انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نوری در تاریکی (توجه روزنامه خراسان به دنیای اپن سورس)  (دفعات بازدید: 5806 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
روزنامه خراسان در ویژه نامه ۵ شنبه خودش که با نام بایت منتشر میشه یک صفحه کامل رو به مصاحبه با لینوس توروالدس اختصاص داده
با توجه به اینکه این ویژه نامه تازه به شماره دوم خودش میرسه به نظر میاد یک شروع خوب برای این ویژه نامه باشه
و تحریره اون از معدود افراد با دید باز در صحنه مطبوعات تخصصی رایانه کشور باشن
 متن خیلی طولانیه من فقط چند قسمت از اون رو که به صورت یک کادر داخلی (اصطلاحش رو یادم رفته)با خط درشت وبه رنگ سفید در زمینه قرمزه براتون میزارم
.....................
اگر هدف یک سازنده تنها انگیزه مالی باشد ،همه نتایج زیبا و غرور آفرینی که از نتیجه کار بدست می آید در حصاری از زمان و مکان زندانی خواهند شد

کسانی که ثمره تلاششان را بدون هیچ چشم داشتی در اختیار مردم قرار می دهند ،انسانهایی پیروز و در اوج هستند.

با آرزوی موفقیت برای تمام مبلغین متن باز
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
من مال این هفتشو متأسفانه ندیدم اما هفته پیشش (شماره ۱) ۳~۴ صفه در مورد دنیای openبود
اینارو داشت: bittorrent مزایای firefox در مقابل ie و همینطور چندتا مقاله خوب از foss.ir با ذکر منبع واقعا شوکه شدم و فک کنم شروع خیلی قوی داره
امیدوارم ادامه بدن
راستی من شماره تلفن این بایت و میخوام تا خداقوت بهشون بگم شما میتونی آقای مولوی عزیز اینجا بذاری؟
Humanity to others...

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
بفرما
7634000
فکر نم کنی آواترت یک کم ناجوره
بابا فکر ما مجردا رو هم بکن
شب جمعه ای
 ;D ;)
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
حالا اینارو داشته باش
آشنایی با مجموعه اداری open office
آموزش Konqueror
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1386، 05:16 ب‌ظ توسط molavy2003 »
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
آموزش Konqueror 
در این مقاله سعی شده تعدادی از مدیر فایلها و مرورگرهای وب لینوکس معرفی گردد ویکی از بهترین آنها مورد بررسی قرار گیردوآموزش داده شود.
سیستم عامل لینوکس مرورگرهای وب زیادی دارد و اکر بخواهیم به تعدادی از آنها اشاره کنیم،Galeon Nautilus ،Encompass ، (Opera)links ،W3m،Lynx،Konquero،FirefoxءMozila،Epiphany،Dillo،می باشد که اکثر آنها در دسته نرمافزارهای متن باز قرار می گیرند و هرکدام ویژگی های خود را دارند در میان آنها مرورگرهای Firefox و Mozila بیشتر به چشم می خورند و امکانات بسیار خوبی در زمینه مرور وب در اختیار کاربر قرار می دهند ولی این مرورگرها در زمینه مدیریت فایل ضعیف به نظر می رسند و  نمی توانند نقش یک مدیر فایل خوب را ایفا کنند .دو مرورگر W3m و Lynx مخصوص خط فرمان و به صورت متنی هستند.
ادامه از شماره قبل...
(توضیح : من متاسفانه شماره قبل رو نگرفتم اگه کسی داره لطفا بزاره تا مطلب کامل بشه)
با انتخاب گزینه Konqueror configure وارد صفحه ای می شوید که می توانید تنظیمات دیگر Konqueror را به آن اعمال کنید در قسمت File associations شما لیست هدر ها و پسوند هایی مه Konqueror خواهد شناخت رامی بینید به صورت پیش فرض تعدادی ازاین پسوندها برای Konqueror ناشناخته است ولی شما می توانید با کپی کدک های فوق این نرم افزار را به یک Audio palyer  و Video player  قوی نیز تبدیل کنید
در قسمت Web behavior   می توانید بر روی تبهایی که می سازید مدیریت داشته باشید و این که در هنگام لود صفحات عکس ها نیز نشان داده شوند
در قسمت Cache می توانید فضایی که برای ذخیره Cooki  مورد استفاده قرار می گیرند را بر حساب کیلو بایت مشخص کنید.
در قسمت Plugins می توانید پلاگ این های مورد نظرتان رابه آن آدرس دهی کنید در صورتی که پلاگینی که پلاگینی به Konqueror معرفی کرده اید حتما گزینه Scan fo new plugin at KDE startup را انتخاب کنید.
کلید های فوری:
حال نحوه کار با Konquerorرا به صورت سریع توسط دکمه های فوری آموزش می دهیم.
Ctrl+Shift +D = باز کردن یک تب
Ctrl+D =باز کردن صفحه ای جدید
Ctrl+Shift + R = بستن یک تب یا یک تکه از صفحه
Ctrl+Shift +L= چند تکه صفحات
Ctrl+Tab = جابجایی بین صفحات
Alt +Left = معادل Back
Ctrl+ F = جستجو در متن
Ctrl+Z = معادل Undo
اگر علاقه مندید لیست این کلید ها را ببینید و آنها را به صورتی که می خواهید تغییر دهید به آدرس زیر مراجعه کنید
Setting=>>Configure Shortcuts
 در صورتی که علاقه مندید اطلاعات بیشتری از این نرم افزار بدست آورید به سایت رسمی Konqueror مراجعه کنید.
WWW.Konqueror.org
نویسنده روزنامه :محمد جواد  مهدوی
خب این کمتر کاری بود که از دست من بر می آمد
با توجه به اینکه در وب سایت روزنامه خراسان ویژه نامه ها قرار نمی گیرند
هر هفته سعی می کنم آنها را تایپ کنم تا همه استفاده کنند
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
کسی شماره قبل رو نداره
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
آشنایی با مجموعه اداری اپن آفیس
یکی از اصلی ترین برنامه های کاربردی که در کاربر خانگی و عادی ازآن استفاده می کند،برنامه های اداری مانند واژه پردازها و صفحه گسترده ها هستند.
مجموعه های اداری زیادی برای محیط سیستم عامل لینوکس نوشته شده اند . یکی از این مجموعه ها که بسیار قدرتمند بوده و دارای تعداد زیادی کاربر است،مجموعه Open office است که تحت حمایت شرکت Sun Microsystems توسعه و گسترش می یابد.
OpenOffice با استفاده از زبان های برنامه نویسی C++ و جاوا نوشته شده است ،یکی از محاسن عمده این برنامه قابلیت استفاده از زبان فارسی در آن است.البته ناگفته نماند که این قابلیت فقط در نسخه های ۱.۱ و بالاتر این نرم افزار موجود است و در نسخه های قدیمی تر نمی نوانید فارسی تایپ کنید.
یکی از بهترین قابلیت های این مجموعه توانایی خواندن فایلهای مجموعه اداری آفیس مایکروسافت و ذخیره سازی در این مجموعه هستند اطلاعات خود را به کاربران سیستم عامل ویندوز ارائه کنند ، می توانند از این قابلیت به خوبی استفاده کنند . این مجموعه دارای چند نرم افزار مختلف است که در زیر به معرفی اجمالی هریک از خواهیم پرداخت.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
من شماره قبل رو دارم اما فکر کنم شما بتونین از توی آرشیو خود خراسان پیداش کنین
http://www.khorasannews.com/contents_byte.aspx
Humanity to others...

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
نرم افزار Open Office Writer
در صورتی که قبلا با نرم افزار MS-Word کار کرده باشید کار کردن با این نرم افزار برای شکا بسیار آسان خواهد بود و قابلیتها ی جالبی که در این نرم افزار مشاهده می شود و بسیار مفید است ، کامل کردن خودکار واژه های تایپ شده یا Auto complete  است. در صورتی که قبلا واژه ای را در سند خود تایپ کرده باشید ،هنگام تایپ آن برای بار دوم ، برنامه آن را برای شما تایپ کرده و شما می توانید با با فشار دادن کلید Enter  آن را قبول کنید . با کمک این نرم افزار می توانید مستنداتی را که توسط واژه پرداز  Word مایکروسافت ایجاد کرده اید ،به محیط لینوکس منتقل کنید.
این نرم افزار علاوه بر این که یک واژه پرداز قدرتمند است، یک ویرایشگر HTML (صفحه وب) کارآمد نیز به شما می رود . با استفاده از این نرم افزار می توانید فایل های HTML  نیز ایجاد و ویرایش کنید. مستنداتی که بوسیله این نرم افزار ایجاد می کنید را می توانید با فرمت های ODT (فرمت اصلی برنامه Writer) مایکروسافت Word نسخه های  ، ۶،۹۵ ،۹۷،۲۰۰۰،XP  فرمتهای Starwri ،RTF ، PDF ، HTML ، docbook   pocket Word و متن ذخیره نمایید.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
پس تو سایتش هست من پدرم در اومد با این سرعتم ت تایپ داشتم اینا رو یکی یکی تایپ می کردم
برم ببینم میشه کپی پیس رو بریم تو کارش
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
فرمت فایلهالش pdf هست
وقتی می خوام کپی کنم اینجوری پیس می کنه

òü... .•¶... ú}o ̄â 놶
ë†Û}
این دو تا صفحه رو می خوام کپی کنم
http://www.khorasannews.com/newssource/B09.pdf
http://www.khorasannews.com/newssource/B07.pdf
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
نمی دونم این احساس و گاهی داشتید یا نه هر وقت کسی یک چیزی رو می نویسه سعی کنید ازش تشکر کنید . لطف کنید ایمیل نویسنده رو به من بدید می خوام یک نامه فدایت شوم براش بنویسم

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
 بفرما
Byte@khorasannews.com
راستی راهی برای کپی پیس گیر نیوردین
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
 من این داستان کپی رو باگ ریپورت کردم
اگه راهی پیدا شد بگید
نرم افزار OpenOffice Calc
این نرم افزار یک نرم افزار صفحه گسترده مانند MS-Excel  می باشد . در صورتی که قبلا با Excel  کار کرده باشید  کار کردن با این نرم افزار نیز برایتان بسیار ساده خواهد بود. علاوه بر این که در این نرم افزار می توانید فایل های مربوط به نرم افزار Excel را بخوانید ، مستندات خود را با فرمت های ODS (فرمت اصلی برنامه  Calc) ،مایکروسافت اکسل نسخه های ۵، ۹۵ ، ۹۷، ۲۰۰۰ ، XP ،  HTML ،PDF ، XHTML ، CVS ، StarCalc ، dBase  ، SLK و Dif  نیز ذخیره کنید.

پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی