انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر ناگهانی پسورد root  (دفعات بازدید: 894 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
تغییر ناگهانی پسورد root
« : 30 آبان 1390، 06:32 ب‌ظ »
نمی دونم چرا این ubuntu 11.10 با ما سر ناسازگاری بسته!!

یه بار به پارتیشنهای ntfs اجازه کپی نمی ده. تا اینکه ntfs-3g رو نصب کردم و موفق شدم. حالا هم که account type ام رو به standard تغییر داده و از لیست sudoers ها خارج کرده و به هیچ وجهی به root دسترسی ندام
حتی من با root هم وارد می شدم،اما الان دیگه نمی تونم . و هیچ user account ای هم بغیر از user account فعلی که بهش log in کردم ندارم.

چگار کنم تا مشکلم حل بشه!!!
Sincerely Yours,
Fazel Dehghani

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
پاسخ به: تغییر ناگهانی پسورد root
« پاسخ #1 : 30 آبان 1390، 08:03 ب‌ظ »
فکر نمی‌کنم اوبونتو تونسته باشه همه‌ی این کارارو به تنهایی انجام بده ;)
حداقل می‌گفتین موقع وارد شدن به روت چه خطایی میده؟ مطمئنین که هیچ اکانت دیگه‌ای نساختین؟

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
« پاسخ #2 : 02 آذر 1390، 05:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
حداقل می‌گفتین موقع وارد شدن به روت چه خطایی میده؟ مطمئنین که هیچ اکانت دیگه‌ای نساختین؟
دمت گرم.!!!
خطا نیست. مثلا وقتی که می خوام sudo بشم یا برنامه ای نصب کنم می بایست یه pass ای بدم. که قبلا هم همین طور بود و من هم pass کاربری خودم رو می دادم و مشکلی نداشتم. اماالان می گه pass ای که وارد می کنید اشتباه هست

البته این مشکل از زمانی شروع شد که من خواستم یکم کنجکاوی در root کنم و خواستم account ام رو وارد گروه root کنم که بعد از یه shutdown ،وقتی خواستم پارتیشن ها رو mount کنم ،می گفت پسورد بده .و اداده ماجرا
Sincerely Yours,
Fazel Dehghani

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
« پاسخ #3 : 02 آذر 1390، 08:42 ب‌ظ »
خوب روش‌های زیادی برای ریست کردن پسورد root وجود داره، به نظر من این روش خوبیه: (به شرطی که گراب شما هم مثل من باشه)
۱- کامپیوتر رو ریستارت می‌کنی و صبر می‌کنی تا منوی گراب بالا بیاد
۲- برین روی لینوکس اما واردش نشین، دکمه‌ی e رو فشار بدین
۳- به یک صفحه‌ی دیگه منتقل می‌شین که دوباره باید خطی رو که با کرنل شروع میشه انتخاب کنین (باز هم وارد نشین) و دکمه‌ی e رو بزنین
۴- در ویرایشگری که ظاهر میشه، به انتهای خط برین و یک اسپیس اضافه کنین و بعدش بنویسین single و اینتر بزنین تنظیمات ذخیره بشن
(در گام چهارم سیستم رو آماده‌ی ورود به حالت تک‌کاربره یا single user mode‌ کردیم)
۵- دکمه‌ی b رو بزنین تا بوت شده و وارد حالت تک‌کاربره بشین
۶- وقتی بوت تموم بشه شما به عنوان روت لاگین شدین، با استفاده از دستور passwd می‌تونین یه پسورد جدید برای روت انتخاب کنین
۷- با دستور reboot سیستم ریستارت می‌شه و می‌تونین با پسورد جدیدتون وارد بشین

(اگر در گام ۵ بعد از بوت شدن ازتون پسورد خواست، باید بعد از singleی که نوشتین، یه init=/bin/bash  هم اضافه کنین و بعد ادامه‌ی ماجرا)

خوب اگه این روش جواب نداد می‌تونین از روشی که کرگدن اینجا توضیح داده استفاده کنین: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9685.msg73795.html#msg73795
(به نظرم کمی دردسرش بیشتره اما بیشتر موارد جواب میده)

مشکلی اگه بود همینجا مطرح کنین.
« آخرین ویرایش: 02 آذر 1390، 08:45 ب‌ظ توسط دالبا »