انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: xfardic برای 7.10  (دفعات بازدید: 2648 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
xfardic برای 7.10
« : 13 آبان 1386، 01:15 ب‌ظ »
یک دوستی چند روز پیش به من ایمیل زده بود که trunk این برنامه رو گرفته ولی نتونسته کامپایل کنه. بسته قبلی هم برای 7.10 کار نمی کند لذا بسته جدید رو که trunk به اضافه یک سری تغییرات جزیی در اولویت دادن festival به espeak هست رو می تونید از اینجا بگیرید.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: xfardic برای 7.10
« پاسخ #1 : 13 آبان 1386، 02:08 ب‌ظ »
خیلی خوب بود. ممنون  8)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 13 آبان 1386، 03:39 ب‌ظ »
بسیار خوب :) اتفاقا باید نسخه مخصوص Gutsy تو مخازن ubuntu.ir هم قرار بگیره تا کاربرا راحت تر بسته ها رو دریافت و نصب و بروزآوری کنن.
راستی سعید این تغییراتی که شما داده بودی تو نسخه جدید xFarDic اعمال commit شدن یا نه هنوز؟ چون ظاهرا بعد از تغییرات شما نسخه جدیدی منتشر نشده...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 آبان 1386، 04:18 ب‌ظ »
اون بخش اصلاح layout که commit شده. اون بخش text to speech رو الن دوباره با استفاده از espeak پیاده سازی کرد. الن اعتقاد داشت که gnome-speech با استفاده از موتور  festival باعث بالارفتن load در بعضی سیستم ها میشه بنابراین با espeak دوباره پیاده سازی کرد. یعنی با festival مشکل داشت گرفت gnome-speech رو هم حذف کرد! می تونست gnome-speech رو حذف نکنه بلکه festival رو به عنوان synthesis engine استفاده نکنه ولی الان توی کدی که روی svn هست با espeak پیاده سازی شده. از طرفی من اعتقاد دارم که voice های espeak نسبت به festival به شدت افتضاح و غیرقابل فهم هستند و festival روی اوبونتو هم مشکلی نداره و باعث بالارفتن لود نمیشه بنابراین festival رو دوباره وارد بازی کردم و نتیجه شد این پکیج. همونطور که گفتم این بسته همون svn هست به اضافه تغییرات خودم. اگه کسی دوست داشت استفاده کنه دوست هم نداشت که هیچی.
امیدوارم هر چه سریعتر این ترم تموم شه. چون ۲ ۳ تا از بچه ها لطف کردن یه wishlist بهم دادن که اگه پیاده سازی کنم یا کنیم xfardic قابلیت های شگفت انگیزی پیدا خواهد کرد. فقط الان مشکلم اینه که درس دانشگاه و کار بیرون برام وقت دیگه ای نذاشته.

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #4 : 14 آبان 1386، 01:15 ق‌ظ »
سلام،
=D> خدا خیرت بده آقا سعید.
StarDict خیلی وقت هست که Text to Speech داره. نسخه‌های اخیرش قابلیت استفاده از festival و espeak رو هم دارن. به نظر بنده به‌تر هست روی StarDict سرمایه‌گذاری کنیم. چون که نیازهای ما فارسی‌زبون‌ها رو هم تأمین می‌کنه و کلی Dictionary براش هست. در ضمن مشکل خاصی هم باهاش نداریم. پس کار کردن روی یک لغت‌نامه‌ی دیگه، کار موازی به نظر می‌رسه. با این حال کار موازی هم برای خودش کار هست دیگه!
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1386، 01:22 ق‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 آبان 1386، 08:59 ب‌ظ »
من خودم از دیکشنری انگلیسی به فارسی و کلا برنامه های دیکشنری استفاده نمی کنم یا خیلی کم استفاده می کنم و چون در بیشتر موارد که با کامپیوتر کار می کنم آنلاین هم هستم از دیکشنری های آنلاین longman استفاده می کنم که خیلی عالی هستند. (اگر هم به ندرت آنلاین هم نباشم از DVD اش استفاده می کنم البته تحت wine). کلا کار ترجمه و تالیف نمی کنم که نیاز به انگلیسی سنگین داشته باشه و همین دایره واژگانی که در ذهن دارم کار رو راه می اندازه. تابستون هم برای کاری مجبور شدم که از لغت نامه انگلیسی به فارسی استفاده کنم و چون xfardic کارم رو راه می انداخت دیگه سراغ stardict نرفتم.
در مورد stardict هم تو ذهنم بود که خیلی خفنه و غیره و دیروز که سورس کدش رو گرفتم و یک بررسی سطحی کردم به نظر میاد تقریبا کامل است و به غیر از 2 3 تا از موارد اون whishlist ما همه امکانات رو داره.
از طرف دیگه به نظر من مقایسه 2 برنامه که می تونند آلترناتیو هم باشند در دنیای نرم افزار آزاد که دنیای آزادی و آلترناتیوهاست شاید خیلی جالب نباشه و در نهایت اینکه من به xfardic به عنوان تلاشی برای پیشبرد هویت نرم افزار آزاد ایران احساس دین می کنم و نمی تونم نسبت به مشکلاتی که در آن می بینم که توانایی رفعشون رو هم دارم بی تفاوت باشم و این حس رو نه فقط برای xfardic بلکه برای تمامی پروژه های بچه های اپن سورس مملکتمون که در این راستا تلاش می کنند دارم که اگر بتوانم حداقل کمک که از دستم بر میاد برای پیشبرد این هویت انجام بدم.

مشکلاتی هم برای کار روی stardict هست. مثلا stardict خیلی کامل و بزرگ است که جای مانور توش خیلی کمه یا اینکه من اصلا +gtk و کتابخانه های Gnome رو بلد نیستم. (البته در حین کار با gnome-speech خیلی bonobo و CORBA و glib یاد گرفتم. کلا باید +gtk و ... رو به خصوص binding های python اشون رو  یاد گرفت)

xfardic جای کار زیادی داره. با سلیقه من جورتره. ساده تره. من wxwindows رو نسبتا خوب بلدم. خیلی بزرگ و پیچیده نشده مثل stardict . حس مشارکت و ... رو که در بالا گفتم رو با دوستان خودمون تقویت می کنه و اینکه یک تمرین برنامه نویسی هم میشه!  :D

اصلا خدا رو چه دیدید؟ شاید بشه تو هر دو مشارکت کرد. ما که به جز کار کردن تفریح دیگه ای نداریم!  :D

آفلاین nightmare

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • وبلاگ کوچک من
« پاسخ #6 : 09 آذر 1386، 04:29 ب‌ظ »
لینک پست اول پاک شده ٬ میرور :‌

http://ubuntu-ir.persiangig.com/deb/xfardic_0.9.99.1-1ubuntu2_i386.deb

After 4 years Using Windows , I Tested Some Linux Distributions & Now I Say For a Beginner Like Me , Ubuntu is Best Choose & So
Forget Micro$oft Thinking
Try
UBUNTU

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 13 آذر 1386، 12:42 ب‌ظ »
لینک پست اول پاک شده
به نظر میاد پاک نشده!