انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) شمارو بخدا اگه بلدین کمک کنید. سرعت وحž  (دفعات بازدید: 2122 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
سلام.
واقعا من شدیدا گیر افتادم٬ سرعت اینترنت در اوبونتو وحشتناک پایینه.
فقط دانلود مخازن و درایور گرافیکم 2 روز طول کشید... سرعت در بهترین شرایط از 10 کیلوبایت بیشتر نمیره!

تو مینت و ویندوز اکس پی این مشکل نبود اصلا
کلی هم سرچ کردم٬ تنها چیزی که پیدا کردم غیرفعال کردن ivp6 بود (که واسه فایرفاکس رو غیر فعال کردم و هیچ...) و یکی هم استفاده از دی ان اس که برای من کار نکرد.
فروم ubuntuforums هم راه حلی نداشت.

کلا هم همه جا سرعتم زیر 10 هستش... هم تو دانلود هم مخازن و کلا از داخل اوبونتو

تورو خدا هرکسی چیزی بلده بگه. یه صفحه وب خالی رو چندین دقیقه طول میده.

فقط ساده بگید... مبتدی هستم!
سیستم عاملم اوبونتو 10.4 هست و مودمم TP Link td-8811

از همه معذرت میخوام اگه تاپیک تکراری زدم؛ بخدا مجبور بودم.
پیشاپیش تشکر از تک تکتون

ویرایش:
نمیدونم چطوری ولی چند روزه سرعتش کاملا نرمال شده. مثل ویندوز! فکر کنم دلیل کندی سرعتش به اختلالات چند روز اخیر در اینترنت مربوط میشد.
از همه عزیزان که کمک کردن ممنون.
ایشاا... هیچ وقت کسی گرفتار کندی اینترنت نشه
« آخرین ویرایش: 13 دی 1390، 02:34 ب‌ظ توسط CrazyGuy »
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.
دوست عزیز من اوبونتو 11.10 استفاده میکنم و دقیقا مشکل شما رو داشتم.من روش زیر و اجرا کردم مشکلم کامل حل شد.(تونستم به راحتی دانلود کنم اپدیت کنم ولی بعضی مواقع تو باز شدن وب مشکل دارم که با رفرش دوباره حل میشه.ولی در کل سرعت دانلود و اپدیت ماکس میشه)
edite connections=>(ba connectione ke be net vasl mishin ro entekab mikonid)=>edite=>tab ipn6 settings=>option "metode"=>az menu kerkeri entekabeh gozineh"ignor"
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • سوسیال دموکراسی
با سلام.
دوست عزیز من اوبونتو 11.10 استفاده میکنم و دقیقا مشکل شما رو داشتم.من روش زیر و اجرا کردم مشکلم کامل حل شد.(تونستم به راحتی دانلود کنم اپدیت کنم ولی بعضی مواقع تو باز شدن وب مشکل دارم که با رفرش دوباره حل میشه.ولی در کل سرعت دانلود و اپدیت ماکس میشه)
edite connections=>(ba connectione ke be net vasl mishin ro entekab mikonid)=>edite=>tab ipn6 settings=>option "metode"=>az menu kerkeri entekabeh gozineh"ignor"

برای من به شکل پیشفرض رو ignore بودش.
دیشب هم با کمک یه سایتی تونستم کلا ipv6 رو از کار بندازم ولی مشکل همچنان هست...

تشکر از شما بابت راهنمایی

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
از نتورک منجر مشخصات اتصالت رو دستی تنظیم کن ( ip و بقیه ) ببین مشکل حل میشه
نتورک منجر رو پنل بالا آیکونش هست
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • سوسیال دموکراسی
از نتورک منجر مشخصات اتصالت رو دستی تنظیم کن ( ip و بقیه ) ببین مشکل حل میشه
نتورک منجر رو پنل بالا آیکونش هست

خب بلد نیستم! ](*,)
یعنی کانکشن ساختن رو بلدما از نتورک منیجر؛ ولی نمیدونم چه اطلاعاتی باید بنویسم توش.
من مودمم رو طوری تنظیم کردم که روشن بشه بره نت (pppoe) نیازی به کانکشن و این چیزا هیچ وقت نبودش.

بعدش یه چیزی که فهمیدم اینه که گاهی وقت ها سرعتش درست میشه، مثلا امروز صبح خیلی وضعش بهتر شده بود ولی الان دوباره سرعت خوابیده. (اونقدری خوابیده که برای ارسال همین متن بیشتر از 3 بار صفحه رو رفرش کردم)
 ???

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
خب بلد نیستم! ](*,)
یعنی کانکشن ساختن رو بلدما از نتورک منیجر؛ ولی نمیدونم چه اطلاعاتی باید بنویسم توش.
من مودمم رو طوری تنظیم کردم که روشن بشه بره نت (pppoe) نیازی به کانکشن و این چیزا هیچ وقت نبودش.

بعدش یه چیزی که فهمیدم اینه که گاهی وقت ها سرعتش درست میشه، مثلا امروز صبح خیلی وضعش بهتر شده بود ولی الان دوباره سرعت خوابیده. (اونقدری خوابیده که برای ارسال همین متن بیشتر از 3 بار صفحه رو رفرش کردم)
 ???
[/quote]

دوست عزیز گاهی وقت ها هم isp نقش مهمی تو سرعت داره.واسه من شده صبح ها فول میزنه , ظهر سرعت اینتزنتم اینقدر کم میشه که گوگل رو به زور میاره.از isp که اینتزنت رو میگیرین هم پیگیری کنید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • سوسیال دموکراسی
خب بلد نیستم! ](*,)

???

دوست عزیز گاهی وقت ها هم isp نقش مهمی تو سرعت داره.واسه من شده صبح ها فول میزنه , ظهر سرعت اینتزنتم اینقدر کم میشه که گوگل رو به زور میاره.از isp که اینتزنت رو میگیرین هم پیگیری کنید.
[/quote]

اخه isp من یعنی فقط با توضیع اوبونتو لینوکس مشکل داره!؟؟
من قبل از اینکه بیام اوبونتو با مینت کار میکردم که بخاطر مشکلاتش با کارت گرافیک مجبور شدم بیام اوبونتو.
اونجا این چنین مشکلی نبودش!

البته بگم که مینت هم مشکلات خودش رو داشت. مثلا سرعت اینترنت کاملا خوب و نرمال بود ولی بعضی سایت هارو اصلا نمیشد باز کرد! فقط و فقط اپرا (در حالت توربو) قادر به بازکردن بعضی سایت ها بود که اپرا هم شدیدا با فارسی مشکل داشت.