انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مخزن نشدن دیسک اوبونو برای خودش و مینت  (دفعات بازدید: 1081 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdisg

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام
دوستان در فدورا وقتی دیسک را داخل قرار میدهیم ار طریق مدیریت نرم افزارهای فدورا میشه از روی دیسک خود فدورا برنامه نصب کرد
ولی در اوبونتو اینطور نیست
مثلا بعد از نصب اوبونتو دیگه نمیشه از دیسک اوبونتو استفاده کرد
اگه امکان داره طریقه مخزن کردن و استفاده کردن دیسک اوبونتو در مینت را هم توضیح بدید

ممنون
 ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
روی دیسک زنده‌ی اوبونتو بسته‌ی نرم‌افزاری چندانی نیست که بخواد مخزن بشه. با این‌حال وقتی سی‌دی رو تو دستگاه بذارین با sudo apt-cdrom add می‌تونید سی‌دی رو به عنوان مخزن معرفی کنید ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
نقل‌قول
اگه امکان داره طریقه مخزن کردن و استفاده کردن دیسک اوبونتو در مینت را هم توضیح بدید

این کار را انجام ندهی بهتر هست.
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین mahdisg

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
روی دیسک زنده‌ی اوبونتو بسته‌ی نرم‌افزاری چندانی نیست که بخواد مخزن بشه. با این‌حال وقتی سی‌دی رو تو دستگاه بذارین با sudo apt-cdrom add می‌تونید سی‌دی رو به عنوان مخزن معرفی کنید ;)
دوست عزیز تشکر ولی روی DVD منظورم بود نه CD لایو
روی DVD نزدیک به ۴ گیگ بسته وجود داره که از جمله درایور های کارت گرافیک و گیمپ و PHP  Mysql هست
من اینارو میخواستم
البته مخزنش کردم ولی با یه کلک  ;D
نقل‌قول

این کار را انجام ندهی بهتر هست.

درسته برای اینکه ممکنه بسته های روی سرور اوبونتو بروز بشن و استفاده از بسته های داخل دیسک پیشنهاد نمیشه ولی من برای اینترنت سرعت پایین میخوام مجبورا  :(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب پس روش کارتون رو بنویسین و به انتهای عنوان پست اول عبارت {حل شد} رو اضافه کنین ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن