متإسفانه شما هم به مشکلی خوردین که هنوز علت دقیق بوجود اومدن این ارور معلوم نیست !! منظورم exit code 16 هست. البته exit code 19 هم ممکنه بهتون بده و این ۲تا ارور هنوز معلوم نیست به چه دلیلی بوجود میان !! مثلاً من خودم وقتی اوبونتو نصب می کنم بعضی وقتها این ارور رو بهم می ده و بعضی وقتها که اوبونتو رو دقیقاً به همون صورت و با همون تنظیمات اینستال می کنم ولی این ارور رو بهم نمیده !! البته اینقدر انگولکش می کنم تا بالاخره راه بده

کاری که بهتون پیشنهاد می کنم :
۱- از برنامه pppconfig برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنید. در همین فروم اطلاعات کاملی در این مورد داده شده. تجربه من اینطور می گه که وقتی که حتی wvdial (و برنامه gnome ppp که از همین wvdial استفاده می کنه) ارور می ده، برنامه pppconfig می تونه به راحتی به اینترنت وصل بشه.
۲- دستور زیر رو وارد کنید
sudo gedit /etc/ppp/options
و در اون یک خط ایجاد کنید و کلمه multilink رو در داخلش وارد کنید. همچنین به قمست هایی برید که عبارت lcp-echo-interval 30 و همچنین lcp-echo-failure 4 رو نوشته و اگه در ابتدای این عبارات کاراکتر # وجود داره، این کاراکتر # رو پاک کنید. فایل رو ذخیره کنید و بزنید دوباره به اینترنت وصل شه. ببینید چی میشه