من فدورا رو به تازگی آزمایش نکردم ولی تا جایی که میدونم به روزترین ورژن برنامه ها رو قبل از اینکه درست و درمون تست بشن ارائه میدن. پس فکر نمیکنم فدورا خیلی توزیع پایداری باشه. کاربرای فدورا هم موش آزمایشگاهی توزیع redhat هستن. پس ردهت توزیع پایداری هست نه فدورا
آقا این از اون حرفا بوداااااا !!! کی میگه فدورا پایدار نیست !!!!
من از فدورا ۱۲ تا الان دارم از این توزیع محکم استفاده میکنم !!!! من آپتایم ۷۳ روزه باش داشتم !!! ۷۳ روز نشانه پایداری نیست !!!!!
centos هم برادر دوقلوی ردهت هست
ردهت پدر centOs و fedora هستش دوست عزیز !! در ضمن این کاملا اشتباه که میگین قبل از تست برنامه ها رو میزارن !! تووی دیسترو فدورا چندتا repo بیشتر نداری !!! مثل اوبونتو نیستش که هر سایتی میری یه repo داره برای اوبونتو !!! repo های فدورا تا نسخه جدید رو تست نکنن و مطمٍئن نشن نمیزارن تووی مخازن !!! در بیشتر برنامه ها فدورا نسخه قدیمی تری از برنامه ها رو تووی مخازن داره !! (نسبت به اوبونتو ) !!! در fedora پکیجی هست به اسم SElinux که کاملا از سیستم شما محافظت میکند , پس نتیجه میگیریم که fedora کاملا پایداره .
در ضمن تووی دنیای لینوکس کسی موش آزمایشگاهی نیست دوست من ... این حرف کاملا غلطه !!! سوزی نسخه رایگان داره ولی نسخه enterprise پولیه !! اوبونتو رایگان نسخه سرور پولیه و ..... !!!
جنتو هم KDE خیلی خوبی داره
جنتو عالیه ولی وقت کاربر رو برای کامپایلهاش میگیره !!! سابایون که چنتو بیسه این هم kde فوق العاده ای داره !!