0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام ....من با اینکه پکیج فونت ها رو نصب کردم ولی بازم فونت بعضی سایت ها رو درست نشون نمیده ! ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟
بعضی سایتها از tahoma استفاده میکنن که توی پکیج فونتها نیست. اون یه دونه رو دستی نصب کنین. در ضمن توی about:config فایرفاکس دنبال harf بگردین و مقدارش رو صفر کنین
نقلقول از: دانیال بهزادی در 08 آذر 1390، 04:41 قظبعضی سایتها از tahoma استفاده میکنن که توی پکیج فونتها نیست. اون یه دونه رو دستی نصب کنین. در ضمن توی about:config فایرفاکس دنبال harf بگردین و مقدارش رو صفر کنینمقدار harf رو صفر کردم خوب بقیه فونت ها چه جور دستی نصب میشن ؟؟؟ دستورش رو تو ترمینال نمی دونم !
نقلقول از: linux freak در 20 آذر 1390، 09:13 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 08 آذر 1390، 04:41 قظبعضی سایتها از tahoma استفاده میکنن که توی پکیج فونتها نیست. اون یه دونه رو دستی نصب کنین. در ضمن توی about:config فایرفاکس دنبال harf بگردین و مقدارش رو صفر کنینمقدار harf رو صفر کردم خوب بقیه فونت ها چه جور دستی نصب میشن ؟؟؟ دستورش رو تو ترمینال نمی دونم ! روی هر فونتی که میخوای ۲بار کلیک کن بعد که باز شد install font رو بزن ! یا اگر تعداد فونت هات زیادن همه رو کپی کن تووی پوشه Fonts.
نقلقول از: idin_shafei_nia در 20 آذر 1390، 09:36 بظنقلقول از: linux freak در 20 آذر 1390، 09:13 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 08 آذر 1390، 04:41 قظبعضی سایتها از tahoma استفاده میکنن که توی پکیج فونتها نیست. اون یه دونه رو دستی نصب کنین. در ضمن توی about:config فایرفاکس دنبال harf بگردین و مقدارش رو صفر کنینمقدار harf رو صفر کردم خوب بقیه فونت ها چه جور دستی نصب میشن ؟؟؟ دستورش رو تو ترمینال نمی دونم ! روی هر فونتی که میخوای ۲بار کلیک کن بعد که باز شد install font رو بزن ! یا اگر تعداد فونت هات زیادن همه رو کپی کن تووی پوشه Fonts. میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟؟