید همینکارو براتون بکنه،هر چند لازم نیست!
این رو می دونم دوست عزیز ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه، گذشته از اون وقتی می خواهیم problem solving کنیم، باید تمامی خطاهای ممکن رو برطرف کرد  ;)

اينم مشكل دوميش

ناربه جان این ارور فقط به این معنی هست که نتونسته با سرور تماس برقرار کنه و وصل بشه. بهتره یه کم صبور باشی و بزاری باز هم redial کنه و اون وقت اگه اروری داد بیاری اینجا مطرح کنی.
در ضمن فراموش کردم بگم که بهتره carrier check = no و stupid mode = yes رو در داخل فایل etc/wvdial.conf/ وارد کنید. برای gnome-ppp هم باید در داخل Setup > Option قسمت check carrier line را بدون تیک و قسمت ignore terminal string (stupid mode) را تیک دار کنید.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #11 : 11 آبان 1386، 08:19 ب‌ظ »
تشكر آقاي مهدي  :D

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #12 : 12 آبان 1386، 01:12 ب‌ظ »
نقل‌قول
این رو می دونم دوست عزیز ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه، گذشته از اون وقتی می خواهیم problem solving کنیم، باید تمامی خطاهای ممکن رو برطرف کرد  ;)

:oops: مهدی جان من مطمین بودم که میدونی ::) ، ولی اخه این مشکلی نیست که بخواد solved بشه!
ولی در کل هر چی شما بگی اوستا!  :-X

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #13 : 12 آبان 1386، 08:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
مهدی جان من مطمین بودم که میدونی Roll Eyes ، ولی اخه این مشکلی نیست که بخواد solved بشه!
ولی در کل هر چی شما بگی اوستا! 
شما سروری محمد جان ;)