برای milad-x
۲ مورد رو باید عرض کنم
۱- همچین چیزی رو تو add ons ندیدم که بتونم غیر فعالش کنم!!!!!!! خیلی عجیبه!!!!! پس چجوری برام فایل های فلش رو نشون میده !!!!!!!؟
البته تو مسیرpreferences -> applications موجود هست اما قبلاً تنظیمش کردم روی always ask یعنی بدون اجازه بنده نباید فایل های فلش رو نشون بده!!!!
۲- من تو ترمینال این دستور رو زدم خب حالا باید چکار کنم!!! من کار با ترمینال رو مسلط نیستم و نمیدونم چجور باید از این طریق مصرف CPU رو کاهش بدم
ALT+F2
gksu nautilus
در پنجره ای که باز خواهد شد به نشانی زیر روید :
/usr/lib/
پوشه هایی با نام فایر فاکس را بجویید . به گمانم سه پوشه خواهید یافت . بدرستی به یاد ندارم که فلش درون کدام یک از این پوشه ها بود . در هر سه بگردید و پرونده ی
adobe flash player.so را پاک کنید . فایر فاکس را بازراه انداخته فلش را بیازمایید .
+++++++++++++++
کار با ابزارک cpu limit:
برای نمونه پردازنده من تک هسته است و میخواهم تنها ۳۰ درسد از پردازنده را در اختیار فایر فاکس بگذارم:
sudo cpulimit -p /usr/bin/firefox -l 30
پردازنده من ۴ هسته است و میخواهم دو و نیم هسته را در اختیار فایر فاکس بگذارم :
sudo cpulimit -p /usr/bin/firefox -l 250
ویرایش : ابزارک cpulimit را آزمودم . بدرستی کار نمیداد . یعنی از مرزی که برایش گذاشته بودم ( ۳۰ درسد پردازنده ) میگذشت .
[/quote]
دیشب با کرومیوم و پیدجین من هم همین وضع رو داشت!!!!!
محدود به فایرفاکس نیست ظاهراً!!!!!
دیشب روی پید جین منهم رخ داد و بعد از تار شدن صفحه شکلک هام از کار افتادن!!!!!!
صفحه مثل زمانی تار میشه که نرم افزاری رو اجرا میکنیم که رمز عبور میخواد! اونجور میشه بعد ار چند دقیقه یا پانیه خوب میشه اما مثل پیدجین شکلک هاش از کار میفتن!!
حالا میبینم که حدود به فایرفاکس نیست که بگیم بخاطر فلش هست!!
تو آنتی ویروسم هم زمان اسکن یه فلش ، همین اتفاق رو شاهد بودم!