انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سخنرانی رائفی پور درباره گنو/ لینوکس  (دفعات بازدید: 11744 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
پاسخ : سخنرانی رائفی پور درباره گنو/ لینوکس
« پاسخ #30 : 04 تیر 1392، 10:16 ب‌ظ »
طرف فقط می خواسته بگه شما که اومدی گنو راه انداختی ما قبلا همچین تفکری داشتیم(بهتر بگم به ما توصیه شده همچین تفکری داشته باشیم). چند مورد اینجا وجود داره:
۱) توقع ندارید که با یه عده مردم عادی که هیچی از گنو و ... نمی دونن به طور کاملا علمی حرف زده بشه. شما ابتدایی که بودی اگه می پرسیدی پنج منهای نه بهت نمی گفتن غلطه؟
۲) یکم تحقیق آماتورانه کرده یه چیزایی حالیش شده. توقعی از اون هم نباید داشت که همه چیز رو درست بگه. گفته فایرفاکس از گنو هست یا vlc که استفاده می کنید از همین گنو هست. اولا که منظورش این بوده که از همین تفکر هست و ثانیا میخواسته بگه پروژه الکی هم نیست و کلی قدرتمند و مفید بوده.
۳) کم دونستن خطرناک تر از ندونستنه :)
۴) در مورد فیسبوک و سهیونیسم و...  :-X :-X ](*,) ](*,)
-------------------------
با این حرفا کاری درست نمیشه. ما چی کار کردیم؟ برفرض که طرف بخواد همه کار و زندگیش رو ول کنه و در مورد لایسنس فایرفاکس و چگونگی بوجود اومدنش و ... تحقیق کنه. از کجا شروع کنه؟ مگه تا حالا تاپیک هایی ندیدید که میگن این لایسنس فلان چه بند هایی داره؟(نگو بره اون متن تخصصی انگلیسی رو بخونه که ناامید میشم)

آفلاین tayeb_72

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #31 : 04 تیر 1392، 10:16 ب‌ظ »
باید برای حال خودمون گریه کنیم

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #32 : 04 تیر 1392، 10:26 ب‌ظ »
باید برای حال خودمون گریه کنیم
باشه. من الان دارم گریه میکنم  :'( :'( :'(
این حرف شما خیلی عجیب بود بنظرم. اصلا معنی نداره کسی به حال خودش گریه بکنه. گریه کردن، چه فایده ای داره جز اینکه وقتت رو تلف میکنه؟ بهتره به دنبال حل مشکل باشی تا گریه کردن  ;D

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #33 : 04 تیر 1392، 10:38 ب‌ظ »
بابا بس کنید دیگه :|

انقدر که سر مسائل کوچیک توی فروم دعوا هست، توی سریالهای ترکی سر دوست دختراشون دعوا نیست :|
مسائل کوچیک مثل جبیر؟
بعد هم کسی دعوا نمی‌کنه. اتفاقا جو خیلی فانه.
نمیدونم چرا انقدر از این تیکه ها به پروژه جبیر خوشم میاد  ;D هروقت میبینم کسی بهش تیکه انداخته، کلی حال میکنم.

انسانهای بی ارزش سعی میکنن چیزای بی ربط رو به هم ربط بدن، بی ارزش تر ها در همون شرایط به بقیه تیکه میندازن و بی ارزشترین ها از تیکه ها لذت میبرن ;)

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #34 : 04 تیر 1392، 11:01 ب‌ظ »

انقدر که سر مسائل کوچیک توی فروم دعوا هست، توی سریالهای ترکی سر دوست دختراشون دعوا نیست :|
مسائل کوچیک مثل جبیر؟
نمیدونم چرا انقدر از این تیکه ها به پروژه جبیر خوشم میاد  ;D هروقت میبینم کسی بهش تیکه انداخته، کلی حال میکنم.

انسانهای بی ارزش سعی میکنن چیزای بی ربط رو به هم ربط بدن، بی ارزش تر ها در همون شرایط به بقیه تیکه میندازن و بی ارزشترین ها از تیکه ها لذت میبرن ;)
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #35 : 04 تیر 1392، 11:02 ب‌ظ »

مسائل کوچیک مثل جبیر؟

شما هم اصلا ناراحت نشدی و برات این چیزا مهم نیست .  :D
یکم دقت کنی متوجه ربطش می شی !‌
البته با تیکه و توهین مخالفم ولی همچین گفته ی آرمان بی ربط هم نیست .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #36 : 04 تیر 1392، 11:14 ب‌ظ »
البته چرت و پرت هم می‌گه، ولی اصل حرف‌هاش درسته و همین که یه عده که می‌رن به جای کسب علم پای منبر می‌شینن رو با اسم گنو و ماهیتش آشنا کرده به نظرم بد نیست.
اشاره کنم که من این آقا رو نمی‌شناسم و از حرف دوستان این طور برداشت کردم که آدم متوهّمیه، ولی خب لااقل در این مورد اصل حرفش اون‌قدرها هم که گفتین فاجعه نیست
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1392، 11:16 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #37 : 04 تیر 1392، 11:46 ب‌ظ »

مسائل کوچیک مثل جبیر؟

و از همه اینها بی‌ارزش‌تر جبیر. :|
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #38 : 05 تیر 1392، 02:20 ق‌ظ »

مسائل کوچیک مثل جبیر؟

و از همه اینها بی‌ارزش‌تر جبیر. :|
و از جبیر بی‌ارزش‌تر کسی که وقتشو می‌ذاره پای مجادله سر همچین چیزی!
و از اون آدم بی‌ارزش‌تر...
و از اون ... بی‌ارزش‌تر ...

احساس می‌کنم گند زدیم به کلمه «ارزش» :|

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
« پاسخ #39 : 05 تیر 1392، 02:29 ق‌ظ »
عجب بحثی راه افتاد  ;D
یادتونه روحانی توی مناظره سوم چی گفت؟  :D گفت برادران، خیلی مطالب هست که اینجا نمیشه بازگو کرد  ;)
البته ربطی نداره به بحث ما. همینطوری گفتم که یاد دوران انتخابات بیفتید.

البته یه نکته ای رو هم اضافه کنم: از همه بی ارزش تر، اون کسیه که به دیگران بیخودی برچسب بی ارزش میزنه و خودش رو و پروژش رو خیلی با ارزش میدونه...  ;D (شهید علی هردان)
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1392، 05:28 ق‌ظ توسط علی هردان (ojZim) »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #40 : 05 تیر 1392، 09:07 ق‌ظ »
على هردان جان شما هم که خودت باز دارى برچسب مىزنى.بچه ها لطفا بحث ارزشى رو فعلا ول کنىد ىا بزارىد واسه ىه تا پىک دىگه.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #41 : 05 تیر 1392، 09:10 ق‌ظ »
يه چىز دىگه کسى که نمىتونه وقتشو بذاره واسه تحقىق راجع به اىن جور چىزا بهتره حرف هم نزنه.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #42 : 05 تیر 1392، 11:31 ق‌ظ »
خواستم نگم نشد
یه چیز برام جالبه که اینجا مخالفان اصلا براشون کلمه‌ی تفکر تعریف نشده است. مثلا میگیم تفکر آزاد یا تفکر گنو یا تفکر حکمت اسلامی (وحدت وجود تا آخرت) و تفکر صهیونیستی و ... اونا اصلا نمیفهمن چیه

تو که به اون میگی مفلوک و بی عقل و فلان و بیسار خودت نمیفهمی اون گفت تفکر گنو و نگفت مجوز گنو، نگفت فایرفاکس مجوز یا از شرکت یا ... گنوئه و اینطوری گفت که تفکری ایجاد شد به نام گنو. فایرفاکسم گنوئه و ...

تازه هر وقت مخاطبش تو بودی بیا جواب بده. اون داره برای من میگه که عاشق حکمت متعالیه هستم ولی با غلطهای کوچیک و بزرگی مثل زیاده روی در نماد و ... . ولی الآن کسی نتونست جواب قانع کننده‌ای برای رد حرف اون بیاره و همه سر چارتا کلمه چت و گنده و ریز و گنو بحث میکنند. شما منکر این هستید که پروژه‌های بزرگ برخاسته از تفکری هستند. حالا ممکنه اون تفکر آزادی مطلق باشه یا آزادی نرم افزار یا آزادی معنوی و ...

من بدبخت را بگو که بعضی مواقع میخوام دل بعضیا را شاد کنم. نگو طرف حاضره یک سال پشت سرهم وقت بذاره زبان دودویی یا هسته‌ی لینوکس را بفهمه ولی حاضر نیست هفته‌ای یک روز به مدت همون یک سال بره ببینه بقیه سخنرانان در اینجور مسائل چی میگن و چسبیده به یه جوون داغ مثل خودش. یا میره کتاب‌های هاوکینز را میخونه که صدها نفر را با اون اثبات عدم وجود خدا (با اپسیلون) از انسانیت دور کرد و به حیوانیت راهنمایی کرد ولی نمیره ببینه مثلا حسن زاده یا طاهرزاده یا ... چی نوشتن و برای چی.

من دیگه در این تاپیک حرف آخرم را زدم. خود دانید ...
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1392، 11:35 ق‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
« پاسخ #43 : 05 تیر 1392، 11:47 ق‌ظ »
خواستم نگم نشد
یه چیز برام جالبه که اینجا مخالفان اصلا براشون کلمه‌ی تفکر تعریف نشده است. مثلا میگیم تفکر آزاد یا تفکر گنو یا تفکر حکمت اسلامی (وحدت وجود تا آخرت) و تفکر صهیونیستی و ... اونا اصلا نمیفهمن چیه

تو که به اون میگی مفلوک و بی عقل و فلان و بیسار خودت نمیفهمی اون گفت تفکر گنو و نگفت مجوز گنو، نگفت فایرفاکس مجوز یا از شرکت یا ... گنوئه و اینطوری گفت که تفکری ایجاد شد به نام گنو. فایرفاکسم گنوئه و ...

تازه هر وقت مخاطبش تو بودی بیا جواب بده. اون داره برای من میگه که عاشق حکمت متعالیه هستم ولی با غلطهای کوچیک و بزرگی مثل زیاده روی در نماد و ... . ولی الآن کسی نتونست جواب قانع کننده‌ای برای رد حرف اون بیاره و همه سر چارتا کلمه چت و گنده و ریز و گنو بحث میکنند. شما منکر این هستید که پروژه‌های بزرگ برخاسته از تفکری هستند. حالا ممکنه اون تفکر آزادی مطلق باشه یا آزادی نرم افزار یا آزادی معنوی و ...

من بدبخت را بگو که بعضی مواقع میخوام دل بعضیا را شاد کنم. نگو طرف حاضره یک سال پشت سرهم وقت بذاره زبان دودویی یا هسته‌ی لینوکس را بفهمه ولی حاضر نیست هفته‌ای یک روز به مدت همون یک سال بره ببینه بقیه سخنرانان در اینجور مسائل چی میگن و چسبیده به یه جوون داغ مثل خودش. یا میره کتاب‌های هاوکینز را میخونه که صدها نفر را با اون اثبات عدم وجود خدا (با اپسیلون) از انسانیت دور کرد و به حیوانیت راهنمایی کرد ولی نمیره ببینه مثلا حسن زاده یا طاهرزاده یا ... چی نوشتن و برای چی.

کاملا موافق نیستم ولی خوشم اومد. قشنگ حرف زدی. احسنت  ;D

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #44 : 05 تیر 1392، 12:23 ب‌ظ »
خواستم نگم نشد

چرا حرف آخرته؟تازه بحث گرم شده :)
اول از همه این که تفکر صهیونیسم. صهیونیست به شخصی گفته میشه که پیرو مکتب صهیونیسم است و صهیونیسم به مکتب و تفکر اونها گفته میشه (کلا م و ت خیلی با هم متفاوتن)
دوم این که بله من بشدت با این که مکتب گنو از مکتب یا تفکر دیگه ای مشتق شده مخالفم!چون تا جایی که من میدونم و تو این فیلم های چگونگی به وجود اومدن گنو/لینوکس دیدم اینه که استالمن یه هکر جوونی بوده که در یه جایی مسولیت فتوکپی رو داشته و یه روز دید که اگه جوهر دستگاه تموم بشه دستگاه هیچ پیغامی نمیده و کاغذ سفید بیرون میده. برای همین زنگ زد به شرکت سازنده ی دستگاه فتوکپی که سورس نرم افزار دستگاه رو بدند تا ایشون مشکلش رو حل کنه که هم به نفع شرکت بود و هم به نفع خودش.اما شرکت از دادن سورس خودداری کرد و گفت این نرم افزار انحصاریه و ما سورس رو به هیچ کس نمیدیم و از همینجا بود که تفکر نرم افزار آزاد به فکر استالمن افتاد.بله تفکرش به فکر ایشون افتاد اما از تفکر دیگه ای به ایشون الهام نشد.
در مورد فایرفاکس و وی ال سی ما منظورمون این نبود که این آقا منظورش مجوز بوده. ما می گفتیم که ایشون می گن وی ال سی و فایرفاکس گنو هستند خوب آخه مرد مومن گنو یه پروژه بوده و اون پروژه هم سال ۱۹۸۴(اگه استباه نکنم)کلید خورده که یک سیستم عامل کاملا آزاد بده بیرون و هیچ گونه ربطی به فایرفاکس و وی ال سی نداره بلکه بعدا دولوپر هایی این ها رو ساختند و مجوز آزاد بهشون دادن.مثلا فایرفاکس مجوز خودش رو داره و به وسیله ی یه شرکت دیگه به اسم موزیلا ساخته شده. ما موندیم این ربطش به گنو چی بوده.گنو در کل دو جبه داره:۱-یا سیستم عامل هست که باز به فایرفاکس و وی ال سی اصلا ربط نداره.۲-تفکرشه که خودتون بگین تفکر نرم افزاره که بخواد فایرفاکس و وی ال سی بشه؟
مخاطب من نبودم؟پس کی بوده؟مخاطبش تمام مردم حداقل ایران بوده که من و شما هم جزوشون بودیم که داره به ما اطلاعات غلط میده.شاید یه اطلاعات غلط کلا مسیر ما رو عوض کنه ;)
در مورد رد حرف ایشون هم بگم اصل حرفی که ایشون میخواست بزنه گنو و آزادی و ... نبود اون میخواست بگه که مثلا این جوونها هم علیه صهیونیسم هستند(هر چند من یکی که هستم)که ما میدونیم استالمن این پروژه رو کلید زده خوب شما تو کدوم یکی از سخنرانی های ایشون میبینید که در مورد صهیونیسم اصلا حرفی بزنند؟هیچ کدوم.پس حرفشون به همین راحتی رد شد.
در آخر هم شما این موضوع رو با اعتقادات مذهبی(حالا اسلام یا هر دین دیگه ای) اشتباه گرفتید. ما داریم در مورد اون آقا حرف میزنیم که اطلاعات غلط میده نه تفکرات مذهبی.
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1392، 12:29 ب‌ظ توسط سالار مقدم »