انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Upgrade to 7.10  (دفعات بازدید: 2921 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
Upgrade to 7.10
« : 30 آبان 1386، 10:40 ب‌ظ »
سلام,
من یه مشکل عجیب توی نصب اوبونتو 7.10 دارم, اونم اینه که وقتی درحال نصب هست روی 82% گیر میکنه! اصلا هم جلوتر نمیره!!
من اوبونتو 6.06 رو هم دارم نصب شده, میخواستم ببینم اگه راهی نداره, چطوری از روی CD اوبونتو 7.10 نسخه قبلی رو آپدیت کنم؟

ممنون.

آفلاین ali780

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
پاسخ به: Upgrade to 7.10
« پاسخ #1 : 01 آذر 1386، 12:06 ب‌ظ »
من پیشنهاد می کنم که آپدیت نکن و نسخه جدید را از اول نصب کن.

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 01 آذر 1386، 12:27 ب‌ظ »
والا من 3بار تست کردم! مطمئن باشید من که میام اینجا مشکل رو مطرح میکنم, چندین بار تست کردم!

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #3 : 01 آذر 1386، 02:06 ب‌ظ »
فک کنم اون ۸۲٪ مربوط به اینه که میخواد از رو نت آپدیت کنه، فک کنم اگه اتصال اینترنتتو قط کنی مشگلت حل میشه
برا امتحان اینکه سی‌دیت سالمه این کارو بکن
آپگرید از اون نسخه‌ی پایین به ۷٫۱۰ ممکنه باعث مشکلاتی بشه توصیه میکنم اینو بخونی اما اینو بدون که آپگرید از طریق سی‌دی لایو امکانپذیر نیست
Humanity to others...

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 01 آذر 1386، 03:49 ب‌ظ »
وقتی که پروسه نصب به ۸۲٪ می رسه، طبق پیشفرض نصاب (installer) می خواد به که سایت های امنیتی (security) اوبونتو وصل بشه و در صورت موجود بودن بسته های تازه، اون ها رو برای شما دانلود کرده و نصبشون کنه. برای اینکه این قسمت انجام نشه ۲راه حل دارین:
۱- کابل شبکه رو از سیستمون جدا کنید و مراحل نصب رو شروع کنید:
۲- قبل از نصب کارت شبکه رو غیرفعال کنید. (مثلاً می تونید از دستور زیر استفاده کنید:
sudo /etc/init.d/networking stop
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 02 آذر 1386، 03:29 ق‌ظ »
ممنون از همه! این راه که کابل شبکه رو بکشم رو هم امتحان میکنم.

یه سوال؟ اینکه همه میگن آپدیت از ورژن پائین به 7.10 مشکل ساز ممکنه بشه, جریانش چیه؟ تو کانال اوبونتو هم یه عده اینو اشاره کردن. ممنون میشم بازم راهنمائی کنید.

آفلاین علی ستاری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
    • corelist.net
« پاسخ #6 : 02 آذر 1386، 07:34 ق‌ظ »

یه سوال؟ اینکه همه میگن آپدیت از ورژن پائین به 7.10 مشکل ساز ممکنه بشه, جریانش چیه؟ تو کانال اوبونتو هم یه عده اینو اشاره کردن. ممنون میشم بازم راهنمائی کنید.
اپدیت به طور معمول از هر نسخه به نسخه بعدش clean و معمولا بدون دردسر هست. ولی وقتی از نسخه 6.06 به سه نسخه بعد یعنی 7.10 میخواید آپدیت کنید. شاید مشکلاتی به وجود بیاد.
البته چیزی هم در اوبونتو داریم به اسم نسخه LTS که پشتیبانی طولانی مدتی داره. همچنین آپدیت از LTS به LTS جدیدتر هم clean خواهد بود! پس اگر میخواد کمترین مشکلات رو داشته باشید. صبر کنید نسخه بعد (Hardy Heron) که LTS هست رو بگیرید و به اون آپدیت کنید.
Ali Sattari (AKA Ali ix)
http://corelist.net

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 02 آذر 1386، 01:47 ب‌ظ »

اپدیت به طور معمول از هر نسخه به نسخه بعدش clean و معمولا بدون دردسر هست. ولی وقتی از نسخه 6.06 به سه نسخه بعد یعنی 7.10 میخواید آپدیت کنید. شاید مشکلاتی به وجود بیاد.
البته چیزی هم در اوبونتو داریم به اسم نسخه LTS که پشتیبانی طولانی مدتی داره. همچنین آپدیت از LTS به LTS جدیدتر هم clean خواهد بود! پس اگر میخواد کمترین مشکلات رو داشته باشید. صبر کنید نسخه بعد (Hardy Heron) که LTS هست رو بگیرید و به اون آپدیت کنید.

آقا مرسی خیلی توضیح خوبی بود! پس من اول اون روش کابل رو انجام بدم اگه جواب نداد بیام نسخه 7.04 رو نصب کنم و آپدیت کنم به ورژن 7.10! فکر کنم اینطوری بهتره.

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 آذر 1386، 01:50 ب‌ظ »
آقایون شرمنده یه سوال

آفلاین علی ستاری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
    • corelist.net
« پاسخ #9 : 02 آذر 1386، 04:00 ب‌ظ »
از طریق netowork manager خود گنوم میتونید اکانت vpn ایجاد کنید و وصل بشید. البته قبلش لازمه یکسری پکیج مربوط به نوع VPN که استفاده میکنید از طریف synaptics نصب کنید. مثلا برای ipsec یا pptp!
Ali Sattari (AKA Ali ix)
http://corelist.net