0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اینو میگم همه پسند بودن لینوکس که برای هر قشری یه توزیعی ساختن
نقلقول از: Mohammad Reza Soltany در 07 دی 1390، 09:07 قظاینو میگم همه پسند بودن لینوکس که برای هر قشری یه توزیعی ساختنفکر نکنم دم خور شدن با قشر(!) … اینقدر افتخار داشته باشه!
عجب، شما دوستان چرا هرچیزی که به ذهنتان میرسه را فکر میکنید درسته، این نسخه هیچ ربطی به …ها نداره، فقط یه شوخی بود که در مقابل نسخه مسیح ساخته شد(Christian ubuntu )
نقلقول از: Mohammad Reza Soltany در 07 دی 1390، 09:07 قظاینو میگم همه پسند بودن لینوکس که برای هر قشری یه توزیعی ساختنمنظور ایشون فکر کنم این باشه واسه هر نوع سلیقه ای یک سری چیزها ساختن مثل نسخه اسلامیش خب وقتی که هر دوی این ها رو داریم باید بگیریم اوبونتو سمت کدوم یکیه؟ واین به نظر من خیلی خوبه چون از همون چیزی استفاده می کنی که دوست داری و به نظر من بهش می گن آزادی همون کاری رو می کنی که دوست داری.(به شرطی که به کسی دیگری هیچگونه آسیبی نرسد.) این یعنی آزادی به نظر من حالا مثلا آقای ایکس شیعه و مسلمان و متدین بره این نسخه رو نصب کنه یعنی این آقا شدن …؟
نقلقول از: MADMAN در 08 دی 1390، 09:29 قظنقلقول از: Mohammad Reza Soltany در 07 دی 1390، 09:07 قظاینو میگم همه پسند بودن لینوکس که برای هر قشری یه توزیعی ساختنمنظور ایشون فکر کنم این باشه واسه هر نوع سلیقه ای یک سری چیزها ساختن مثل نسخه اسلامیش خب وقتی که هر دوی این ها رو داریم باید بگیریم اوبونتو سمت کدوم یکیه؟ واین به نظر من خیلی خوبه چون از همون چیزی استفاده می کنی که دوست داری و به نظر من بهش می گن آزادی همون کاری رو می کنی که دوست داری.(به شرطی که به کسی دیگری هیچگونه آسیبی نرسد.) این یعنی آزادی به نظر من حالا مثلا آقای ایکس شیعه و مسلمان و متدین بره این نسخه رو نصب کنه یعنی این آقا شدن …؟شما داری خلط مبحث می کنی. من می گم … یا به عبارت بهتر شهوت پرستی اصلا مرام و اندیشه درستی نیست. شما یه کم درباره شون تحقیق کن. ببین چه کارهای کثیفی می کنن. آدم ملحد و بی دین هم نمی تونه کارهای این ها رو تحمل کنه. حالا یه آدم نادون یا … (اینشو نمی دونم) رفته با نمادهای اینها یه توزیع اوبونتو ساخته. تا اینجاش هم زیاد مشکلی نداره. ولی این که ما بیایم از اینکار تعریف کنیم و اونو بذاریم به پای همه پسند بودن لینوکس این درست نیست به نظر من. سوالی رو هم که مطرح کردین یه جورایی جواب دادم. اگه … رو خوب بشناسی هیچ وقت از نمادهاشون استفاده نمی کنی. حالا هر دین و مذهبی که می خوای داشته باشی. به بحث آزادی هم ربطی نداشت.
نقلقول از: irimohsen در 09 دی 1390، 11:45 قظنقلقول از: MADMAN در 08 دی 1390، 09:29 قظنقلقول از: Mohammad Reza Soltany در 07 دی 1390، 09:07 قظاینو میگم همه پسند بودن لینوکس که برای هر قشری یه توزیعی ساختنمنظور ایشون فکر کنم این باشه واسه هر نوع سلیقه ای یک سری چیزها ساختن مثل نسخه اسلامیش خب وقتی که هر دوی این ها رو داریم باید بگیریم اوبونتو سمت کدوم یکیه؟ واین به نظر من خیلی خوبه چون از همون چیزی استفاده می کنی که دوست داری و به نظر من بهش می گن آزادی همون کاری رو می کنی که دوست داری.(به شرطی که به کسی دیگری هیچگونه آسیبی نرسد.) این یعنی آزادی به نظر من حالا مثلا آقای ایکس شیعه و مسلمان و متدین بره این نسخه رو نصب کنه یعنی این آقا شدن …؟شما داری خلط مبحث می کنی. من می گم … یا به عبارت بهتر شهوت پرستی اصلا مرام و اندیشه درستی نیست. شما یه کم درباره شون تحقیق کن. ببین چه کارهای کثیفی می کنن. آدم ملحد و بی دین هم نمی تونه کارهای این ها رو تحمل کنه. حالا یه آدم نادون یا … (اینشو نمی دونم) رفته با نمادهای اینها یه توزیع اوبونتو ساخته. تا اینجاش هم زیاد مشکلی نداره. ولی این که ما بیایم از اینکار تعریف کنیم و اونو بذاریم به پای همه پسند بودن لینوکس این درست نیست به نظر من. سوالی رو هم که مطرح کردین یه جورایی جواب دادم. اگه … رو خوب بشناسی هیچ وقت از نمادهاشون استفاده نمی کنی. حالا هر دین و مذهبی که می خوای داشته باشی. به بحث آزادی هم ربطی نداشت.دوستان سخت نگیرین (: اینجا فروم اوبونتو است. الان مثلا یکی هم می یاد گه شما یک … نشون بده که مردم رو قتل عام کرده باشه تا من هشتاد تا خدا پرست نشون بدم که اینکار رو کردن (((: بحث های اینجوری واقعا ربطی به این انجمن نداره. به نظر من لبخند بزنین و رد بشن.