انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: gprs  (دفعات بازدید: 5041 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ziguratt

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
gprs
« : 10 آذر 1390، 12:05 ق‌ظ »
سلام.آقا من بعد این‌که گنوم-پی‌پی‌پی رو نصب کردم و یه کارایی کردم که الان یادم نیست، اوبونتو تو قسمتِ کانکشن‌ها ایرانسل رو به همین اسم خودش شناخت، اما وقتی روش کلیک کنی می‌نویسه که کانکشن قطع شد، یعنی وصل نشده می‌گه قطع شد، با genome-ppp هم که می‌خوام کانکت شم، گوشی رو به عنوان مودم می‌شناسه لیکن وصل نمی‌شه، من این مشکل اتصال به اینترنتم با ایرانسل حل شه خیلم راحت می‌شه، ضمنن تو همون قسنت کانکشن بالا سمت راست یه چیزی به اسم ایرانسلdefault هست که مث "وایرلس" آنتن داره کنارش ولی کم رنگه، یعنی روش نمی‌شه کلیک کرد، کمک لطفن.
گوشیمم سامسونگ wave 533 هست و وقتی تو اوبونتو وصلش می‌کنم در حالت debuging قرار می‌دم، چون فقط تو این حالت به عنوان مودم می‌شناسه گوشی رو.

آفلاین ziguratt

• Newbie
  • *
پاسخ به: gprs
« پاسخ #1 : 10 آذر 1390، 05:41 ب‌ظ »
وای چقد کمک، وای چقد لطف، چقد زکات علم، ویندوز اگه زندونه، اگه کلوزد سورسه، اگه سو استفادست، عوضش راحته، حداقلش آقای خودتی نه این‌که بیای این‌جا التماس کنی تو رو خدا جواب بدید، هنوزم تلاشی می‌کنم واسه موندن تو اوبونتو ولی جدن این‌که من واسه یه اتصال اینترنت ساده باهاس اینقد جون بکنم و التماس کنم، خودش یه بــــــــــــاگ گندست، چیزی که ویندوز نداره.

آقا جان من واسه کارت گرافیکمم کمک خواستم، هیچکی حساب نکرد..اقلا یه ذره مرد باشید این مشکل اینترنتمم حل شه تو اوبونتو می‌مونم -ظاهر زیبام نخواستم- من روش wvdial  رو تست کردم و فک کنم نصب ندارمش، چون جواب نداد، با تلفن قرمز-genome-ppp?- هم وصل نمیشه، تو کانکشن هم یه اکانت ساختم، مودم و ایرانسل و همه این‌ها رو شناخت، ولی وقتی روی آیکن اتصال به اینترنت کلیک کنی جای وصل شدن، بالای صفحه سمت راست می‌نویسه که آفلاینی و این‌ها.
من الان دقیقن چه غلطی کنم دوستان؟
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1390، 02:07 ب‌ظ توسط محمدرضا بوذری »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19807
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 12 آذر 1390، 12:57 ق‌ظ »
اگه کم‌رنگه یعنی غیرفعاله و این یعنی امکان برقراری ارتباط با گوشی شما هست، ولی وصل نشده. من اگه جای شما بودم به جای این که ۱۷ ساعت منتظر کمک بمونم و از دست بقیه ناراحت باشم که چرا مشکلم رو حل نمی‌کنن، یه مقدار تو اینترنت می‌گشتم چون مسلماً اولین نفری در دنیا نیستم که این شرایط رو دارم
برای مثال اولین سرچ گوگل من برای samsung "wave 533" linux gnome gprs connection در اولین نتیجه به سایت http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=7776.0 می‌رسه که توش نوشته:
Samsung Wave 533 as modem
Yes, you can use Samsung Wave 533 as modem. I think this will work with Samsung Wave 525 / 575 too.
First, change USB connection to "ask on connection" - open Settings - Connectivity - USB, change to "ask on connection"

Instruction on Linux:
After u plug to USB, choose "Samsung Kies" or "USB Debugging", Linux kernel will recognize your phone as /dev/ttyACM0
and /dev/ttyACM1. The modem is in /dev/ttyACM0. You can use Network Manager (easiest way with gnome - Ubuntu),
or wvdial (most Linux - little bit tricky). Change the settings such as APN, username, password, phone-number.

Linux drawback is u need to restart your phone after disconnect otherwise you can't connect again through PC.
این رو من در کم‌تر از یک دقیقه پیدا کردم. مطمئنا اگه نیم‌ساعت این کار رو ادامه بدم مشکل حل می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1636
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 12 آذر 1390، 12:34 ب‌ظ »
من الان دقیقن چه غلطی کنم دوستان؟

به طور دقیق؟ (: مودب باش و روی این فکر کن که اینجا کسی وظیفه نداره به کسی کمک کنه. کمک  توی انجمن ها همیشه یک کمک است نه وظیفه. اگر تونستی وصل بشی بیا به بقیه هم یاد بده (ترجیحا توی آزاد راه مثلا http://www.azadrah.net)  و توی فروم ها هم کارهایی که خودت بلدی رو همیشه با علاقه به بقیه یاد بده تا بیشتر امید داشته باشی که وقتی چیزی می خوای بقیه بهت می گن. لبخند هم بزن همیشه چون اینجا دنیای شادیه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #4 : 12 آذر 1390، 12:37 ب‌ظ »
جادی جان ... حرف بدتر از این رو هم زده ، با دقت بخونید  ;)
زمانی که من خوندم انقدر عصبانی شدم !!! گزارش هم کردم ولی خبری نشده هنوز !
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین ziguratt

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 12 آذر 1390، 01:36 ب‌ظ »
idin_shafei_nia شما جای عصبانی شدن و دادن گزارش و این قرتی‌بازیا، لطف می‌کردی جواب می‌دادی به‌تر بود اولن.

"جادی" حق با شماست من باید آرامش خودم رو حفظ می‌کردم، اما، همین شما وقتی میای تو یه نرم‌افزار جدید و ناشناخته مثل آباکوس تو مکانیک، هرچقدر هم سرچ کنی و تو نت بچرخی باز هم تا وقتی منِ نوعی بت راهنمایی نکرده باشم صد سال سیاه نمی‌تونی مشکلش رو با وصل شدن به اینترنت رفع کنی، حالا حکایتِ منِ، کل نت و زیر و رو کردم تو کلی فروم چرخیدم باز هم نتونستم راه‌حل رو پیدا کنم، کما این‌که سوال من ، سوال شخص دیگه‌ای هم بود که عالی‌جنابان جواب نداده بودن، بگذریم، الان هم بنده خیلی ممنونم از شما و دوستانتون، تو یکی از فروم‌های فرنگی یه بابایی داره خورد خورد بم می‌گه چکار کنم، بیش از این مزاحم شما دوستان وطنی نمی‌شم. عزت همگی زیاد. دومن.

آفلاین ziguratt

• Newbie
  • *
پاسخ به: پاسخ به: gprs
« پاسخ #6 : 12 آذر 1390، 01:40 ب‌ظ »
اگه کم‌رنگه یعنی غیرفعاله و این یعنی امکان برقراری ارتباط با گوشی شما هست، ولی وصل نشده. من اگه جای شما بودم به جای این که ۱۷ ساعت منتظر کمک بمونم و از دست بقیه ناراحت باشم که چرا مشکلم رو حل نمی‌کنن، یه مقدار تو اینترنت می‌گشتم چون مسلماً اولین نفری در دنیا نیستم که این شرایط رو دارم
برای مثال اولین سرچ گوگل من برای samsung "wave 533" linux gnome gprs connection در اولین نتیجه به سایت http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=7776.0 می‌رسه که توش نوشته:
Samsung Wave 533 as modem
Yes, you can use Samsung Wave 533 as modem. I think this will work with Samsung Wave 525 / 575 too.
First, change USB connection to "ask on connection" - open Settings - Connectivity - USB, change to "ask on connection"

Instruction on Linux:
After u plug to USB, choose "Samsung Kies" or "USB Debugging", Linux kernel will recognize your phone as /dev/ttyACM0
and /dev/ttyACM1. The modem is in /dev/ttyACM0. You can use Network Manager (easiest way with gnome - Ubuntu),
or wvdial (most Linux - little bit tricky). Change the settings such as APN, username, password, phone-number.

Linux drawback is u need to restart your phone after disconnect otherwise you can't connect again through PC.
این رو من در کم‌تر از یک دقیقه پیدا کردم. مطمئنا اگه نیم‌ساعت این کار رو ادامه بدم مشکل حل می‌شه

ممنونم از کمکتون، ولی من مطالب همین فرومی هم که ذکر کردین، خوندم؛ انجام هم دادم باز هم افاقه نکرد. از یکی از اعضای اون فروم پرسیدم، تو مسنجر داره راه‌نماییم می‌کنه، باز هم ممنونم.

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 12 آذر 1390، 02:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
idin_shafei_nia شما جای عصبانی شدن و دادن گزارش و این قرتی‌بازیا، لطف می‌کردی جواب می‌دادی به‌تر بود اولن
وقتی برای این جامعه کاربری احترامی قائل نیستی و هر چی به ذهنت اومد نوشتیو اصلا توو ذهنت حلاجی نکردی که چی درسته چی اشتباهه ... انتظار از کسی نداشته باش که بیاد به کسی با این طرز فکر کمک کنه !!!
من یکی که حاظر نیستم به اشخاصی مثل شما که اصلا ادب و احترام رو نگه نمیدارن کمک کنم !!!‌
اول برو ببین فلسفه به وجود آمدن فروم چیه بعدش یاد بگیر که چطور تووی فروم فعالیت کنی بعد از اینها بیا پست بده  ;)

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 آذر 1390، 02:05 ب‌ظ »
@ دانیال بهزادی : دانیال جان حیف وقتی که گذاشتی این سرچ رو انجام دادی

آفلاین ziguratt

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 12 آذر 1390، 02:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
idin_shafei_nia شما جای عصبانی شدن و دادن گزارش و این قرتی‌بازیا، لطف می‌کردی جواب می‌دادی به‌تر بود اولن
وقتی برای این جامعه کاربری احترامی قائل نیستی و هر چی به ذهنت اومد نوشتیو اصلا توو ذهنت حلاجی نکردی که چی درسته چی اشتباهه ... انتظار از کسی نداشته باش که بیاد به کسی با این طرز فکر کمک کنه !!!
من یکی که حاظر نیستم به اشخاصی مثل شما که اصلا ادب و احترام رو نگه نمیدارن کمک کنم !!!‌
اول برو ببین فلسفه به وجود آمدن فروم چیه بعدش یاد بگیر که چطور تووی فروم فعالیت کنی بعد از اینها بیا پست بده  ;)
اصلن من بی‌فرهنگ و جناب مبادی آداب، علاوه نکته‌ای که مِن بابِ فلسفه فرمودید،‌ این‌که توی نوعی جای تذکر و کمک کردن به رگِ غیرتت بر خورده و الخ، و من فکر نمی‌کنم که این فلسفه humanity و این داستان‌ها باشه که اولشم وقتی بالا می‌آد می‌بینی هرروز و اما، وقعی نمی‌نهی. همین که شما فلسفه‌اش رو فهمیدی کافیه، من نمی‌خوام اگرم فهمیدم عین تو بفهم‌امش.

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 12 آذر 1390، 02:44 ب‌ظ »
حیف من که دارم با تو کل کل میکنم هر کاری دوست داری انجام بده  ;) هر چیو دوست داشتی با هر سلیقه ای بفهم نه عین من  ;)
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1390، 02:54 ب‌ظ توسط idin_shafei_nia »

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #11 : 12 آذر 1390، 02:52 ب‌ظ »
کاربر محترم، پست شما ویرایش شد، لطفا پیغام خصوصی خود را مطالعه نمایید.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین ziguratt

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 12 آذر 1390، 03:16 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون، دوست عزیزتر این‌جا باید دکمه‌ای چیزی واسه حذف عضویت داشته باشه، من پیداش نکردم، میشه راه‌نمایی کنید این یکی رو حداقل پیدا کنم.