انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گرفتن فیلم از vlc (حل شد)  (دفعات بازدید: 7123 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
پاسخ به: گرفتن فیلم از vlc
« پاسخ #15 : 14 دی 1390، 06:51 ب‌ظ »
vlc تنها یک پلیر هست و ربطی به سازنده اون نداره که شما باهاش چه کار میکنید،درست مثل فوتو شاپ که با‌ش همه جور کار خلاف انجام میشه.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #16 : 14 دی 1390، 07:36 ب‌ظ »
ممنون فیلمو که میشه گفت خودم میدونم.
مشکل من با vlc و برنامه های شبیه اون هستش
ببینید مثلا اگر  یک فیم رایگان داشته باشم و توی vlc در حال پخش باشه ایا اگر از خود vlc فیلم بگیرم (با استفاده از یک برنامه ی دیگه) آیا این امر موجب ناراهتی vlc میشه؟
(نوشته ی من مفهموم هستش)
؟

اگر منظورت «ناراحت» است باید بگم که احتمالا کمی ناراحت می شه ولی اگر ببندی و کمی صبر کنی تا کاملا از حافظه پاک بشه و بعد دوباره بازش کنی ناراحتی اش برطرف می شه (:

اگر هم سوالت جدی است که باید یکبار دیگه دقیقا بخونی و ببینی منظورت چی بوده از اینکه یک برنامه ممکنه از کارت ناراحت بشه ((:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
« پاسخ #17 : 14 دی 1390، 10:40 ب‌ظ »
ممنون فیلمو که میشه گفت خودم میدونم.
مشکل من با vlc و برنامه های شبیه اون هستش
ببینید مثلا اگر  یک فیم رایگان داشته باشم و توی vlc در حال پخش باشه ایا اگر از خود vlc فیلم بگیرم (با استفاده از یک برنامه ی دیگه) آیا این امر موجب ناراهتی vlc میشه؟
(نوشته ی من مفهموم هستش)
؟

اگر منظورت «ناراحت» است باید بگم که احتمالا کمی ناراحت می شه ولی اگر ببندی و کمی صبر کنی تا کاملا از حافظه پاک بشه و بعد دوباره بازش کنی ناراحتی اش برطرف می شه (:

اگر هم سوالت جدی است که باید یکبار دیگه دقیقا بخونی و ببینی منظورت چی بوده از اینکه یک برنامه ممکنه از کارت ناراحت بشه ((:

واقعا ببخشید بابت غلط املایی

ببینید شرحش میدم:
مثلا من یک کلیپ رایگان دارم از اینترنت از طریق vlc (یا امثال این برنامه ) نگاه میکنم و به هر دلیلی نتونستم اونو به وسیله ی vlc ریکوردش کنم ایا میتونم توسط یک برنامه ی فیلم برداری از صفحه دکستاپ از اون فیلم کپی بگیرم.
همین.
فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #18 : 15 دی 1390، 10:57 ق‌ظ »
نرم افزار آزاد چهار تا اصل داره. اصل صفر که از همه مهمتره و پای های تر اینه که «شما حق دارید از یک برنامه آزاد به هر منظوری استفاده کنید». وی ال سی هم یک برنامه آزاده و وفادار به اصل صفر پس به هیچ وجه ناراحت نمی شه به هر دلیلی در دنیا که ازش استفاده کنی.

یعنی حتی اگر برای کپی غیرقانونی قهوه تلخ هم ازش استفاده کنی، خود وی ال سی به هیچ وجه من الوجوه ناراحت نمی شه. وقتی یک ابزار متعلق به تو است یعنی حق داری به هر شکلی ازش استفاده کنی. در دنیای آزاد این تو هستی که در مورد شیوه استفاده تصمیم می گیری نه ابزارهات.

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 15 دی 1390، 11:32 ق‌ظ »
نرم افزار آزاد چهار تا اصل داره. اصل صفر که از همه مهمتره و پای های تر اینه که «شما حق دارید از یک برنامه آزاد به هر منظوری استفاده کنید». وی ال سی هم یک برنامه آزاده و وفادار به اصل صفر پس به هیچ وجه ناراحت نمی شه به هر دلیلی در دنیا که ازش استفاده کنی.

یعنی حتی اگر برای کپی غیرقانونی قهوه تلخ هم ازش استفاده کنی، خود وی ال سی به هیچ وجه من الوجوه ناراحت نمی شه. وقتی یک ابزار متعلق به تو است یعنی حق داری به هر شکلی ازش استفاده کنی. در دنیای آزاد این تو هستی که در مورد شیوه استفاده تصمیم می گیری نه ابزارهات.
ممنون بالا خره به جوابم رسیدم. واقعا ممنون
به نظر من خیلی بده کسی فیلمی رو کپی غیر قانونی کنه به نظر شما ایا حق ناس نیست؟
به نظر من چرا نباشه؟
مگه حق ناس چیزی جز حق مردم هستش پس اگر کسی چیزی رو بسازه صاحبشه و استفاده ی بدون اجازه از سخاته ی  او  دزدی نیست؟
(ببخشید اگر تشکر رو باید به طورچرا نباشه خصوصی بگم بگید منظورم این که نوشتن این مطلب تشکر توی اینجا اشکال داره یا نه؟)
ممنون
« آخرین ویرایش: 15 دی 1390، 02:34 ب‌ظ توسط s.a.m.e »

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: گرفتن فیلم از vlc (حل شد)
« پاسخ #20 : 15 دی 1390، 02:23 ب‌ظ »
خب من اعتقادات مذهبی ندارم که بگم حق الناس است یا نیست (((: اما آدم اخلاقی هستم و کاملا معتقدم کپی کردن غیرقانونی یا استفاده غیرقانونی کار خوبی نیست. اما شخصا وقتی لازم دارم و دسترسی ندارم استفاده می کنم. این انتخاب شخصی ام است اما دیگه لازم نیست توضیح بدم که «کار خوبیه». خب آدم کار بد هم می کنه (: از شکنجه و دروغ گفتن که بهتره‌ (:

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
پاسخ به: گرفتن فیلم از vlc (حل شد)
« پاسخ #21 : 15 دی 1390، 02:42 ب‌ظ »
خب من اعتقادات مذهبی ندارم که بگم حق الناس است یا نیست (((: اما آدم اخلاقی هستم و کاملا معتقدم کپی کردن غیرقانونی یا استفاده غیرقانونی کار خوبی نیست. اما شخصا وقتی لازم دارم و دسترسی ندارم استفاده می کنم. این انتخاب شخصی ام است اما دیگه لازم نیست توضیح بدم که «کار خوبیه». خب آدم کار بد هم می کنه (: از شکنجه و دروغ گفتن که بهتره‌ (:
ولی به نظر من توجیه خوبی برای کار بد نیست.