انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در باز کردن دیتابیس keepass در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1757 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169

سلام دوستان میدونم چندین بار این مساله توی انجمن مطرح شده. من هم در اونها شرکت کردم ولی مساله اصلی اینه که هیچ کدام به مشکل من کمک نمیکرد و الان هم اگر بخوام برم اونارو دوباره بیارم بالا درست نیست

بگذریم دوستان

ببینید الان نسخه جدیدی برای این برنامه keepass مخصوص لینوکس امده و خلاصه شرایط عوض شده. الان من سال ها است که است این برنامه توی ویندوز استفاده میکنم وتمام اطلاعاتم توی اونه که برای دسترسی به سرور و کنترل پنل ها و.. همش نیازه ازش استفاده کنم  ولی خب توی ابونتو باز نمیشه و مشکل دارم.. کسی تونسته دیتابیس ویندوزی این برنامه رو توی ابونتو باز کنه؟؟

اگر کسی راهی بلده ممنون میشم کمک کنه

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
دیتابیس نسخه های تحت لینوکس و ویندوز هیچ فرقی با هم ندارن. باید بتونی بدون هیچ تغییری بازشون کنی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
سلام فرق دارن.. هر کاری میکنم نمیتونم بازش کنم!! یعنی باز میشه پسور رو میخواد ولی خب بعد از دادن پسورد باز نمیشه!! چیکار کنم به نظر شما؟ امکان داره یه تست بزنید و بگید چیکار کنم؟؟ من به همین دلیل فقط روی سیستمم ویندوز هم دارم و اگر این مشکل حل بشه دیگه کمتر توی ویندوز میرم

البته فتوشاپ هم هست که بی رقیبه

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
keepass ی که تو ویندوز دارید نسخه ۲ هست یا نسخه ۱؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
توی ویندوز اخرین ورژنش رو همیشه دارم

شرمنده درست شد ولی یه مساله که خیلی جالبه اینکه که من تا الان یه برنامه ای به نام keepassx رو نصب کرده بودم و فکر میکردم که این ورژن لینوکسی این برنامه است!!! ولی الان که این نسخه ۱۱.۱۰ رو دارم - به بار دیگه سرچ کردم دیدم یه چیزی اورد که ایکونش شبیه همون ایکون ورژن ویندوز بود و اسمشم همون !!! نصب کردم و درست شد!! ایا این ورژن رو جدید دادن؟؟ یا نه بوده؟ اگر بوده چرا این همه من سرچ کردم چیزی ندیدم!!! تازه منوهاش و... هم دقیقا شبیه ویندوزه!!

بازم ممنون

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
keepassx بر اساس keepass نسخه ۱ هست که بر اساس متن keepass و با Qt نوشته شده ولی این keepass2 که شما نصب کردید همون keepass نسخه ۲ ویندوزی است که با mono برای کار روی محیط لینوکس آماده شده...
نسخه ۲ برنامه keepassx هم در راهه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
keepassx بر اساس keepass نسخه ۱ هست که بر اساس متن keepass و با Qt نوشته شده ولی این keepass2 که شما نصب کردید همون keepass نسخه ۲ ویندوزی است که با mono برای کار روی محیط لینوکس آماده شده...
نسخه ۲ برنامه keepassx هم در راهه...
من به خاطر اینکه keepass2 با mono بود بی‌خیال شدم فعلا با همون keepassx کار میکنم.
این keepassx 2 کی میاد؟