با سلام
دوستان من در محیط کارم سیستمی دارم که هم ویندوز و هم اوبونتو توش نصبه ، در یکی از درایوهام در هارد اکسترنالم پوشه ای داشتم که نزدیک به بیست گیگ و یا بیشتر در اون اطلاعات شخصی وجود داشت . امروز وقتی خواستم وارد پوشه بشم اصلا پوشه ای رو پیدا نکردم ، گفتم شاید پاک شده باشه ولی حجم درایو به همون اندازه بوده و هست ( یعنی چیزی حذف یا منتقل نشده) با این حال سیستم رو ریست کردم و رفتم تو ویندوز گفتم شاید تو ویندوز پوشه رویت بشه ولی بازم هم این پوشه وجود نداشت. یه سرچ کامل کردم ، فایل ها و پوشه های داخل و همه چیزو پیدا کرد ( یعنی خود پوشه و فایل ها و پوشه های داخلش ) ولی هیچ پوشه یا فایلی امکان باز شدن براش وجود نداشت در حقیقت با پیغامی مواجه شدم که می گفت فایل شما منتقل شده و یا حذف شده ولی حجم درایو به همون اندازه هست (کل هاردم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد). فکر نمی کنم مخفی باشه چون پوشه در اوبونتو رویت نمیشه و در ویندوز هم عدم مخفی کردن فایل های سیستمی رو فعال کردم ( حالتی که ویروس در برخی موارد بر روی فایل یا پوشه ایجاد میکند تا مخفی بماند) ولی هیچ اثری از اون پوشه نیست . دوستان اگه به مورد مشابهی برخوردند و یا اینکه راهکاری دارند خوشحال میشم کمک بکنند.