انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: محدویت کپی در اوبونتو  (دفعات بازدید: 845 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kara

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
محدویت کپی در اوبونتو
« : 06 آذر 1390، 05:34 ب‌ظ »
با سلام

یکی از دوستان ازم سوال کرده که محدویت کپی در اوبونتو داریم گفتم نه ولی اون گفت یکی از اساتید کامپیوتر بهش گفته بیش از 34 گیگ لینوکس اوبونتو اجازه کپی بهت نمی ده و با دستوری این کار کنی یعنی فایل را قطعه قطعه کنی به در مقصد اونو بهم وصل کنی این یعنی چی میشه راهنمایی کنید ممنون

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
پاسخ به: محدویت کپی در اوبونتو
« پاسخ #1 : 06 آذر 1390، 07:52 ب‌ظ »
محدودیت اندازه‌ی فایل به سه پارامتر مهم بستگی داره: ۱- درایور به کار رفته در سیستم‌عامل ۲- فایل‌سیستم ۳- اندازه‌ی کلاسترها در فایل‌سیستم (البته برخی از فایل‌سیستم‌ها هم هستند که از کلاستر استفاده نمی‌کنن)
مثلا فایل‌سیستم NTFS تو ویندوز می‌تونه فایل‌های با اندازه‌ی ۱۶ اگزابایت رو در ساختار خودش ذخیره کنه، اما درایور ویندوز NT تنها قابلیت ساخت پارتیشن‌هایی با بیشینه‌ی اندازه‌ی ۲۲۶ ترابایت رو داره و بزرگترین فایلی که می‌تونه ذخیره کنه ۱۶ترابایت خواهد بود.

فایل‌سیستم متن‌باز Btrfs که در حال گسترش هست و امکان داره به‌زودی سیستم‌فایل پیش‌فرض لینوکسی‌ها بشه همین میزان محدودیت داره (۱۶ اگزابایت)
سیستم‌فایل‌های رایج فعلی یعنی extها محدودیت‌هاشون به قرار زیره:
ext4:
۱۶ ترابایت
ext2 , ext3:
۲ ترابایت

و احتمالا می‌دونین فایل‌سیستم FAT32 که در ویندوز زیاد استفاده می‌شه، حداکثر می‌تونه از فایل‌هایی با اندازه‌ی ۴گیگ پشتیبانی کنه!

من تا حالا نشنیدم کسی تو نسخه‌ی جدید هسته‌ی لینوکس به مشکل سایز برخورد کرده باشه، هسته‌های قدیمی لینوکس (قبل از ۲.۶) محدودیت ۲گیگابایتی داشتن، اما در هسته‌های فعلی فکر می‌کنم این محدودیت به ۲ ترابایت رسیده. ولی خوب من کل هاردم ۲ترابایت نمی‌شه که بخوام این محدودیت رو تست کنم :)

نتیجه: حرف اون استادشون یا نقل قولی که شده به نظر دقیق نمیاد، برای به‌دست آوردن محدودیت ما باید از وضعیت اون سه‌تا پارامتری که قبلا گفتم اطلاع داشته باشیم. اما هسته‌های جدید لینوکس باید بتونن تا ۲ترابایت رو بدون مشکل ساپورت کنن.

اگر بخوایم به‌طور دقیق‌تر در مورد اوبونتو صحبت کنیم باید بگم از اوبونتوی ۷.۰۴ به‌بعد (که کرنل ۲.۶ به‌کار گرفته شد)، به‌طور پیش‌فرض از فایل‌سیستم‌ ext3 استفاده شد، و اندازه‌ی پیش‌فرض کلاسترها هم ۴ کیلوبایت بوده که با مراجعه به جداول مشخص می‌شه که اوبونتو از این ورژن به بعد می‌تونسته از ۲ ترابایت پشتیبانی کنه.

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
« پاسخ #2 : 06 آذر 1390، 08:30 ب‌ظ »
http://en.wikipedia.org/wiki/Ext4

Limits
Max file size 16 TiB (for 4k block filesystem)
Max number of files 4 billion (specified at filesystem creation time)
Max filename length 256 bytes
Max volume size 1 EiB (limited to 16TiB because of e2fsprogs limitation)
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #3 : 07 آذر 1390، 03:46 ق‌ظ »
من ۴۸ گیگ را به راحتی اونم از طریق شبکه کپی کردم!

آفلاین kara

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
« پاسخ #4 : 07 آذر 1390، 03:19 ب‌ظ »
تشکر بابت اطلاعاتون خیلی مفید بود