انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ارتباط پاکت پی سی با اوبونتو  (دفعات بازدید: 1958 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین _nima

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
ارتباط پاکت پی سی با اوبونتو
« : 02 آذر 1386، 12:30 ق‌ظ »
من تو فروم گشتم چیزی پیدا نکردم. من دیوایسم جمین هستش. میخواستم ببینم کسی راهی برای کانکت کردنش به اوبونتو سراغ داره؟
PHONE: i-mate JAMin wm5
Computer: DELL inspiron 6400 + 120GB + 1GB + Duo Core2 4MBcache + ATI x1400 256MB + "Windows Vista Ultimate" and "UBUNTU 7.1" s

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: ارتباط پاکت پی سی با اوبونتو
« پاسخ #1 : 02 آذر 1386، 12:51 ق‌ظ »
من تو فروم گشتم چیزی پیدا نکردم. من دیوایسم جمین هستش. میخواستم ببینم کسی راهی برای کانکت کردنش به اوبونتو سراغ داره؟

ببخشید اگه راه حلم ربطی به لینوکس نداره ولی من از این روش استفاده می کنم :

این برنامه را در گوشی خود نصب کنید:

http://www.freewareppc.com/_download/WM5torage_178BETA2.CAB
از داخل برنامه Memory Card رو انتخاب کنید و Activate رو بزنید. حالا گوشی شما تبدیل شده به یک فلش مموری !!!!!!  حالا خیلی راحت گوشیتون رو به پورت Usb وصل کنید و در داخل اوبونتو از آن لذت ببرید !!!

فکر می کنم ساده ترین راه حل ممکن بود  ;)

آفلاین _nima

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ به: ارتباط پاکت پی سی با اوبونتو
« پاسخ #2 : 02 آذر 1386، 01:12 ب‌ظ »

ببخشید اگه راه حلم ربطی به لینوکس نداره ولی من از این روش استفاده می کنم :

این برنامه را در گوشی خود نصب کنید:

http://www.freewareppc.com/_download/WM5torage_178BETA2.CAB
از داخل برنامه Memory Card رو انتخاب کنید و Activate رو بزنید. حالا گوشی شما تبدیل شده به یک فلش مموری !!!!!!  حالا خیلی راحت گوشیتون رو به پورت Usb وصل کنید و در داخل اوبونتو از آن لذت ببرید !!!

فکر می کنم ساده ترین راه حل ممکن بود  ;)
از توجه شما خیلی ممنونم. دوست عزیز من میخوام که مثلا کانتکت ها و task ها و سایر چیزها مثل چیزی که به outlook تو ویندوز فرستاده میشه دسترسی داشته باشم...
در مورد این برنامه هم که معرفی کردین ممنونم. من هم تا چند وقت پیش از همین برنامه wm5torage استفاده میکردم. ولی چند وقت پیش یه برنامه پیدا کردم که خیلی کاربردی تر از این هست. حتما متوجه شدین وقتی wm5torage رو enable میکنید انگاری مموری رو در آوردین و برنامه هایی که روی مموری کارت نصب باشه کار نمیکنه. حالا من به شما پیشنهاد میکنم که از برنامه card export  استفاده کنین. واقعا عالی هستش. توی taskbar میادش و با tap کردن روش میتونین تعیین کنین که activesync باشه با usb یا اینکه storage device باشه. تا وقتی به USB وصل نشه حتی در storage mode هم برنامه هاتون کار میکنه!!!حتما wm5tprage رو پاک کنید و این رو نصب کنید تا علاوه بر اوبونتو از pocket pcتون هم لذت مکفی رو ببرین!
موفق باشین
نیما
(فایل .cab رو براتون upload کردم. برای wm5هستش! اگه قدیمی تر هستین بگین 2003 رو بذارم...)
دانلود http://files-upload.com/files/636289/CardExport-wm5.ARMV4.CAB
« آخرین ویرایش: 02 آذر 1386، 07:01 ب‌ظ توسط _nima »
PHONE: i-mate JAMin wm5
Computer: DELL inspiron 6400 + 120GB + 1GB + Duo Core2 4MBcache + ATI x1400 256MB + "Windows Vista Ultimate" and "UBUNTU 7.1" s