انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوپن سوسه ۱۲.۱ در کنار ابونتو ۱۱.۱۰ و ویندوز (ž  (دفعات بازدید: 1387 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
سلام

چه جوری باید اوپن سوسه ۱۲.۱ رو کنار ابونتو ۱۱.۱۰ و ویندوز ۷ نصب کنم ؟؟؟ ایا کار خاصی باید در روند نصب انجام بدم(برای گراب نگرانم)
« آخرین ویرایش: 02 دی 1390، 09:21 ق‌ظ توسط hamidtb »
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
کار خاصی نباید انجام بدی ، ابتدا 7 سپس هر کدام از دیستروها رو که دوست داشتی نصب کن ... گراب هم هیچ مشکلی براش پیش نمیاد ، نهایتا فایل گراب رو باید ویرایش کنی که فکر کنم گراب جفتشون اتوماتیک میشناسه
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
ویندوز ۷ که نصب هست . لینوکس مینت ۱۲ هم همینطور

فقط مونده اوپن سوسه ۱۲.۱ که توی پیشنمایش گراب قبل از نصب فقط ویندوز ۷ رو میشناسه و دیگر هیچ  ](*,)
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me

فقط مونده اوپن سوسه ۱۲.۱ که توی پیشنمایش گراب قبل از نصب فقط ویندوز ۷ رو میشناسه و دیگر هیچ  ](*,)
دوست عزیز اصلا کار خاصی نیست ... گراب سوزی چنده ؟؟ اگر از گراب ۲ استفاده کنه فقط کافیه بزنی sudo update-grub ... مینت ۱۲ هم گراب ۲ هست همین دستور رو میدی تووی ترمینال ! یا اصلا یه کار دیگه !! گراب سوزی رو نصب نکن بعد از نصب سوزی برو تووی مینت همین دستور رو بده
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی

دوست عزیز اصلا کار خاصی نیست ... گراب سوزی چنده ؟؟ اگر از گراب ۲ استفاده کنه فقط کافیه بزنی sudo update-grub ... مینت ۱۲ هم گراب ۲ هست همین دستور رو میدی تووی ترمینال ! یا اصلا یه کار دیگه !! گراب سوزی رو نصب نکن بعد از نصب سوزی برو تووی مینت همین دستور رو بده

ببین دوست من.شما سوزی رو که نصب کنی ویندوزت رو میشناسه ولی مینت رو نه.یا باید راه رو که آیدین بالا گفت رو انجام بدی که من تاحالا انجام ندادم ولی جالب بود برام.
راه دیگه هم اینه که بعد نصب سوزی بری با yast مینت رو اضافه کنی که یکم باید باهاش ور بری ولی یاد میگیری.کلا سخت نیست.نگران نباش.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
ممنونم

از روشی که دوست عزیز idin_shafei_nia معرفی کردند استفاده کردم و نتیجه داد :

گراب open suse رو نصب نکنید بعد از نصب open suse توسط linux mint و با استفاده از دستور  sudo update-grub گراب رو نصب کنید