انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمای کامل و تصویری نصب اوبونتو ۱۱.۱۰  (دفعات بازدید: 11216 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
بله.
پس کاری از من بر نمیاد شما طبق گفته Dream باید یک سی دی دیگه از طریق ایمیج نه دیتا رایت کنید

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
اگه File is correct حالا مشکل کجاست؟
میشه بگین فایل iso رو چجوری از حالت ایمیج درارم؟

مشکل از همونجاست که فایل ایمیج رو رایت کردین.

برای در آوردن فایل ایمیج از اون حالت تو نرم افزاری که ازش برای رایت استفاده میکنین باید گزینه مشابه write image file یا burn dvd from image file داشته باشه.

اگه نشد با استفاده از نرم افزارهایی مثل winrar یا 7zip اون فایل رو از حالت ایمیج خارج کنین بعد رایتش کنین.

نرم افزار 7zip رو هم با حجم 1مگ میتونین از اینجا دانلود کنین: http://7-zip.org/

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
ببینم مگه الان از بدترین سیستم عامل استفاده نمی کنی؟ بعد از اکسترت فایل نصب رو باز کن و از بدترین سیستم عامل اوبونتو رو نصب کن!

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
این بدترین سیستم عاملو خوش اومدی...

من اون سی دی رو که رایت کردم(همون ایمیجه) وقی تو بدترین سیستم عامل بازش میکنم چند تا گذینه براش میاد مثله نصب در داخل ویندوز بیشتر بدانید و ...

ولی من نمیخوام تو ویندوز نصب بشه.

من اکتراکتش کردم حالا چند تا فولدر اومده.یه اوتوران.یه فایلی با پسوند exe . و چیزای دیگه
حالا همه ی چیز هایی را که تو این فولدراست و کلا همه چی رو رایت کنم تو cd ؟
رایت نمیکنه!
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1390، 04:02 ب‌ظ توسط AliR18 »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: راهنمای کامل و تصویری نصب اوبونتو ۱
« پاسخ #19 : 17 آذر 1390، 05:36 ب‌ظ »

من اون سی دی رو که رایت کردم(همون ایمیجه) وقی تو بدترین سیستم عامل بازش میکنم چند تا گذینه براش میاد مثله نصب در داخل ویندوز بیشتر بدانید و ...

من اکتراکتش کردم حالا چند تا فولدر اومده.یه اوتوران.یه فایلی با پسوند exe . و چیزای دیگه
رایت نمیکنه!
من هم نمیگم تو بدترین سیستم عامل نصبش کن میگم کنار بدترین سیستم عامل نصبش کن.
از طریق ایمیج نصب کن!!!!!!!! نه از طریق دیتا!

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
رایت نمیکنه!
آره. شما الآن کلا هرچی که از خارج کردن این فایل از حالت ایمیج بدست آوردی رو بدون کم و کاست روی یه سی دی رایت کن.

با چی رایت کردین که رایت نشده؟!؟!؟!؟!  :o

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
رایت نمیکنه!
آره. شما الآن کلا هرچی که از خارج کردن این فایل از حالت ایمیج بدست آوردی رو بدون کم و کاست روی یه سی دی رایت کن.

با چی رایت کردین که رایت نشده؟!؟!؟!؟!  :o
با UltraISO

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 17 آذر 1390، 05:50 ب‌ظ »
رایت نمیکنه!

با چی رایت کردین که رایت نشده؟!؟!؟!؟!  :o
با UltraISO
K3B بهترین گزینه است.
من هنوز هم توی md5sum شما شک دارم
میشه روشتون رو توضیح بدید؟

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
« پاسخ #23 : 17 آذر 1390، 05:52 ب‌ظ »
روش چیو؟
مرگ من یه خورده فک کن! ببین درست یا نه
من از دست ویندوز خسته شدم
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1390، 06:03 ب‌ظ توسط AliR18 »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
مرگ من یه خورده فک کن! ببین درست یا نه
من از دست ویندوز خسته شدم
برو آریوس دانلود کن اینقدر غرب زده نباش!!!
دور از شوخی آریوس سازنده اش همین انجمن بغل هست راحت تر کارتو راه می ندازه از نظر md5sum هم خیال همه راحت میشه.
اگه میتونی برو از سیتو یا لینوکس شاپ یه دونه بخر خیال همه رو راحت کن کار دیگه ای از دستم بر نمیاد :oops:

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
« پاسخ #25 : 17 آذر 1390، 06:10 ب‌ظ »

بهتره سی‌دی‌هاتونو خراب نکنین. فلش مموری دارین؟ اگه یه فلش با حجم کافی داشته باشین، می‌تونین با unetbootin‌ فایل ایمیج رو روی فلش بنویسین و سیستم رو از رو فلش بوت کنین. البته سیستمتون باید قابلیت بوت شدن از روی فلش‌مموری رو داشته باشه که همه‌ی سیستم‌های جدید این قابلیت رو دارن. به هر حال امتحانش ضرری نداره.

اگر هم دوست دارین اوبونتو رو روی سی‌دی داشته باشین بهتره ایمیج رو توسط یکی از نرم‌افزارهای رایت سی‌دی (مشهورترینش تو ویندوز نرو (Nero) است، اما نرم‌افزار رایگانی مثل imageburn هم کفایت می‌کنه، خود اوبونتو این دو مورد رو پیشنهاد کرده: http://isorecorder.alexfeinman.com/isorecorder.htm یا http://infrarecorder.sourceforge.net/) روی سی‌دی رایت کنین.
نقل‌قول
رایت نمیکنه!
توصیه نمی‌کنم این روشو ادامه بدین چون دردسر و احتمال اشتباهش زیاده. (شما به غیر از اینکه باید همه‌ی فایل‌ها رو کامل رایت کنین، (اگر اشتباه نکنم) باید بوت‌سکتور سی‌دی را هم خودتون تنظیم کنین که فکر نمی‌کنم کار ساده‌ای باشه، ضمن اینکه فرمت رایت اطلاعات هم ممکنه تاثیرگذار باشه)
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1390، 06:13 ب‌ظ توسط دالبا »

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
خیلی ممنون از همه

با اون چیزه رو فلشم ریختم بازم همون آش و همون کاسه!
بوت نشد. :'(
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1390، 07:07 ب‌ظ توسط AliR18 »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

بهتره سی‌دی‌هاتونو خراب نکنین. فلش مموری دارین؟ اگه یه فلش با حجم کافی داشته باشین، می‌تونین با unetbootin‌ فایل ایمیج رو روی فلش بنویسین و سیستم رو از رو فلش بوت کنین. البته سیستمتون باید قابلیت بوت شدن از روی فلش‌مموری رو داشته باشه که همه‌ی سیستم‌های جدید این قابلیت رو دارن. به هر حال امتحانش ضرری نداره.

اگر هم دوست دارین اوبونتو رو روی سی‌دی داشته باشین بهتره ایمیج رو توسط یکی از نرم‌افزارهای رایت سی‌دی (مشهورترینش تو ویندوز نرو (Nero) است، اما نرم‌افزار رایگانی مثل imageburn هم کفایت می‌کنه، خود اوبونتو این دو مورد رو پیشنهاد کرده: http://isorecorder.alexfeinman.com/isorecorder.htm یا http://infrarecorder.sourceforge.net/) روی سی‌دی رایت کنین.
نقل‌قول
رایت نمیکنه!
توصیه نمی‌کنم این روشو ادامه بدین چون دردسر و احتمال اشتباهش زیاده. (شما به غیر از اینکه باید همه‌ی فایل‌ها رو کامل رایت کنین، (اگر اشتباه نکنم) باید بوت‌سکتور سی‌دی را هم خودتون تنظیم کنین که فکر نمی‌کنم کار ساده‌ای باشه، ضمن اینکه فرمت رایت اطلاعات هم ممکنه تاثیرگذار باشه)

اتفاقا من این روش رو توصیه میکنم. چون خودم اوبونتو و آریوس رو همینطوری نصب کردم  ;D

فایل iso جفتشون رو گرفتم بعد با خود وین 7 که البته سرویس پک یک بود رو سی دی و دی وی دی رایت کردمشون و بعد هم بوت و بقیه کارها.

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
شما گفتین ایمیج رو تو فلش بنویسم....خب چه فرقی با رایت cd داشت
ینی همون موقع که من ایمیجو رایت کرده بودم...؟!؟!؟!؟!؟

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
به خدا من گیج شدم.... :o

الان من اون cd رو که رایت کرده بودم(همون ایمیجه) تو یه لپ تاپ دیگه گذاشتم بوت شد ولی تو این لپ تاپ جدیده نمیشه! ???

اون لپ تاپ جدیده dell vostro 3350