0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من این دستورو زدم ببینم حال کارت گرافیکم چطورهکد: [انتخاب]glxinfo | grep directوبا این مواجه شدمکد: [انتخاب]x Error of faild request: BadRequest (invalid request code or no such operation)Major opcode of faild request: 155(GLX)Mainor opcode of faild request: 19 (x_GLXQueryServerString)Current serial number in output stream: 12
glxinfo | grep direct
x Error of faild request: BadRequest (invalid request code or no such operation)Major opcode of faild request: 155(GLX)Mainor opcode of faild request: 19 (x_GLXQueryServerString)Current serial number in output stream: 12
glxinfo
name of display: :0Major opcode of faild request: 155(GLX)Mainor opcode of faild request: 19 (x_GLXQueryServerString)Serial number of failedrequest: 12Current serial number in output stream: 12
دوست عزیز چندین پست قبل گفتی چراغ خاموشه من فکر کردم که چراغه خود وایرلس !! الان بعد از چندین پستت تازه روشن گفتی که چراغ additional driver !! به هر حال !نه مشکلی نداره ، مهم نیست تووی additional driver خاموش بمونه وایرلس اشکال نداره ، اگر کار میکنه که مشکلی نداره !
نقلقول از: AliR18 در 20 آذر 1390، 08:05 بظآخه من همچین جایی رو پیدا نمیکنم تو ترمینال هم زدم ولی هیچی به هیچیخب معلومه اینو توو ترمینال بزنی اتفاقی نمیفته ! اینو بزن:کد: [انتخاب]sudo gedit /var/log/jockey.log
آخه من همچین جایی رو پیدا نمیکنم تو ترمینال هم زدم ولی هیچی به هیچی
sudo gedit /var/log/jockey.log
نقلقول از: idin_shafei_nia در 21 آذر 1390، 07:54 بظدوست عزیز چندین پست قبل گفتی چراغ خاموشه من فکر کردم که چراغه خود وایرلس !! الان بعد از چندین پستت تازه روشن گفتی که چراغ additional driver !! به هر حال !نه مشکلی نداره ، مهم نیست تووی additional driver خاموش بمونه وایرلس اشکال نداره ، اگر کار میکنه که مشکلی نداره ! با سلام.دوست عزیز من راهنمایی شما رو کامل انجام دادم ولی هنوز چراغ وایرلس لپتابم خاموش هستش.اگه زحمتی نیست کمکم کنید.اوبونتو 11.10 64بیت.
سلامکارت گرافیک من GIGABYTE - ATIمدل : GV-R467ZL-1GIبنده هم همین مشکل را دارم وقتی روی اولی میزنم بعد از مدتی این پیام می آید نگاه کنید :]وقتی میزنم اینها می آید :http://www.text-upload.com/read.php?id=356793&c=9994113
خوب بالا خره نصب بودنش بهتر از نصب نبودش هست نه؟
نقلقول از: S.A.M.E در 14 اردیبهشت 1391، 09:26 قظخوب بالا خره نصب بودنش بهتر از نصب نبودش هست نه؟نه اتفاقا. نصب نبودنش خیلی بهتر از نصب بودنشه. نصب درایور انحصاری سیستم رو کند میکنه و مصرف منابع رو بیشتر، یه سری تنظیمات رو هم به هم میزنه. توصیه میشه اگه فقط با درایور آزاد کارتون راه نمیافته از اون استفاده کنین
اون که post-release نیست هم باید نصب شه تا جایی که اطلاع دارم