من خیلی وقته اینجا نبودم ولی دورا دور با مشکلات کاربران این فروم آشنا هستم و کم وبیش تاپیک ها رو می خونم... ولی سعی می کنم از این به بعد بیشتر سر بزنم.
این که می گید کوبونتو مشکل داره زیاد حرف اشتباهی نیست ! کوبونتو آخرین بازی که من نصب کردم کوبونتو ۹.۱۰ بود و اون زمان نسبت به توزیع های دیگه مشکلات زیادی داشت ! ولی از نسخه ۱۰.۱۰ شنیده های من حاکی از این بود که خیلی مشکلات حل شده...
بعد از مشکلات من با کوبونتو ۹.۱۰ بالاجبار مهاجرت کردم روی آرچ و تا همین ۱ هفته پیش روی آرچ بودم. الان ۱ هفته اس که روی کوبونتو برگشتم و تا اینجا به نظر پایدار می رسه و نسبت به قبل خیلی بهتر شده و با اینکه توی این ۱ هفته هنوز سیستم رو ریبوت نکردم ولی هنوز کرشی ندیدم...
اینکه می گید چرا کنونیکال هر ۶ ماه یک نسخه جدید می ده بر می گرده به سیاست های اونها و چیزیه که منم باهاش مشکل دارم. انتشار ۶ ماهه به هر قیمتی حتی به قیمت از دست رفتن پایداری سیستم کار چندان عقلانه ای نیست ولی خب این مشکل رو می تونید با نصب نسخه های LTS اوبونتو/کوبونتو حل کنید که هر ۲ سال منتشر میشن.
اگر هم می خواید نسخه پایدارتری از KDE داشته باشید من پیشنهادم دبیان تستیگ هست که الان روی KDE 4.6.5 هستش که تقریبا آپتایم اون روی سیستمی که من در محل کارم دارم چیزی حدود ۲ ماهی می شه و شدیدا پایدار هستش ! ولی خب مشکلش اینه که کمی پکیج ها نسبت به کوبونتو قدیمی تره ! اگر هم یه توزیع out of the box می خواید و پایداری قابل قبولی داشته باشه و مشکل نصب دوباره هر ۶ ماه یکبار هم نداشته باشید و پکیج های اون هم به روز توی مخازنش موجود باشه پیشنهاد من Chakra هست که یک نسخه فورک شده از آرچ لینوکس هستش که KDE اون هم امروز به نسخه 4.7.3 آپدیت شد...
توزیع هایی هم مثل اوپن سوزه و مندریوا هستن که اختصاصا روی میزکار KDE کار می کنن ولی برای استفاده از یک توزیع چند مورد رو باید در نظر داشته باشید:
۱) پایداری نسبی (هیچ توزیعی کاملا پایدار نیست)
۲) پشتیبانی فعال جامعه کاربری (فروم یا IRC مثل همین اوبونتو ایران)
۳) مخازن نرم افزاری غنی
۴) وجود مستندات مثل ویکی و وبلاگ های کاربران حرفه ای
شما هم اگر مشکلی با کوبونتو دارید من پیشنهادم اینه که قبل از اینکه عیب روی بچه مردم بذارید قبل از اون حتما سیستم رو با استفاده از مخازن پایدار خود اوبونتو کاملا آپدیت بکنید و به کرش ها و ارورهایی که سیستم بهتون می ده توجه کنید... شاید بروز اون مشکل بیشتر از طرف شما باشه تا از طرف سیستمتون...
یه نصیحت هم از من به شما : لینوکس فرقی نمی کنه چه توزیعی باشه ! با تمام قدرتی که داره نیاز به مراقبت و نگهداری داره !